"תסתובב מסביבו במהירות כדי לבלבל אותו ואז תשתמש בחבטה" אני אומר לאיגטון.Originally posted by jama2@Dec 7 2008, 10:25 PM
Zapdos
איגטון תוקף במבט וגורם לסטטוס ההגנה של ריולו לרדת, ריולו תוקף ביד כוחנית ופוגע חזק באיגטון.
"תסתובב מסביבו במהירות כדי לבלבל אותו ואז תשתמש בחבטה" אני אומר לאיגטון.Originally posted by jama2@Dec 7 2008, 10:25 PM
Zapdos
איגטון תוקף במבט וגורם לסטטוס ההגנה של ריולו לרדת, ריולו תוקף ביד כוחנית ופוגע חזק באיגטון.
חמוף
kaka
בזמן שברפול תוקף בשריטה כדי להשתחרר מהדבש, דורפי תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק.
בורפול מחוסל, "ברפול צריך להתאמן כדי לנצח את הדורפי שלי!" אמרה המאמנת והלכה.
אתה מתקרב אל ברפול לראות מה קורה איתו ורואה שהוא בוכה בגלל ההפסד.
Zapdos
איגטון רץ בשיא המהירות אבל ריולו מצליח לעקוף את המהירות של איגטון בעזרת מתקפה מהירה.
ואז כאשר ריולו קרוב לאיגטון הוא תוקף בכף יד כוחנית ופוגע חזק באיגטון.
לא נוראה ברפול פעם מנצחים ופעם מפסידים.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:22 PM
kaka
בזמן שברפול תוקף בשריטה כדי להשתחרר מהדבש, דורפי תוקף אותו בחבטה ופוגע בו חזק.
בורפול מחוסל, "ברפול צריך להתאמן כדי לנצח את הדורפי שלי!" אמרה המאמנת והלכה.
אתה מתקרב אל ברפול לראות מה קורה איתו ורואה שהוא בוכה בגלל ההפסד.
kaka
ברפול המאוכזב ממשיך ללכת ולא מחכה לך, לפתע אתה לא רואה את ברפול בסביבה ושמוע צווחות של פוקימונים.
עבדוק מאיפה מגיע הצווחוה.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:30 PM
kaka
ברפול המאוכזב ממשיך ללכת ולא מחכה לך, לפתע אתה לא רואה את ברפול בסביבה ושמוע צווחות של פוקימונים.
"איגטון תחמוק מהמתקפות שלו ותשתמש עליו בחבטות" אני אומר לו.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:22 PM
Zapdos
איגטון רץ בשיא המהירות אבל ריולו מצליח לעקוף את המהירות של איגטון בעזרת מתקפה מהירה.
ואז כאשר ריולו קרוב לאיגטון הוא תוקף בכף יד כוחנית ופוגע חזק באיגטון.
חמוף
kaka
אתה מתקרב לאזור הצווחות ורואה חבורה של טוטודייליםבורחים מאזור שמלא בברקים.
אתה מתקרב עוד יותר אל האזור ורואה שאלקיד(זכר) אחד תוקף את ברפול במקת ברק.
Zapdos
איגטון תוקף בחבטה וריולו תוקף במתקפה מהירה, הפוקימונים פוגעים זה בזה. ונראים מאוד מסוחררים.
לפתע ריולו עומד לתקוף ביד כוחנית שוב.
"תחמוק מהר!" אני צועק לאיגטון.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:47 PM
Zapdos
איגטון תוקף בחבטה וריולו תוקף במתקפה מהירה, הפוקימונים פוגעים זה בזה. ונראים מאוד מסוחררים.
לפתע ריולו עומד לתקוף ביד כוחנית שוב.
"ועכשיו חבטה!" אני מוסיף (אם הוא מצליח לחמוק).
חמוף
אני יחזיר את ברפל לפוקדור.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:47 PM
kaka
אתה מתקרב לאזור הצווחות ורואה חבורה של טוטודייליםבורחים מאזור שמלא בברקים.
אתה מתקרב עוד יותר אל האזור ורואה שאלקיד(זכר) אחד תוקף את ברפול במקת ברק.
Zapdos
איגטון מצליח לחמוק ותוקף בחבטה שפוגעת חזק בריולו ונותנת יתרון ענקי לאיגטון בקרב.
kaka
אתה מנסה להחזיר את ברפול לפוקדור אבל ברפול לא רוצה, ברפול מנסה לנצח את אלקיד כדי להוכיח לעצמו שהוא יכול לנצח פוקימונים אחרים.
ברפול חוטף נזקים בגלל מתקפות הברק של אלקיד.
טוב אתה רציתה את זה ברפול צרחה ואז שריטה.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:55 PM
kaka
אתה מנסה להחזיר את ברפול לפוקדור אבל ברפול לא רוצה, ברפול מנסה לנצח את אלקיד כדי להוכיח לעצמו שהוא יכול לנצח פוקימונים אחרים.
ברפול חוטף נזקים בגלל מתקפות הברק של אלקיד.
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומצליח לגרום לאלקיד להפסיק לתקוף בברקים, ברפול תוקף בחבטה ופוגע באלקיד.
אלקיד מתעצבן ותוקף בניצוץ ופוגע חזק בברפול, לפתע אלקיד מתחיל לצחקק וברםול מתחיל לצחוק.
"תשתמש שוב בחבטה אבל אם הוא יתקוף תתחמק ממנו" אני אומר לאיגטון.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 03:55 PM
Zapdos
איגטון מצליח לחמוק ותוקף בחבטה שפוגעת חזק בריולו ונותנת יתרון ענקי לאיגטון בקרב.
חמוף
Zapdos
איטגון תוקף בחבטה אבל ריולו חומק ותוקף בכף יד כוחנית, איטגון מצליח לחמוק מהמתקפה של ריולו אבל ריולו לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ופוגע באיגטון.
"איגטון תשתמש בחבטה בכל הכוח ואז תחמוק מכל המתקפות שלו" אני אומר לו.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 04:08 PM
Zapdos
איטגון תוקף בחבטה אבל ריולו חומק ותוקף בכף יד כוחנית, איטגון מצליח לחמוק מהמתקפה של ריולו אבל ריולו לא מוותר הוא תוקף במתקפה מהירה ופוגע באיגטון.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)