Zapdos
איגטון תקף במבט וגרם לזגזגון לאבד את הריכוז ואז תקף בחבטה, זיגזגון עף על אחד העצים וערמה של פרות פוקימונים נפלה עליו וחיסלה אותו.
אני זורק עליו פוקדור ואוסף קצת פירות.Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 09:26 PM
Zapdos
איגטון תקף במבט וגרם לזגזגון לאבד את הריכוז ואז תקף בחבטה, זיגזגון עף על אחד העצים וערמה של פרות פוקימונים נפלה עליו וחיסלה אותו.
חמוף
"כן."Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 01:48 PM
kaka
לפתע ברפול קפץ עליך וחיבק אותך בחוזקה, "טוב אז קח פוקדע וחמישה פוקדורים!" אמר הפרופסור ונתן לך את כל הפריטים.
אתה יוצא מן המעבדה ומתחיל ללכת, לפתע אתה רואה מרחוק את המאמנת שפגשתה לפני שהגעתה לפרופסור.
"נו קיבלתה את הפוקימון שלך?" שאלה המאמנת.
Zapdos
הפוקדור פוגע בזיגזגון ומכניס אותו לתוכו, הפוקדור נע מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר.
מזל טוב תפסתה זיגזגון, איגטון רץ במהירות לכיוון הפירות ומתחיל לזלול אותם במהירות.
kaka
"רוצה להלחם?" שאלה המאמנת.
"כן."Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 11:16 PM
kaka
"רוצה להלחם?" שאלה המאמנת.
kaka
"צא דורפי תקוף בדבש דביק!" אמרה המאמנת והוציא את הדורפי שלה.
איך תקוף עם אני לא הוצתי את שלי.Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 11:21 PM
kaka
"צא דורפי תקוף בדבש דביק!" אמרה המאמנת והוציא את הדורפי שלה.
kaka
אתה יודע שאתה יכול לרשום "צא ברפול תקוך בחבטה!"
כן? לא ידעתי.Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 11:34 PM
kaka
אתה יודע שאתה יכול לרשום "צא ברפול תקוך בחבטה!"
אוקי; צא ברפול צרחה ואז שריטה.
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומוריד את סטטוס ההגנה של דורפי, ברפול עומד לתוקף בחבטה אבל דורפי תוקף בדבש דביק ומדביק את ברפול לאדמה.
ברפול תשתחרר בקח שתשתמש בשיטה על הדבש ואז שריטה על דורפי.Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 11:47 PM
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומוריד את סטטוס ההגנה של דורפי, ברפול עומד לתוקף בחבטה אבל דורפי תוקף בדבש דביק ומדביק את ברפול לאדמה.
שם משתמש:niv 961
שם במשחק:ניב
תמונת מאמן:
פוקימון התחלתי:איגטון
קבוצה:העלה
אני לוקח קצת פירות ושם בתיק שלי.Originally posted by jama2@Dec 6 2008, 11:16 PM
Zapdos
הפוקדור פוגע בזיגזגון ומכניס אותו לתוכו, הפוקדור נע מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר.
מזל טוב תפסתה זיגזגון, איגטון רץ במהירות לכיוון הפירות ומתחיל לזלול אותם במהירות.
אני הולך לחפש פוקימונים נוספים כדי להתאמן.
חמוף
kaka
ברפול תוקף בשריטה ומצליח לצאת מהדבש, דורפי מתקרב במהירות על ברפול הוא עומד לתקוף בחבטה.
niv961
רשום, תגיב להתחלה.
Zapdos
אתה ממשיך בדרך ביער לפתע אתה רואה מאמן בעל ריולו שניראה חזק מאוד, הריולו נתן מכות לכל העצים וניסה לשבור אותם.
![]()
אני לא מתלהב מזה וממשיך בדרכי.Originally posted by jama2@Dec 7 2008, 07:47 PM
Zapdos
אתה ממשיך בדרך ביער לפתע אתה רואה מאמן בעל ריולו שניראה חזק מאוד, הריולו נתן מכות לכל העצים וניסה לשבור אותם.
![]()
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)