Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 51 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 754
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 08:40 PM
    פיפלאפ חבטה בכל הכוח!!!!!

פיפלאפ פתאום לא רוצה.אבל..... הוא עושה מתקפה חדשה!!! בועות!!!!

טורטויג לאאאא!!!!! אומר המאמן

פיפלאפ פוגע, וטורטויג נופל על עץ. פתאום הוא הולך ומדליק בטעות שריפה. טורטויג הפסיד!!!!

פיפלאפ מכבה את השריפה בבועות.

פיפלאפ ניצח!!

מה תעשה עכשיו?
    עכשיו אמשיך במסעי לחפש קצת פוקימונים
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!

2. משתמש מנוסה
    שם: מה זאת אומרת מיקום?
    Originally posted by XלוקסרייX@Dec 4 2008, 08:44 PM
    עכשיו אמשיך במסעי לחפש קצת פוקימונים
    אתה ממשיך ופתאום אתה רואה את הבידוף שהרבצת לו!! הוא ניגש אליך, אומר בידוף בי!(אפשר לבוא איתך?) ומגלגל אליך פוקדור. מה תעשה?
    בברכה, א.ו.ה.ד

לבקשות\הערות ניתן לשלוח לי ה"פ.

<u>הוובקינז שלי</u>

<u>והנה עוד תמונה שלו, הבובה-</u>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 08:49 PM
    אתה ממשיך ופתאום אתה רואה את הבידוף שהרבצת לו&#33;&#33; הוא ניגש אליך, אומר בידוף בי&#33;(אפשר לבוא איתך?) ומגלגל אליך פוקדור. מה תעשה?
    "נו שיהיה" אני אומר ואז אזרוק עליו את הפוקדור
    קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה&#33;

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by XלוקסרייX@Dec 4 2008, 08:50 PM
    "נו שיהיה" אני אומר ואז אזרוק עליו את הפוקדור
    אתה זורק.

ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף&#33;

יש לך בידוף&#33;
    בברכה, א.ו.ה.ד

לבקשות&#092;הערות ניתן לשלוח לי ה&quot;פ.

<u>הוובקינז שלי</u>

5. משתמש מנוסה
    אוקיי עכשיו אמשיך במסע שלי לתפוס קצת פוקימונים

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by XלוקסרייX@Dec 4 2008, 08:53 PM
    אוקיי עכשיו אמשיך במסע שלי לתפוס קצת פוקימונים
    אתה ממשיך במסע, ורואה מערה.

מה תעשה?
    בברכה, א.ו.ה.ד

<u>הוובקינז שלי</u>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 08:56 PM
    אתה ממשיך במסע, ורואה מערה.

מה תעשה?
    אכנס לתוכה..ואבדוק אולי יש שם פוקימונים....

8. מורחקים
    מה איתי

9. מורחקים
    Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 04:54 PM
    טוטודייל מתקפת מהירות&#33;&#33;&#33; טוטודייל משתמש במהירות ושינקס פתאום מחייך. טוטודייל מושפע מהחמודיות של שינקס&#33;&#33;&#33; טוטודייל מפסיק את ההתקפה&#33;

שינקס משתמש בנהימה על טוטודייל.

מה תעשה עכשיו?
    "טוטודייל תנסה לדמיין אותו כמו מקודם" אני אומר לו.

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שוב טעות סליחה.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by shakedo1@Dec 4 2008, 09:07 PM
    "טוטודייל תנסה לדמיין אותו כמו מקודם" אני אומר לו.
    טוטודייל מנסה... בכל הכוח... ושורט את השינקס בלי להסתכל עליו.

שינקס מתעלף&#33;&#33;&#33;&#33;

מה תעשה?
    בברכה, א.ו.ה.ד

<u>הוובקינז שלי</u>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by yahav@Dec 4 2008, 09:01 PM
    מה איתי
    עשיתי את שלך תבדוק אפילו&#33;
    בברכה, א.ו.ה.ד

<u>הוובקינז שלי</u>

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by XלוקסרייX@Dec 4 2008, 09:00 PM
    אכנס לתוכה..ואבדוק אולי יש שם פוקימונים....
    אתה נכנס ורואה גסטלי&#33;

מה תעשה?
    בברכה, א.ו.ה.ד

<u>הוובקינז שלי</u>

14. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 09:09 PM
    טוטודייל מנסה... בכל הכוח... ושורט את השינקס בלי להסתכל עליו.

שינקס מתעלף&#33;&#33;&#33;&#33;

מה תעשה?
    אני זורק עליו פוקדור ומקווה שעכשיו זה יצליח.
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Zapdos@Dec 4 2008, 09:10 PM
    אני זורק עליו פוקדור ומקווה שעכשיו זה יצליח.
    אתה זורק.....

ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף&#33;

יש לך שינקס&#33;&#33;&#33;&#33;

מה תעשה עכשיו?
    בברכה, א.ו.ה.ד

<u>הוובקינז שלי</u>

עמוד 7 מתוך 51 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •