פתחתי את המדריך הזה בגלל שתמיכה הטכנית וגם פה יש ביקוש רב לפתרון בעיה זאת.
חלק ראשון הסבר + הדרכת התוכנה ( פתרון בחלק שני אם ישנה בעייה )
אוקיי אז ככה, לפעמים המחשב עצמו פיזי המכונה מלוכלכת מאבק ולכן המאווררים סתומים והם לא מסתובבים טוב, וחלקים במחשב מתחממים, מחשב זה כמו אוטו וכמו שידוע לנו שאוטו חם לא עובד טוב ככה כל מכונה והיא צריכה לשמור על טמפרטורה סבירה ומאוזנת. טמפרטורה מצויינת למחשב 15-20
טמפרטורה מעולה למחשב 20-25
טמפרטורה טובה למחשב - 25-32 גג.
מעל זה זה כבר מתחיל להיות גרוע. זה היה הסבר חשוב מאוד.
הזערה : טפמרטורה 50-70 למחשב מסוכנת מאוד! והמחשב יכבה את עצמו אם הוא מתוכנת נכון, או שפשוט ישרף ! תזהרו !
נתחיל : תורידו את התוכנה הזאת קורים לה EVEREST הסבר בהמשך המדריך.
http://www.speedyshare.com/532186373.html
העלה שלי במיוחד בשבילכם!
תורידו את התוכנה הזאת קוראים לה everest .
תתקינו תלחצו אוקיי אחרי שאתם פותחים ( אל תדאגו זאת גירסה תמידית לא של 30 יום הם מחרטטים )
תלכו ל Motherboard ואז ל CPU ואז תעשו הקודם כמו בדפדפן אינטרנט ויש לכם שם CPU Temperature :
כמות המעלות זה המעלות שלכם, הסברתי לכם את כמות המעלות הנכונה.
הסבר קטן לתוכנה : התוכנה הזאת מראה לך את כל הדברים שיש לכם במחשב איזה חלקים ואיזה דרייברים אתם צריכים לאחרי פירמוט ואת הדרייברים המעודכנים זה מעדכן לכן כל פעם. + לינקים להורדת דרייברים, בדיקת מעלות וכל דבר שקשור למחשב שלכם ול WINDOWS.
מדריך חלק שני לפתור את בעיית הטמפרטורות
תנתקו את המחשב מהחשמל תוציאו אותו ממש מהמקום שלו תביאו אותו לחנות אופניים או כל חנות שיש בה בלון אוויר, תנו כמה שלקים של אוויר לתוך המחשב וכל האבק יוצא ( זה חינם חנויות כאלה לא דורשות כסף) והמחשב שלכם פשוט נקי כמו חדש וטאק המעלות ירדו ל20 + - .
עוד משהו : הרבה אנשים בתמיכה הטכנית אמרו שהמחשב נכבה להם, רוב הסיכויים שהוא חם ולכן הוא נכבה אוטומטי בגלל משהו פיזי במחשב שבנו כדי למנוע שריפה של מחשבים.
קרדיט רק לי razaviv007 . מי שמעתיק ( האמת אל תעתיקו בכלל תשאירו את זה פה ) בלי קרדיט תעיפו אותו מפה. תהנו ותגיבו !!!!!!! כי אני רשמתי את זה לבד בעצמי וערכתי לבד ואל תגידו מוכר כי אני רק בפורום FXP ואין לי מאיפה להעתיק את זה.\
חלק שלישי הוספה למדריך כמו שהבטחנו . (NEW)
חלק שלישי בדיקת רכיבי המחשב בתוכנה EVEREST ועוד הרבה דברים. (NEW) - הוספה + המשך קטן להסבר התוכנה ועל הדברים החדשים.
המשך קטן להסבר התוכנה מהחלק הראשון :
אוקיי אז כמו שכבר ידוע לנו שה EVEREST היא תוכנה חייה שמראה לכם את הטמפרטורות המדוייקות של המחשב ואם הוא מתאים ל OVER CLOCK ול VISTA ואת המצב שלו ואת התנאים שלו. ה EVEREST יכולה להראות לנו דברים שימושים לאחרי פירמוט לדוגמא : איזה חלקים יש לנו במחשב בדיוק אפילו חלקים לא כל כך ידועים כמו כרטיס קול שצריך להשיג לו דרייבר בלעדיו אין סאונד ולא כולם מכירים תכרטיס קול שלהם ועוד המון דברים. ולא רק שהוא אומר לכם מה יש לכם הוא גם מביא לכם ממש לינקים לדרייברים של החלקים של המחשב שלכם + מתעדכנים כל הזמן !
נתחיל :
תפתחו את ה EVEREST עכשיו במקום ללכת ל Motherboard תלכו ל Computer ואז תכנסו שם ל
Summary ושם יש לכם את כל הדברים ! כל מה שמסומן בצבע כחול תכלת כזה זה רכיב במחשב שניתן להוסיף לו דברים. לדוגמא :
Video Adapter
RADEON X800GT Secondary 256 MB
Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) ברגע שאני אלחץ עליהם זה יביא לי 3 לינקים לדרייברים הכי מעודכנים + עידכון הדרייבר שלי.
מעכשיו אתם יכולים לנסות להבין את התוכנה יש לכם שם הגדרות כמו overclocK
vista ועוד המון דברים ואם המחשב שלכם יכול לעשות אותם ואיך ומאמרים. תהנו!!