טוב, כנראה שבמרוצת הגיל היטמן איבד את מאור עיניו, כי הוא כ"כ עיוור ברגע זה...
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אדם אתה נעלמת לי מהסקייפ ):
מגל את חתיך ):
כמו תמיד. עמיטריד.
http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55029
רק מחזק את מה שאמרתי
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
"המשתמש קיבל באן על עבירה על צנעת הפרט. הוא יחזור אלינו בעוד שבוע.
מתוך ויקיפדיה: הזכות לפרטיות מאפשרת לאדם מרחב פרטי, פיזי או וירטואלי, הנתונים לשליטתו, מתוך ההכרה כי ישנם תחומים בחיי אדם שאינם אמורים להיות ברשות הרבים ללא הסכמתו המפורשת. הזכות לפרטיות היא חלק מזכויות האדם הטבעיות, להן זכאי כל אדם באשר הוא, משום שכל אדם זקוק לפרטיות על מנת לפתח אוטונומיה, כלומר, לחיות חיים של יצירתיות ומימוש עצמי. הפרטיות מאפשרת לאדם לחיות את חייו ללא חשיפה, התערבות וחדירה לחייו. מקובל לראות בזכות זו נגזרת של הזכות לכבוד אך יש הרואים בה זכות עצמאית. כך או כך, מדובר בזכות יסוד, המוגנת באמנות ובהסכמים בינלאומיים, כמו גם בחקיקה בישראל ובעולם."
--------------------------------
וואוווווווו
אין לי מילה אחרת,וואווו.
זה פשוט לחפש איך לדפוק לו באן,אוקיי חוק בישראל וזה,ברצינות??? ציטוט הודעה בפרטי באן לשבוע??,
קודם כל כן חוק בישראל שאני לא מבין מה זה קשור כרגע,אין חוק כזה בפורום....וגם אם כן.
וגם בתאורייה אם היה אז שבוע?? זה כאילו מילא אז זאת פעם ראשונה שזה תקף פה אז למה לא באן קטן יותר?,
אם מקודם אמרו שהפורום מת,הוא לא מת הוא פשוט נשרף לאט לאט וחוזר עם כוויות קשות יותר כל פעם.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
כל הוויכוח הזה הוא על סמך האגו של היטמן הוא לא מוכן לותר על מילימטר וישר מאיים בבאנים וכדומה על כל דיון שפותחים במשוב על זה זה פשוט מגעיל אותי..
איך ברגעים כאלה כולם מתחילים להתנהג כמו ילדים. רק לפרוטוקול, אני תומך בהחלטות של היטמן ועל הבאנים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)