Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מתקדם
    דעתי, ועוד כמה שאלות בסוף- העונה הראשונה היתה מדהימה, השניה לקראת האמצע שלה כבר התחלתי לאבד עניין, האורנג' ליג יצא להם פחות טוב לדעתי.
    ג'וטו תמיד עניין אותי, כי במשחקים שיחקתי ורציתי לראות איך זה נראה באנימה.
    לפני 12 שנים כשעוד שידרו את זה בארץ, אני זוכר שזה היה בערב. מי שרצה לראות פוקימון ג'וטו היה צריך לחכות ל7-8 בערב, ואז זה שודר בערוץ הילדים.
    עד עכשיו, האנימה מאוד שונה מאיך שזה הוצג במשחקים, אני לא יודע מה יצא קודם, לדעתי המשחקים אבל לא רוצה להטעות כי לא בדקתי.
    בזמנו ראיתי חלק מהמסע,את הקטע עם הפרפדג' לדוגמה אני זכרתי מפעם, לדעתי עד שם הגעתי בזמנו. לא זוכר לדוגמה שראיתי אז את הקטע של המאמנת מכון שחולה כמו בקריסטל, שצריך לנסוע לאי כדי להביא לה את התרופה(אני זוכר את זה בזכות המשחקים),לדעתי איפושהו אחרי האילקס פורסט הפסקתי כבר לעקוב אחרי זה, חוץ מאולי פרקים בודדים על המילטנק, על סקארמורי אולי מלפני, את זה שלמיסטי התפתח פוקימון נגיד לא זכרתי, וראיתי את זה היום..
    יש לי עד עכשיו כמה שאלות, לא מזמן סיימתי לראות את הפרק שאש תפס את טוטודייל.

עד פה, שאלות על העונה הראשונה עד השלישית, תשובות יתקבלו בברכה ותודה מראש.
    לגבי אבא של אש- לא זוכר מתי ראיתי את זה, אבל כשהייתי ילד, עוד ראיתי שמועה שמדובר בג'ובאני, או מישהו אחר חשוב מצוות רוקט. מה נסגר עם זה בסוף? הוא פוגש אותו בשלב יותר מאוחר? במחוזות הבאים? לא אכפת לי מספויילרים אני צריך שמישהו יסגור לי את הפינה הזאת.

עוד דבר. לגבי הסרטים. אני צריך שמישהו שיודע יגיד לי בדיוק איפה כל עלילה של סרט מתקיימת.
    לדוגמה- הסרט הראשון עם מיוטו, ברור שזה איפושהו בין הליגה לאורנג' ליג.
    או, הסרט השני, איפושהו באורנג' ליג(ואגב את הקטע עם פיקאצ'ו לא ראיתי ואני זוכר מהקולנוע שהוא היה ממש טוב עם תרגום בעברית).
    הסרט השלישי- והקטע עם האנונים.
    במשחק מגיעים לקטע של האנונים אחרי המכון של המאמן פוקימוני ציפור, או שאני מתבלבל..
    האם הסרט השלישי הוא בעצם במקום פרקים שהיו אמורים להראות את הסיפור של האנונים??
    באיזה סדר אני אמור לראות את זה, לא הבנתי.
    כי לפי האנימה זה שונה מאוד, הם שינו מלא דברים.

מצטער על החפירה, אני מאוד מקוה שתצליחו לענות בכל זאת!! המון תודה!!

2. Kibō no chi
    התרופה היא לא למנהיגה, אלא לאמפארוס שנמצא במגדלור
    אם אני לא טועה זה היה גם בסדרה שהוא חולה, אבל אני לא זוכר כבר

המשחקים יצאו קודם, תמיד המשחקים קודמים לסדרה.

בנוגע לאבא של אש, אש פוגש את ג'ובאני, אבל אין שום אימות לזה שהוא אבא שלו. עד היום עניין האבא של אש נותר בגדר תעלומה, אבל כנראה שג'ובאני זה כבר לא יהיה.

בד"כ סרטים משוחררים אחרי כל עונה, אז הסרט השלישי בא אחרי העונה השלישית וכו' וכו'
    בעיקרון, זה לא משנה לרצף של העלילה כל עוד הסרטים נשארים במחוזות
    למשל אם אתה באמצע עונה 4 ותראה פתאום את סרט 5, זה לא יפריע לרצף כי לסרטים אין קשר עלילתי לסדרה, אבל אם תראה פתאום את הסרט השישי זה יהיה סרט במחוז אחר עם אנשים אחרים. הדבר היחיד שיכול לבלבל זה פוקימונים שונים והתפתחויות, חוץ מזה - נאדה.
    האנון באמת נמצאים ליד העיר וויולט שבה יש את מכון המעופף במשחקים, אבל מבחינת התרחשות הסרט זה לא רלוונטי.
    הדבר היחיד שכן מצביע על קו זמן בסרט זה שצ'אריזארד כבר לא בצוות של אש יותר, וזהו.

תראה פשוט סרט אחרי כל עונה, הם גם ככה לא קשורים לטיימליין של העלילה עצמה, אלא רק סיפורי צד ואין להם ממש חשיבות עלילתית.

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי omaster צפה בהודעה
    דעתי, ועוד כמה שאלות בסוף- העונה הראשונה היתה מדהימה, השניה לקראת האמצע שלה כבר התחלתי לאבד עניין, האורנג' ליג יצא להם פחות טוב לדעתי.
    ג'וטו תמיד עניין אותי, כי במשחקים שיחקתי ורציתי לראות איך זה נראה באנימה.
    לפני 12 שנים כשעוד שידרו את זה בארץ, אני זוכר שזה היה בערב. מי שרצה לראות פוקימון ג'וטו היה צריך לחכות ל7-8 בערב, ואז זה שודר בערוץ הילדים.
    עד עכשיו, האנימה מאוד שונה מאיך שזה הוצג במשחקים, אני לא יודע מה יצא קודם, לדעתי המשחקים אבל לא רוצה להטעות כי לא בדקתי.
    בזמנו ראיתי חלק מהמסע,את הקטע עם הפרפדג' לדוגמה אני זכרתי מפעם, לדעתי עד שם הגעתי בזמנו. לא זוכר לדוגמה שראיתי אז את הקטע של המאמנת מכון שחולה כמו בקריסטל, שצריך לנסוע לאי כדי להביא לה את התרופה(אני זוכר את זה בזכות המשחקים),לדעתי איפושהו אחרי האילקס פורסט הפסקתי כבר לעקוב אחרי זה, חוץ מאולי פרקים בודדים על המילטנק, על סקארמורי אולי מלפני, את זה שלמיסטי התפתח פוקימון נגיד לא זכרתי, וראיתי את זה היום..
    יש לי עד עכשיו כמה שאלות, לא מזמן סיימתי לראות את הפרק שאש תפס את טוטודייל.

עד פה, שאלות על העונה הראשונה עד השלישית, תשובות יתקבלו בברכה ותודה מראש.
    לגבי אבא של אש- לא זוכר מתי ראיתי את זה, אבל כשהייתי ילד, עוד ראיתי שמועה שמדובר בג'ובאני, או מישהו אחר חשוב מצוות רוקט. מה נסגר עם זה בסוף? הוא פוגש אותו בשלב יותר מאוחר? במחוזות הבאים? לא אכפת לי מספויילרים אני צריך שמישהו יסגור לי את הפינה הזאת.

עוד דבר. לגבי הסרטים. אני צריך שמישהו שיודע יגיד לי בדיוק איפה כל עלילה של סרט מתקיימת.
    לדוגמה- הסרט הראשון עם מיוטו, ברור שזה איפושהו בין הליגה לאורנג' ליג.
    או, הסרט השני, איפושהו באורנג' ליג(ואגב את הקטע עם פיקאצ'ו לא ראיתי ואני זוכר מהקולנוע שהוא היה ממש טוב עם תרגום בעברית).
    הסרט השלישי- והקטע עם האנונים.
    במשחק מגיעים לקטע של האנונים אחרי המכון של המאמן פוקימוני ציפור, או שאני מתבלבל..
    האם הסרט השלישי הוא בעצם במקום פרקים שהיו אמורים להראות את הסיפור של האנונים??
    באיזה סדר אני אמור לראות את זה, לא הבנתי.
    כי לפי האנימה זה שונה מאוד, הם שינו מלא דברים.

מצטער על החפירה, אני מאוד מקוה שתצליחו לענות בכל זאת!! המון תודה!!
    טיפה ארחיב על התשובה של Saber
    אבא של אש הוזכר רק פעם אחת במהלך כל 16 השנים בהן הסדרה משודרת
    וזה היה בפרק השני
    אש מגיע לעיר ורידיאן ומתקשר לאמא שלו, והיא אומרת שלקח לאבא שלו 4 ימים להגיע מפאלט לורידיאן
    (אגב בגרסה היפנית גם סבא של אש מוזכר, אך הורידו את זה בגרסה האנגלית ולכן גם בשאר העולם)
    אני זוכר שפעם קראתי ב-bulbagarden שכל הקטע שג'יאובני הוא אבא של אש הגיע מאיזו הצגה בה זה היה ככה
    אבל אני לא מוצא איפה זה רשום עכשיו..
    בכל מקרה בסדרה זה לא נאמר ואפילו לא נרמז אי פעם
    וכאמור הפעם היחידה שאבא של אש הוזכר היה בפרק השני של האנימה

לגביי הסרטים:
    אין שום מידע מדויק לגביי איפה למקם את הסרטים
    אתה יכול לנחש בערך לפי הפוקימונים של החבורה שמופיעים באותם סרטים
    הדרך הכי טובה היא לראות בין איזה פרקים הסרט יוצא ביפן
    יש מנהג ביפן לא לשדר פרק חדש בשבוע בו משוחרר סרט (שיוצא באופן עקבי בחודש יולי)
    ולכן נוהגים להגיד שעלילת הסרט מתרחשת בין 2 אותם פרקים
    הסרט הראשון למשל הוקרן לראשונה ביפן ב-18/07/1998
    הפרק ששודר לפני זה ביפן הוא The Case of the K-9 Caper!
    והפרק ששודר אחרי הסרט ביפן הוא Pokémon Paparazzi בו טוד מוצג
    אבל, יש לציין שכמה קטעים של מיוטו הופיעו בסדרה למעשה רק אחרי שהסרט שוחרר, כך שזה יכול להיות בעייתי למקם את עלילת הסרט לפי זה
    בנוסף, אם נתסכל על הסרט ה-13, הוא עצמו שוחרר בזמן שאש בכלל היה בליגת סינו

כך שזה דיי בעייתי למקם את הסרטים השונים בתוך עלילת הסדרה
    אבל אפשר לנחש בערך לפי איזה פוקימונים יש לחבורה, אם הם מפותחים, באיזה אזור הם וכדומה (למשל צריזרד מציית לאש בסרט השני אז אפשר להבין שזה מתרחש אחרי הפרק בו הוא מתחיל לציית).

אגב טכנית זה לא בהכרח נכון להגיד שכל סרט הוא בסוף כל עונה, כי ביפן אין עונות אלא סאגות.
    למשל כל העונות בסינו הן למעשה רק סאגה אחת ביפן.

לגביי הסרט השלישי - אין קשר למיקום האנונים בסרט למיקומם במשחקים
    כי במשחקים הם בכלל במערה

שורה תחתונה - אם אתה רוצה לדעת מתי לראות את הסרטים, הכי טוב זה ללכת לפי תאריכי השידור ביפן

4. משתמש מתקדם
    וואו המון תודה!!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •