הוא מסכים!!!!!!!!! !!!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 5 2008, 02:34 PM
דרקראי חזור!............
גיראטינה האם אתה מסכים עכשיו?
הוא מסכים!!!!!!!!! !!!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 5 2008, 02:34 PM
דרקראי חזור!............
בברכה, א.ו.ה.ד
לבקשות\הערות ניתן לשלוח לי ה"פ.
<u>הוובקינז שלי</u>
<u>והנה עוד תמונה שלו, הבובה-</u>
גיראטינה....(כן.... ניצחת אותי...)Originally posted by XלוקסרייX@Dec 5 2008, 02:34 PM
דרקראי חזור!............
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אני רוצה ללכת לתפוס פוקימונים
אתה הולך ופתאום רואה גיבלOriginally posted by tchtk123@Dec 5 2008, 02:36 PM
אני רוצה ללכת לתפוס פוקימונים!
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
צא צ'ארמנדר!Originally posted by tchtk123@Dec 5 2008, 02:38 PM
אני מנסה ללכוד אותו
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
יש!!!!!יש לי גיראטינה!עכשיו אלך למכון הבאOriginally posted by אוהד קליין@Dec 5 2008, 02:35 PM
גיראטינה....(כן.... ניצחת אותי...)
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
אני תוקף עם דחיפה!Originally posted by אוהד קליין@Dec 5 2008, 02:39 PM
צא צ'ארמנדר!
מה תעשה?
אתה הולך ופתאום רואה דיטו!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 5 2008, 02:39 PM
יש!!!!!יש לי גיראטינה!עכשיו אלך למכון הבא
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
דחיפה על גיבל!Originally posted by tchtk123@Dec 5 2008, 02:43 PM
אני תוקף עם דחיפה!
גיבל היה כנראה חלש והוא לא יכול להילחם!
מה תעשה? תלכוד אותו?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
צא פוקדור!!!Originally posted by tchtk123@Dec 5 2008, 02:47 PM
אני לוכד אותו!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!!,,
יש לך גיבל!
מה תעשה עכשיו? תלך למכון, או שתלכוד עוד פוקימונים?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אני מאמן את הפוקימונים שליOriginally posted by אוהד קליין@Dec 5 2008, 02:50 PM
צא פוקדור!!!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!!,,
יש לך גיבל!
מה תעשה עכשיו? תלך למכון, או שתלכוד עוד פוקימונים?
אתה הולך וכבר רואה מרחוק את העיר ג'ובי לייף.Originally posted by tchtk123@Dec 5 2008, 02:52 PM
אני מאמן את הפוקימונים שלי
אתה ממשיך ללכת, ופתאום רואה מיים-ג'וניורקטן אבוד, שנפגע לפני רגע מסטארלי.
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אני עוזר לו ואם הסטארלי עדיין בסביבה אני הורג אותוOriginally posted by אוהד קליין@Dec 5 2008, 02:54 PM
אתה הולך וכבר רואה מרחוק את העיר ג'ובי לייף.
אתה ממשיך ללכת, ופתאום רואה מיים-ג'וניורקטן אבוד, שנפגע לפני רגע מסטארלי.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)