אני מתחמק ממנה ומנסה להבין למה היא רצה אליי.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 09:37 PM
Zapdos
"יש לך עוד הרבה להתאמן!" אמר המאמן והלך, אתה ממשיך בדרכך ורואה מרחוק בלבאזור (נקבה) שרצה לכיוון שלך במהירות.
הבלאבזור עומדת להיתקל בך.
![]()
אני מתחמק ממנה ומנסה להבין למה היא רצה אליי.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 09:37 PM
Zapdos
"יש לך עוד הרבה להתאמן!" אמר המאמן והלך, אתה ממשיך בדרכך ורואה מרחוק בלבאזור (נקבה) שרצה לכיוון שלך במהירות.
הבלאבזור עומדת להיתקל בך.
![]()
חמוף
אני נכנס ולוכך את כול מה שאני שריך אומר:"תודה" והולך למכון הראשוןOriginally posted by jama2@Dec 9 2008, 07:25 PM
kaka
קרניביין מטפס על העץ הוא מביט במשהו, לפתע אתה רואה עשן מאחד האזורים שביער.
niv961
אתה מגיע אל דלת הכניסה של המעבדה ועומד מולה בהתרגשות.
kaka
אתה רץ לאזור העשן וקרניביין וברפול רצים אחריך, אתה מגיע לאזור העשן ורואה מאמן בעל שער סגול ואלקטבאז שתוקף את העצים באגרוף ממוקדה ושובר אותם.
Zapdos
בלבאזור ממשיך לרוץ, לפתע אתה רואה נערה שרצה במהירות היא מתנשפת בחוזקה.
"ראיתה בלבאזור?" שאלה המאמנת.
niv961
אתה ניכנס אל תוקף המעבדה של הפרופסור ורואה בתוך איש מבוגר בעל זגוזית על אחת העניים שלו.
"שלום אתה באתה לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שאל הפופסור.
![]()
"כן, הוא רץ לשם" אני אומר, מצביע לכיוון שהבאלבאזור הלכה ואז רץ לשם לעזור למאמנת.Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 06:39 PM
Zapdos
בלבאזור ממשיך לרוץ, לפתע אתה רואה נערה שרצה במהירות היא מתנשפת בחוזקה.
"ראיתה בלבאזור?" שאלה המאמנת.
![]()
חמוף
"למה אתה שובר את העצים?" השאל אותוOriginally posted by jama2@Dec 13 2008, 06:39 PM
kaka
אתה רץ לאזור העשן וקרניביין וברפול רצים אחריך, אתה מגיע לאזור העשן ורואה מאמן בעל שער סגול ואלקטבאז שתוקף את העצים באגרוף ממוקדה ושובר אותם.
Zapdos
אתה עוזר למאמנת, אתם מחפשים לפתע אתה רואה את הבלבאזור קופץ בין הענפים של עץ אחד.
kaka
"אני מאמן את האלקטבאז שלי, יש לך בעיה עם זה חובבן?" אמר המאמן.
אני תופס אותה ומביא למאמנת.Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 07:16 PM
Zapdos
אתה עוזר למאמנת, אתם מחפשים לפתע אתה רואה את הבלבאזור קופץ בין הענפים של עץ אחד.
חמוף
"אני חובבן מי שמדבר"Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 07:16 PM
kaka
"אני מאמן את האלקטבאז שלי, יש לך בעיה עם זה חובבן?" אמר המאמן.
Zapdos
אתה מתפס על העץ כדי להוריד את בלבאזור אבל כל פעם שאתה מתקרב עליו הוא קופץ לענף אחר.
kaka
"בוא נילחם וניראה מי החובבן האמיתי!" אמר המאמן.
אני מתקרב אליו עד שהוא יגיע לצמרת ואז אתפוס אותו וארד.Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 07:26 PM
Zapdos
אתה מתפס על העץ כדי להוריד את בלבאזור אבל כל פעם שאתה מתקרב עליו הוא קופץ לענף אחר.
חמוף
Zapdos
אתה מגיע לצמרת העץ, אתה עומד לתפוס את בלבאזור שלפתע הוא מוציא גפן מצליפה ניתפס בעץ אחר וקופץ עליו.
"נמאס לי, צא איגטון" אני אומר ומוציא אותו.Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 07:42 PM
Zapdos
אתה מגיע לצמרת העץ, אתה עומד לתפוס את בלבאזור שלפתע הוא מוציא גפן מצליפה ניתפס בעץ אחר וקופץ עליו.
"קפוץ לעץ שהוא עליו ותפיל אותו עם חבטה" אני אומר לאיגטון ויורד מהעץ.
חמוף
Zapdos
איגטון רודף אחרי בלבאזור ובסוף תופס אותו ונותן לך אותו
"קחי אותה" אני אומר למאמנת ונותן לה את הבאלבאזור שלה.Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 07:51 PM
Zapdos
איגטון רודף אחרי בלבאזור ובסוף תופס אותו ונותן לך אותו
חמוף
"אוקי"Originally posted by jama2@Dec 13 2008, 07:26 PM
[kaka
"בוא נילחם וניראה מי החובבן האמיתי!" אמר המאמן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)