Zapdos
היי אתה בעל האיגטון על כתפך רוצה להלחם?" שאלה המאמן.
ברפול צרחה ושריטה.Originally posted by jama2@Dec 7 2008, 07:47 PM
kaka
ברפול תוקף בשריטה ומצליח לצאת מהדבש, דורפי מתקרב במהירות על ברפול הוא עומד לתקוף בחבטה.
"בסדר גמור" אני עונה לו.Originally posted by jama2@Dec 7 2008, 07:54 PM
Zapdos
היי אתה בעל האיגטון על כתפך רוצה להלחם?" שאלה המאמן.
"איגטון תבלבל את הפוקימון שלו במבט ואז תשתמש בחבטה" אני אומר לאיגטון.
חמוף
kaka
ברפול תוקף בצרחה וגורם לדורפי לא לתקוף, ברפול תוקף בשריטה ומוריד חיים לדורפי.
niv961
מה זה קשור להתחלה, תחפש את ההתחלה תצ'טט אותה ותגיב למה שכתוב בא.
Zapdos
איגטון תוקף במבט וגורם לסטטוס ההגנה של ריולו לרדת, ריולו תוקף ביד כוחנית ופוגע חזק באיגטון.
עוד פעם שריטה.Originally posted by jama2@Dec 7 2008, 10:25 PM
kaka
ברפול תוקף בצרחה וגורם לדורפי לא לתקוף, ברפול תוקף בשריטה ומוריד חיים לדורפי.
kaka
ברפול תוקף בסריטה שוב אבל דורפי חומק ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בברפול.
ברפול צרחה ושריטה וכשתסיים תעמוד לפני עץ וכשאני יגיד לכה תזוזOriginally posted by jama2@Dec 7 2008, 10:36 PM
kaka
ברפול תוקף בסריטה שוב אבל דורפי חומק ותוקף בעוקץ רעל ופוגע בברפול.
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומוריד אז סטטוס ההגנה של דורפי, ברפול תוקף בשריטה אבל דורפי מצליח לחמוק.
ברפול רץ לכיוון העץ אבל דורפי מצליח לעקוף אותו ותוקף בחבטה שפוגעת בברפול.
ברפול ניפגע כשה מאוד.
אני הולך לפרופסור שיבו ואז אני הולך למכון הבאOriginally posted by jama2@Dec 7 2008, 07:47 PM
kaka
ברפול תוקף בשריטה ומצליח לצאת מהדבש, דורפי מתקרב במהירות על ברפול הוא עומד לתקוף בחבטה.
niv961
רשום, תגיב להתחלה.
Zapdos
אתה ממשיך בדרך ביער לפתע אתה רואה מאמן בעל ריולו שניראה חזק מאוד, הריולו נתן מכות לכל העצים וניסה לשבור אותם.
niv961
הינה ההתחלה היה קשה למצוא אתה הגבתה לעלילה תקראה את הכותרות של הגברים לפני שאתה מגיב אליהם.
ההתחלה
קרני המשמש הראשונות מבצבצות דרך טריסי חלונכם, אתם כמים בשעה מאוד מוקדמת של הבוקר ומתארגנים ליציאה למסע שלכם.
בשעה 7:30 אתם יוצאים מהבית לפתע קופץ לעברכם גיבלעצבני ומפחיד הוא עומד לתקוף אתכם, מה תעשו?
אני נלחם בוOriginally posted by jama2@Dec 8 2008, 07:45 AM
niv961
הינה ההתחלה היה קשה למצוא אתה הגבתה לעלילה תקראה את הכותרות של הגברים לפני שאתה מגיב אליהם.
ההתחלה
קרני המשמש הראשונות מבצבצות דרך טריסי חלונכם, אתם כמים בשעה מאוד מוקדמת של הבוקר ומתארגנים ליציאה למסע שלכם.
בשעה 7:30 אתם יוצאים מהבית לפתע קופץ לעברכם גיבלעצבני ומפחיד הוא עומד לתקוף אתכם, מה תעשו?
"ברפול צרחה ושריטה בכול הכוח."Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 12:11 AM
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומוריד אז סטטוס ההגנה של דורפי, ברפול תוקף בשריטה אבל דורפי מצליח לחמוק.
ברפול רץ לכיוון העץ אבל דורפי מצליח לעקוף אותו ותוקף בחבטה שפוגעת בברפול.
ברפול ניפגע כשה מאוד.
niv961
אבל אין לך עדיין פוקימון.
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומוריד עוד את סטטוס ההגנה של דורפי, דורפי תוקף בדבש דביק ומדביק אם הדבש שלו את ברפול לאדמה.
"ברפול שריטה על הדבש."Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 02:13 PM
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומוריד עוד את סטטוס ההגנה של דורפי, דורפי תוקף בדבש דביק ומדביק אם הדבש שלו את ברפול לאדמה.
"ובפעם הבאה שהוא יורה דבש תתחמק."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)