פורסם במקור על ידי
omaster
דעתי, ועוד כמה שאלות בסוף- העונה הראשונה היתה מדהימה, השניה לקראת האמצע שלה כבר התחלתי לאבד עניין, האורנג' ליג יצא להם פחות טוב לדעתי.
ג'וטו תמיד עניין אותי, כי במשחקים שיחקתי ורציתי לראות איך זה נראה באנימה.
לפני 12 שנים כשעוד שידרו את זה בארץ, אני זוכר שזה היה בערב. מי שרצה לראות פוקימון ג'וטו היה צריך לחכות ל7-8 בערב, ואז זה שודר בערוץ הילדים.
עד עכשיו, האנימה מאוד שונה מאיך שזה הוצג במשחקים, אני לא יודע מה יצא קודם, לדעתי המשחקים אבל לא רוצה להטעות כי לא בדקתי.
בזמנו ראיתי חלק מהמסע,את הקטע עם הפרפדג' לדוגמה אני זכרתי מפעם, לדעתי עד שם הגעתי בזמנו. לא זוכר לדוגמה שראיתי אז את הקטע של המאמנת מכון שחולה כמו בקריסטל, שצריך לנסוע לאי כדי להביא לה את התרופה(אני זוכר את זה בזכות המשחקים),לדעתי איפושהו אחרי האילקס פורסט הפסקתי כבר לעקוב אחרי זה, חוץ מאולי פרקים בודדים על המילטנק, על סקארמורי אולי מלפני, את זה שלמיסטי התפתח פוקימון נגיד לא זכרתי, וראיתי את זה היום..
יש לי עד עכשיו כמה שאלות, לא מזמן סיימתי לראות את הפרק שאש תפס את טוטודייל.
עד פה, שאלות על העונה הראשונה עד השלישית, תשובות יתקבלו בברכה ותודה מראש.
לגבי אבא של אש- לא זוכר מתי ראיתי את זה, אבל כשהייתי ילד, עוד ראיתי שמועה שמדובר בג'ובאני, או מישהו אחר חשוב מצוות רוקט. מה נסגר עם זה בסוף? הוא פוגש אותו בשלב יותר מאוחר? במחוזות הבאים? לא אכפת לי מספויילרים אני צריך שמישהו יסגור לי את הפינה הזאת.
עוד דבר. לגבי הסרטים. אני צריך שמישהו שיודע יגיד לי בדיוק איפה כל עלילה של סרט מתקיימת.
לדוגמה- הסרט הראשון עם מיוטו, ברור שזה איפושהו בין הליגה לאורנג' ליג.
או, הסרט השני, איפושהו באורנג' ליג(ואגב את הקטע עם פיקאצ'ו לא ראיתי ואני זוכר מהקולנוע שהוא היה ממש טוב עם תרגום בעברית).
הסרט השלישי- והקטע עם האנונים.
במשחק מגיעים לקטע של האנונים אחרי המכון של המאמן פוקימוני ציפור, או שאני מתבלבל..
האם הסרט השלישי הוא בעצם במקום פרקים שהיו אמורים להראות את הסיפור של האנונים??
באיזה סדר אני אמור לראות את זה, לא הבנתי.
כי לפי האנימה זה שונה מאוד, הם שינו מלא דברים.
מצטער על החפירה, אני מאוד מקוה שתצליחו לענות בכל זאת!! המון תודה!!