Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. Surgeon of Death
    אירליה היא המאין שלי,אבל אני מתלבט-עכשיו שיש את השינוים עם הTforce וזה הופך אותו להרבה יותר טוב,אני עדיין לא יודע אם עדיף לבנות את זה או Botrk,וזה די משמעותי כי אירליה די תלויה באיטם הראשון שלה
    בכ"מ אני רוצה גם המלצה על tanky items כי omen לא עובד לי ממש טוב כבר P:

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אני לא ממש יודע בנוגע לאירליה ספציפית, אבל חוץ מהOP DMG הTRI FORCE החדש מתמחה בכח רדיפה, והקטע עם ה60 MS על הריגה משתלב ממש טוב עם הQ של אירליה. אז אם אתה OP בהתחלה ואז יודע שאם תוכל לרדוף אתה תוכל להרוג את היריב שלך לליין בקלות, קח TF, אם לא, אז BOTRK זה OP. בכל זאת BOTRK זה חובה. ד"א OMEN עובד רק על קבוצות עם אוטו אטאקרס, שמתמקדים עליך. לעומת זאת פרוזן הארט עובד על אותו הקונספט, אבל משהו אחד הפוך לגמרי- הוא עובד על כך שתמשיך לחיות במשך כל הטימפייט ותספק את הדיבאף. עוד חפצי הגנה ברורים הם וורמוג, ספיריט ויסאג' וLocket of the iron solary.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי Cho'gath צפה בהודעה
    אני לא ממש יודע בנוגע לאירליה ספציפית, אבל חוץ מהOP DMG הTRI FORCE החדש מתמחה בכח רדיפה, והקטע עם ה60 MS על הריגה משתלב ממש טוב עם הQ של אירליה. אז אם אתה OP בהתחלה ואז יודע שאם תוכל לרדוף אתה תוכל להרוג את היריב שלך לליין בקלות, קח TF, אם לא, אז BOTRK זה OP. בכל זאת BOTRK זה חובה. ד"א OMEN עובד רק על קבוצות עם אוטו אטאקרס, שמתמקדים עליך. לעומת זאת פרוזן הארט עובד על אותו הקונספט, אבל משהו אחד הפוך לגמרי- הוא עובד על כך שתמשיך לחיות במשך כל הטימפייט ותספק את הדיבאף. עוד חפצי הגנה ברורים הם וורמוג, ספיריט ויסאג' וLocket of the iron solary.
    לעולם לא יוצא לי לקנות לוקט מהסיבה הפשוטה שלרוב הגאנגלר או הסאפורט שלי קונים את זה.
    תודה,הקטע עם הTF הובהר לי,
    אבל איזה דפנסיב איטם כדאי לקנות ראשון?
    כי משום מה,שאני לוקח אומן אני מרגיש sqhusi

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hecarim צפה בהודעה
    לעולם לא יוצא לי לקנות לוקט מהסיבה הפשוטה שלרוב הגאנגלר או הסאפורט שלי קונים את זה.
    תודה,הקטע עם הTF הובהר לי,
    אבל איזה דפנסיב איטם כדאי לקנות ראשון?
    כי משום מה,שאני לוקח אומן אני מרגיש sqhusi
    אם יש AP FED אז Spirit Visage, אם לא אז קח Omen/frozen heart/iceborn לפי המצב (אל תיקח אייסבורן אם לקחת TF). כמובן שהבחירה הכי בטוחה היא וורמוג..

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אה אירליה

trinity force - CORE, לפחות עד הנרפים שבטח ייתנו לו, ואז תוכל להחליף בIceborn/להישאר איתו
    Bortk, wit's end, zephyr, עובדים עליה ממש טוב, bortk ב90% מהפעמים צריך, wit's end רק אם אתה נגד ap, וzephyr לא חובה, זה תלוי איך הולך לך בליין. (למרות שעובד עליה סבבה, ms אף'פעם לא מזיק, as טוב עליה, והtenicaty גם לא מזיק, במיוחד לו לאירליה)
    חפצים טנקיים: warmog's, frozen heart, frrozen mallet, sunfire, MoM, הכל עובד

Spoiler ספוילר

6. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי AtomicBaby צפה בהודעה
    אה אירליה

trinity force - CORE, לפחות עד הנרפים שבטח ייתנו לו, ואז תוכל להחליף בIceborn/להישאר איתו
    Bortk, wit's end, zephyr, עובדים עליה ממש טוב, bortk ב90% מהפעמים צריך, wit's end רק אם אתה נגד ap, וzephyr לא חובה, זה תלוי איך הולך לך בליין. (למרות שעובד עליה סבבה, ms אף'פעם לא מזיק, as טוב עליה, והtenicaty גם לא מזיק, במיוחד לו לאירליה)
    חפצים טנקיים: warmog's, frozen heart, frrozen mallet, sunfire, MoM, הכל עובד
    mom?

7. Retired
    שם: Ashar
    לא משחקים אירליה ככה לא תתלבט
    פרישה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •