נסטיה ~
את כנסת במהירות לעבר הג'יפ השחור במהירות ומבינה שהגעת למקום הנכון בזמן הנכון. את נכנסת לג'יפ, הג'יפ מתחיל לנסוע במסתוריות ואפילו לא ציוץ נשמע מקולו של הנהג. את נוסעת, ונוסעת כעבור כ-22 דקות של מתח הג'יפ נכנס למעין מערה חשוכה, אתה מתחיל להילחץ, ולפתע הג'יפ נעצר, הדלת נפתחת מעצמה כאילו מישהו פתח אותה לכבודך. אתה רואה בן-אדם, מבוגר
http://www.ufu.co.il/files/xt26n0dkka6qrfl8i9pt.png
ניגש אלייך ולוחץ לך את היד, "אני מרכוס, מיסד מחתרת שמים נופלים, אני שמח שנענית למכתב, נבחרת מתוך רבים! בואי אחרי". מרכוס מתחיל לצעוד, את נכנסת למעין מבנה מתחת לאדמה "כנסי, זהו המשרד שלי". את נכנסת ומתיישבת על הכיסא הקרוב. "אז ככה.. ברוכה הבאה לשמים נופלים אומר מרכוס", "את כרגע גויסת למחתרת הסודית שלנו, לא ארחיב כרגע בפרטים, אגיד לך מה שאת צריכה לדעת, שמענו שאת אדם שאוהב הרפתקאות, את כשרונית בצורה יוצאת דופן ולכן בחרנו בך." מרכוס ניגש לעבר מגירה מסוימת בשולחנו, מוציא ומושיט לעברך פוקדור, "הוא יהיה החבר שלך והשותף שלך בהרפתקה אליה את עומדת לצאת, את עומדת לצאת לחקור אודות המחתרת שחטפה את גריטינה, למצוא ולהצילו.. וכל זה בעזרת הפוקימונים או יותר נכון החברים שתרכשי בזמן המסע." "דיברתי קצת יותר מדי, בואי אכיר לך את החבר החדש שלך!" מרכוס שולף את הפוקדור שהראה לך, ומשליך אותו לעבר הרצפה, משם יוצא זרקור של אור גדול ומשם יוצא פוקימון בצבע אדום, מתוק, שמזכיר קוף עם להבה קטנה בזנבו

"תכירי! זהו צ'ימיצ'אר! פוקימון האש. החבר החדש שלך של המסע." ומרכוס מחייך לראות אותך נרגשת. מרכוס מושיט לעברך תיק "קחי, יש שם חמישה פוקדורים, מעט אוכל ומים, ויש לך שם כ 10 אלף שקל לאוכל לאורך המסע, בנוסף יש לך בתיק פלאפון שתוכל להיות איתי בקשר, שים לב אני איש הקשר שלך! רק איתי אתה מדבר." הוא אומר בקול רועם. "את מוכנה לקבל את הפרטים למשימה ולצאת למסע?" שואל מרכוס עם חיוך קטן ומחכה לתשובה ממך.