שם דמות: yahav
פוקימון: סקווירטל
תמונה של הדמות:
סיפור המאמן: יהב נולד למשפחה ממוצעת כאשר אימו ואביו היו מטפלים של פוקימונים של אנשים אחרים
מאז שהיה ילד קטן יהב אהב לראות את הפוקימונים בוקעים ובכלל את הפוקימונים.
וככה יהב החליט לצאת למסע
בקשות: אין
תמונה של הדמות:
סיפור המאמן: יהב נולד למשפחה ממוצעת כאשר אימו ואביו היו מטפלים של פוקימונים של אנשים אחרים
וככה יהב החליט לצאת למסע
"מה קרה לך טוטודייל?" אני שואל אותו ומתחמק מהשריטות שלו.Originally posted by אוהד קליין@Dec 3 2008, 04:50 PM
נרשמת, איחוליי!
אתה הולך עם טוטודייל, ופתאום הוא משתמש עליך בפזילה, ושורט אותך.
מה תעשה?
חמוף
אתה עוזב אותו, אבל הוא לא נותן לך ונושך את פיפלאפ.Originally posted by XלוקסרייX@Dec 3 2008, 05:00 PM
אעזוב אותו ואמשיך לחפש פוקימונים
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
לבקשות\הערות ניתן לשלוח לי ה"פ.
<u>הוובקינז שלי</u>
<u>והנה עוד תמונה שלו, הבובה-</u>
טוטודייל עונה- טוטודייל טוטו!!! (הוא אומר שכדיי להכיר אותך הוא תוקף אותך)Originally posted by Zapdos@Dec 3 2008, 05:18 PM
"מה קרה לך טוטודייל?" אני שואל אותו ומתחמק מהשריטות שלו.
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
"טוב אז בטח תכיר אותי יותר טוב עם תפסיד בתחרות ריצה" אני אומר לו ורץ ליער הקרוב בשיא המהירות.Originally posted by אוהד קליין@Dec 3 2008, 05:54 PM
טוטודייל עונה- טוטודייל טוטו!!! (הוא אומר שכדיי להכיר אותך הוא תוקף אותך)
חמוף
צא פיפלאפ!חבטה!וגם אני אצטרף ואתן לו בוקסים ובעיטות ומלא מלא מכות ואז אמשיך לחפש פוקימוניםOriginally posted by אוהד קליין@Dec 3 2008, 05:53 PM
אתה עוזב אותו, אבל הוא לא נותן לך ונושך את פיפלאפ.
מה תעשה?
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
טריקו חבטה.Originally posted by אוהד קליין@Dec 3 2008, 04:52 PM
טריקו עונה טריקו טרי! וחוזר לפוקדור. אתם הולכים ופתאום רואים http://www.pokemonelite2000.com/spri...a/dpmfa396.png סטארלי פראי! מה תעשה?
טוטודייל רץ איתך! אתם רצים, ורצים, ורצים, ומרוב זמן ריצה טוטודייל למד את מתקפת מהירות! (אני מעדכן). הגעתם באותו זמן, ואז טוטודייל מחבק אותך. אתם רואים מרחוק את העיר ג'ובי-לייף. פתאום מופיעOriginally posted by Zapdos@Dec 3 2008, 06:09 PM
"טוב אז בטח תכיר אותי יותר טוב עם תפסיד בתחרות ריצה" אני אומר לו ורץ ליער הקרוב בשיא המהירות.שינקס פראי! מה תעשה?
נ.ב- אתה יודע שאתה יכול לבדוק כל פוקימון שאתה פוגש בעזרת הפוקדע... תשתמש בזה!
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אני בודק את שינקס בפוקדע.Originally posted by אוהד קליין@Dec 3 2008, 08:28 PM
טוטודייל רץ איתך! אתם רצים, ורצים, ורצים, ומרוב זמן ריצה טוטודייל למד את מתקפת מהירות! (אני מעדכן). הגעתם באותו זמן, ואז טוטודייל מחבק אותך. אתם רואים מרחוק את העיר ג'ובי-לייף. פתאום מופיעשינקס פראי! מה תעשה?
נ.ב- אתה יודע שאתה יכול לבדוק כל פוקימון שאתה פוגש בעזרת הפוקדע... תשתמש בזה!
"טוטודייל תשתמש במתקפת מהירות עליו" אני אומר לטוטודייל ומסתכל בפוקדע.
חמוף
בינתיים שטוטודייל משתמש במתקפת מהירות, אומרים לך על שינקס בפוקדע-Originally posted by Zapdos@Dec 3 2008, 08:32 PM
אני בודק את שינקס בפוקדע.
"טוטודייל תשתמש במתקפת מהירות עליו" אני אומר לטוטודייל ומסתכל בפוקדע.
שינקס, פוקימון הכלבלב.
שינקס חיי ביערות ואוהב לשחק עם פוקימונים אחרים. פוקימונים אחרים חוששים לפגוע בו מכיוון שהוא נחשב "חמוד" בעיניהם.
טוטודייל חושב ששינקס חמוד ולכן עוצר את ההתקפה!
שינקס משתמש בנשיכה ומוריד לטוטודייל נזק רציני! (מזלשאתם קרובים לעיר ג'ובי-לייף ולמרכז הפוקימונים...) מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
מה אתי?
מה איתי?דילגת עליי
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
נרשמת, איחוליי!!Originally posted by yahav@Dec 3 2008, 05:06 PM
תמונה של הדמות:
וככה יהב החליט לצאת למסע
אתה מקבל את סקוירטל ואתם יוצאים למסע!
אתם הולכים ופתאום... סקווירטל משתמש עליך בדחיפה!
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
מה איתי??
"טוטודייל תחשוב שהוא פוקימון אכזרי שרוצה לחסל את הפוקימונים האחרים ואתה מציל את כולם כשאתה משתמש עליו במתקפת מהירות אז תשתמש!" אני אומר לטוטודייל ומקווה שהוא יצליח לעשות את זה.Originally posted by אוהד קליין@Dec 3 2008, 08:36 PM
בינתיים שטוטודייל משתמש במתקפת מהירות, אומרים לך על שינקס בפוקדע-
שינקס, פוקימון הכלבלב.
שינקס חיי ביערות ואוהב לשחק עם פוקימונים אחרים. פוקימונים אחרים חוששים לפגוע בו מכיוון שהוא נחשב "חמוד" בעיניהם.
טוטודייל חושב ששינקס חמוד ולכן עוצר את ההתקפה!
שינקס משתמש בנשיכה ומוריד לטוטודייל נזק רציני! (מזלשאתם קרובים לעיר ג'ובי-לייף ולמרכז הפוקימונים...) מה תעשה?
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)