MasterHero
הפרופסור פותח את הדלת לפתע גיבל נינכס לתוך המעבדה אתה שומע רעש של דברים שנישברים.
גיבל!!! צא מפה!Originally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:08 PM
MasterHero
הפרופסור פותח את הדלת לפתע גיבל נינכס לתוך המעבדה אתה שומע רעש של דברים שנישברים.
היי פרופסור! באתי כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ( תזכיר לי איך קוראים לו חח )
פרישה
MasterHero
אתה ניכנס לתוך המעבדה עצמה ורואה שהפרופסור עומד בפה פעור אתה רואה שכל המבחנות במעבדה שבורות וגיבל אוכל את כל אוכל הפוקימונים שיש במעבדה.
לפתע גיבל זורק עליך פוקדור ופוגע בראשך.
אני נכנס למעבדה ואומר "הפרופ' פה?"Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 09:37 PM
blizer-man
אתה מגיע למן גבע ורואה מרחוק את המעבדה של הפרופסור, אתה ממשיך ללכת ומגיע לדלת הכניסה של המעבדה.
חזרתי!!
היי גיבל ! זה לא היה יפה!Originally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:13 PM
MasterHero
אתה ניכנס לתוך המעבדה עצמה ורואה שהפרופסור עומד בפה פעור אתה רואה שכל המבחנות במעבדה שבורות וגיבל אוכל את כל אוכל הפוקימונים שיש במעבדה.
לפתע גיבל זורק עליך פוקדור ופוגע בראשך.
פרופסור ! זה הפוקימון שלי?
פרישה
"התחמק ואז שוב חבטה אבל הפעם בכל העוצמה!"Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 05:46 PM
Zapdos
שניקס תוקף בניצוץ שוב ואיגטון חומק בעזרת לשונו, ואז תוקף בחבטה ומוריד חיים לשניקס.
שניקס המבהול מתחיל לרוץ ומנסה לברוח ממך.
XלוקסרייX
אקספסקיו חומק ותוקף בחבטה ופוגע בפיקאל, "פיקאל תקוף בזנב אש!" אומרה המאמנת.
אני אומר לו...
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
blizer-man
אתה ניכנס למעבדה ורואה איש בעל זגוגית בעין שלו הוא מנקה את הפוקדורים, "אתה באתה לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שאל הפרופסור.
MasterHero
"לא יןדע אתה צריך לבחור את הפוקימון שלך!" אמר הפרופסור.
אתה מביט על הפוקדור ורואה תמונה של מן בואש מיוחד.
XלוקסרייX
אקספסקיו מצליח לחמוק ותוקף בחבטה ומעיף את פיקל על קיר המעבדה של הפרופסור.
פיקאל לא מוותר הוא תוקף שוב בזנב אש.
כן זה הוא!Originally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:35 PM
MasterHero
רציתי אקספקיו !
עכשיו גיבל אם תרצה להצטרף לקבוצה שלי גם אתן לך הרבה אוכל ואבשל לך!
פרישה
MasterHero
גיבל מביט בך במבט לוחמני הוא רוצה להלחם בך.
"אז אתה לא מוותר מה?אקספקיו קפוץ לצד סניסיון להתחמק!עכשיו השתמש בחבטה תוך כדי ריצה!"Originally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:35 PM
blizer-man
אתה ניכנס למעבדה ורואה איש בעל זגוגית בעין שלו הוא מנקה את הפוקדורים, "אתה באתה לקבל את הפוקימון הראשון שלך?" שאל הפרופסור.
MasterHero
XלוקסרייX
אקספסקיו מצליח לחמוק ותוקף בחבטה ומעיף את פיקל על קיר המעבדה של הפרופסור.
פיקאל לא מוותר הוא תוקף שוב בזנב אש.
XלוקסרייX
אקספסקיו חומק ורץ לעבר פיקאל ותוקף בחבטה פיקאל חומק גם הוא ותוקף במהירות בזנב אש ופוגע באקספסקיו.
"מה אני כוס, שקוף? כן באתי לקבל את ההתחלתי שלי!" אומר לוOriginally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:35 PM
blizer-man
חזרתי!!
"אקספקיו אל תוותר!....התחמק בשיא המהירות שלך ואז תקוף בחבטה!"Originally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:53 PM
XלוקסרייX
אקספסקיו חומק ורץ לעבר פיקאל ותוקף בחבטה פיקאל חומק גם הוא ותוקף במהירות בזנב אש ופוגע באקספסקיו.
אוקיי.Originally posted by jama2@Dec 18 2008, 06:42 PM
MasterHero
גיבל מביט בך במבט לוחמני הוא רוצה להלחם בך.
אשמח לדעת מה המתקפות של אקספקיו
פרישה
blizer-man
"בוא אחרי!" אומר הפורפסור ואתה הולך אחריו אתה מגיע לשולחן ועליו שלושה פוקדורים אתה רואה את התמונות על הפוקדורים ולפתע אתה רואה תמונה של פוקימון בואש שתופסת את עינך.
XלוקסרייX
אקספסקיו תוקף בחבטה ומצליח לחסל את פיקאל, "ואוו הפוקימון שלך חזק, ודרך אגב השם שלי הוא סיילו!" אמרה סיילו ולחצה את ידך.
MasterHero
רק שתדע שהמתקפות של אקספסקיו כתובות בעמוד ראשי, המתקפות של אקספסקיו הם: חבטה, צרחה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)