פורסם במקור על ידי togfi שלום צ'יוואווה שלום ארוחת בוקר שנאכלה עוד במשחק "העיירה" מה שאומר שזאת רוח שבאה לנקום בי מה שזה אומר שזה סכנה של חיים ומוות מה שזה אומר- לברוח!!!!
גם החברים שלך חושבים שפוקימון זה דבר טיפשי?!
פורסם במקור על ידי amitlv מה יצא ממך מגל... פרופ' למתמטיקה אני מקווה.
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
פורסם במקור על ידי cho'gath פרופ' למתמטיקה אני מקווה. אה חקיין:o זה חלום גנוב משטרה בואו מהר!!!
פורסם במקור על ידי nononos אה חקיין:o זה חלום גנוב משטרה בואו מהר!!! מה?
פורסם במקור על ידי Cho'gath מה? גנבת לי את העבודה
פורסם במקור על ידי cho'gath פרופ' למתמטיקה אני מקווה. אבל עם קול סקסי ):
כמו תמיד. עמיטריד.
פורסם במקור על ידי nononos גנבת לי את העבודה כן אבל לי באמת יש סיכוי. אני מחונן ועושה בגרות במתמטיקה בכיתה ז'.
זוכרים איך כולם היו מכורים ל-HeroUp? אני זוכר..אחח אלה היו זמנים...
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי bloodlad זוכרים איך כולם היו מכורים ל-heroup? אני זוכר..אחח אלה היו זמנים... אני זוכר, רק חבל שלא הצלחתי להפעיל את זה אז..
פורסם במקור על ידי Cho'gath כן אבל לי באמת יש סיכוי. אני מחונן ועושה בגרות במתמטיקה בכיתה ז'. בגרות בכיתה ז'
פורסם במקור על ידי cho'gath אם ראית אחת אז זה אומר שראית אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית מצויה, אנחנו מדברים על אנטילופת ביצות חצי סוריקטית דרום אוסטרלית לא מצויה. נ. נכ. נכו. נכון מאוד!. נ. נח. נחמ. נחמן כבר מת מזמן!. ד"א, מגל, אם אני אסיים את השיעורים שלי מחר, בא לך לול?
פורסם במקור על ידי pizzablaster נ. נכ. נכו. נכון מאוד!. נ. נח. נחמ. נחמן כבר מת מזמן!. ד"א, מגל, אם אני אסיים את השיעורים שלי מחר, בא לך לול? ממתי אנטילופות גרות בלול?!
פורסם במקור על ידי nononos בגרות בכיתה ז' מה איתה? פורסם במקור על ידי pizzablaster נ. נכ. נכו. נכון מאוד!. נ. נח. נחמ. נחמן כבר מת מזמן!. ד"א, מגל, אם אני אסיים את השיעורים שלי מחר, בא לך לול? דא. באלי רייז מיד.
פורסם במקור על ידי Cho'gath מה איתה? כן ממש
פורסם במקור על ידי cho'gath מה איתה? דא. באלי רייז מיד. בוא דו מיד! אתה רייז, ואני אהיה... אני אהיה... טימו! אה, ד"א, אני ממש טוב עם טימו. כאילו, טרול איתו, שזה כל הקטע שלו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
צפה בענן תגיות
תקנון הפורום