Zapdos
איגטון תוקף בחבטה אבל ריולו חומק שוב, ותוקך ביד וכוחנית אך לפתע איגטון תוקף בליקוק ופוגע חזק בריולו ומצליח לגרום לריולו לא לתקוף.
*הוא למד ליקוק?*Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 04:14 PM
Zapdos
איגטון תוקף בחבטה אבל ריולו חומק שוב, ותוקך ביד וכוחנית אך לפתע איגטון תוקף בליקוק ופוגע חזק בריולו ומצליח לגרום לריולו לא לתקוף.
----------------------
"יופי עכשיו חבטה בכל הכוח!" אני אומר לאיגטון בתקווה שזאת תיהיה המכה האחרונה בקרב הזה.
חמוף
Zapdos
כן
------------
איגטון תוקף בחבטה אבל לפתע ריולו קופץ מעליו ותוקף ביד כוחנית שוב שפוגעת ישירות באיגטון, איגטון עף על אחד העצים ביער ולא מגיב.
"טוב ניראה שהפסדתה!" אמר המאמן.
"לא בטוח!" אני אומר לו בזעם.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 04:27 PM
Zapdos
כן
------------
איגטון תוקף בחבטה אבל לפתע ריולו קופץ מעליו ותוקף ביד כוחנית שוב שפוגעת ישירות באיגטון, איגטון עף על אחד העצים ביער ולא מגיב.
"טוב ניראה שהפסדתה!" אמר המאמן.
"איגטון אתה יכול להמשיך בקרב?" אני שואל אותו.
חמוף
Zapdos
איגטון מנסה לקום אבל לא מצליח הוא מתעלף.
אשאל אותם למה הם צוחקים.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 04:02 PM
kaka
ברפול תוקף בצרחה ומצליח לגרום לאלקיד להפסיק לתקוף בברקים, ברפול תוקף בחבטה ופוגע באלקיד.
אלקיד מתעצבן ותוקף בניצוץ ופוגע חזק בברפול, לפתע אלקיד מתחיל לצחקק וברםול מתחיל לצחוק.
kaka
לפתע ברפול הופך לדיטוהאלקיד והדיטו הולכים ואתה עוכב אחריהם ורואה שברפול תקוע על כורי אריאדוס.
![]()
אני ינשה לשחרר אותו.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 04:49 PM
kaka
לפתע ברפול הופך לדיטוהאלקיד והדיטו הולכים ואתה עוכב אחריהם ורואה שברפול תקוע על כורי אריאדוס.
![]()
kaka
אתה קופץ על כורי האריאדוס וקורע אותם מצליח לשחרר את ברפול.
לפתע יורד מהעץ קרנבייןעצבני, כניראה שהוא לקח את הבית של אריאדוס ואתה הרסתה את הבית שלו.
קרניביין תוקך בנשיכה ופוגע בך ובברפול.
ברפול צרחה ושריטה.Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 04:59 PM
kaka
אתה קופץ על כורי האריאדוס וקורע אותם מצליח לשחרר את ברפול.
לפתע יורד מהעץ קרנבייןעצבני, כניראה שהוא לקח את הבית של אריאדוס ואתה הרסתה את הבית שלו.
קרניביין תוקך בנשיכה ופוגע בך ובברפול.
kaka
ברפול תוקף בצרחה אבל היא בקושי משפיע על קרניביין שתוקף בעלה קסום ופוגע חזק בברפול.
"עוד פעם צרחה ושריטה."Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 05:11 PM
kaka
ברפול תוקף בצרחה אבל היא בקושי משפיע על קרניביין שתוקף בעלה קסום ופוגע חזק בברפול.
kaka
ברפול תוקף בצרחה וגורם לקרניביין להשחת דעת, ואז תוקף את קרניביין בשריטה וםוגע בו.
קרניביין ניפגע אבל לא מוותר הוא עומד לתקוף בנשיכה.
"תתחמק ואז שריטה."Originally posted by jama2@Dec 8 2008, 05:38 PM
kaka
ברפול תוקף בצרחה וגורם לקרניביין להשחת דעת, ואז תוקף את קרניביין בשריטה וםוגע בו.
קרניביין ניפגע אבל לא מוותר הוא עומד לתקוף בנשיכה.
kaka
ברפול תוקף בצרחה שוב אבל קרניביין מצליח להתעלם ותוקף בנשיכה ופוגעה בברפול חזק.
ברפול לא מוותר הו תוקף בשריטה ופוצע את קרניביין ואז לפתע ברפול תוקף בבועות ופוגע בקרניביין.
ברפול למד בועות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)