לאחרונה,יצא לי לחשוב מעט על מה אני מביא לפורום הזה. ואיזו דרך יותר טובה להעביר את זה מאשר לכתוב לכם את זה ב"בלוג".
הכל התחיל בתקופת הניהול הראשונה שלי,מצד אחד הפורום היה "פעיל" ונהנתי לנהל אותו,אבל מצד שני הייתה לי כל הזמן הרגשה שאתם לא רוצים להגיב או לקרוא ואתם עושים את זה כאילו אין לכם ברירה או כי אני מכריח אותכם.
אחרי זה הורידו אותי מניהול, העליה השניה שלי הייתה אפילו יותר גרועה,משום שבכלל לא היה שיתוף פעולה. עכשיו שאני מנסה פעילות שלדעתי היא מדהימה ורק אדם אחד מגיב...
עכשיו אני יושב,מחשבות מציקות לי בראש.
אני כל הזמן חושב-אולי הגיע הזמן באמת לוותר ולפרוש מהניסיון הבאמת פתטי להחיות את הפורום? אבל אז מחשבה אחרת מציקה לי שאומרת שאני חייב לנסות כי זה כיף לי,אבל מה שווה כיף אם אין עם מי לשתף את זה?!
הציעו לי לפתוח משחק בחת"ם כי יש לי דמיון מפותח.וזה נכון אבל אז מצד שני אם לפעילות שמקבלים פרסים לא נרשמו,אז מי ירשם למשחק?! ואז אני שוב חושב למה להשקיע!? אולי אני פשוט אשאר כמו רוח רפאים בפורום ורק אצפה ואגיב פעם ביום?
אבל לא,יש לי דחף של לכתוב,לשתף ולהפעיל. אבל אני כבר לא יודע מה לעשות כי אני רוצה לכתוב לכם כתבות,ואני רוצה לעשות פעילויות, אבל אם אתם לא נהנים מזה מה הטעם?
אז זה היה סתם פריקת מחשבות,שתבינו מה עובר לי בראש.ולא אני לא סתם חופר לכם על פורום מוזיקה,כי באמת אכפת לי ממנו ואני לא מסוגל להרפות. אבל אולי אני פשוט צריך לעזוב את זה ולתת למחשבות שלי לאכול אותי מבפנים.
תודה שקראתם?