Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שלום, חודש הבא אני בפולין ורציתי לשאול אם מישהו יודע מה יהיה המחיר של האימולטור החדש והמשחקים החדשים של פורימון, אם עדיף לקנות בדיוטי פרי בארץ או בחול.
    תודה לעוזרים

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קודם כל, נראלי שהתכוונת לקונסולה ולא אימולטור.
    אימולטור זה תוכנה שמורידים למחשב או ל-psp או לסמארטפון ואם אתה מוריד משחקים אתה יכול להריץ אותם בתוך התוכנה הזאת.
    אתה התכוונת לקונסולה, שהיא בעצם מריצה משחקים הבאים בחומרה מסויימת(דיסק,כונן UMD או כרטיס SD).
    הקונסולה שהמשחקים X ו-Y יוצאים אליה היא 3ds, ויש אותה גם בארץ במחיר של סביבות 1000 ש"ח.
    עדיף לקנות בארץ כי יכול להיות שהם יעלו את המחירים בדיוטי פרי.
    משחקים ל-3ds עולים בסביבות 300-400 ש"ח, אז כנראה שזה יהיה המחיר.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    נראלי זול יותר לקנות בפולין עצמה מבדיוטי כי יותר יקר בארץ.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

4. מנהל ראשי
    אני סבור שהמחיר בדיוטי פרי בערך בין 1100~1300 יגיעו.
    בפולין וכד' בין 900~1100 אני מעריך.
    בנוגע למשחקים, אם תקנה הכל ביחד תבקש מהמוכר הנחה אפילו כי עשית קניה דיי גדולה, אני חושב שהוא יסכים.

5. היכל התהילה
    אני זוכר שכשקניתי את קונסולת נינטנדו ds, נתנו משחק מתנה. אולי זה יהיה המקרה גם הפעם.

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bloodlad צפה בהודעה
    קודם כל, נראלי שהתכוונת לקונסולה ולא אימולטור.
    אימולטור זה תוכנה שמורידים למחשב או ל-psp או לסמארטפון ואם אתה מוריד משחקים אתה יכול להריץ אותם בתוך התוכנה הזאת.
    אתה התכוונת לקונסולה, שהיא בעצם מריצה משחקים הבאים בחומרה מסויימת(דיסק,כונן umd או כרטיס sd).
    הקונסולה שהמשחקים x ו-y יוצאים אליה היא 3ds, ויש אותה גם בארץ במחיר של סביבות 1000 ש"ח.
    עדיף לקנות בארץ כי יכול להיות שהם יעלו את המחירים בדיוטי פרי.
    משחקים ל-3ds עולים בסביבות 300-400 ש"ח, אז כנראה שזה יהיה המחיר.
    אתה יודע איפה מוכרים את זה ב-1000 שקל? והקטע זה שאם אני אקנה את זה בארץ ואני אקנה את המשחק בחול אז זה לא יהיה מתאים כי הקונסולה היא מישראל אבל המכשיר מאירופה,לעומת זאת אמרו לי שאם זה מאירופה זה גם יכול לעבוד בישראל, ואני נוסע ב-17 באוקטובר אז כבר יהיה את המשחק בחנויות בארץ או בדיוטי פרי לא?

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי sharpedo צפה בהודעה
    אתה יודע איפה מוכרים את זה ב-1000 שקל? והקטע זה שאם אני אקנה את זה בארץ ואני אקנה את המשחק בחול אז זה לא יהיה מתאים כי הקונסולה היא מישראל אבל המכשיר מאירופה,לעומת זאת אמרו לי שאם זה מאירופה זה גם יכול לעבוד בישראל, ואני נוסע ב-17 באוקטובר אז כבר יהיה את המשחק בחנויות בארץ או בדיוטי פרי לא?
    תבדוק בזאפ או משו לי אין מושג איפה מוכרים ב-1000 שקל, אני זוכר רק שזה הסביבות של המחיר.
    זה לא משנה מאיפה המכשיר ולא משנה מאיפה המשחק, כי בניגוד לקונסולות הנייחות, קונסולות ניידות לא צריכות את כל הסיבוך הזה של pal וכ'ו.
    בחנויות בארץ ובדיוטי פרי אני לא בטוח שיהיה.אם אתה נוסע ב-17 באוקטובר יהיה את המשחק כבר בחנויות בפולין.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bloodlad צפה בהודעה
    תבדוק בזאפ או משו לי אין מושג איפה מוכרים ב-1000 שקל, אני זוכר רק שזה הסביבות של המחיר.
    זה לא משנה מאיפה המכשיר ולא משנה מאיפה המשחק, כי בניגוד לקונסולות הנייחות, קונסולות ניידות לא צריכות את כל הסיבוך הזה של pal וכ'ו.
    בחנויות בארץ ובדיוטי פרי אני לא בטוח שיהיה.אם אתה נוסע ב-17 באוקטובר יהיה את המשחק כבר בחנויות בפולין.

סבבה תודה אחי אני אברר את זה עוד

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •