אתה לא עשית לי
אני כן תרשום שוב אם בא לך...Originally posted by yahav@Dec 4 2008, 09:13 PM
אתה לא עשית לי
בברכה, א.ו.ה.ד
לבקשות\הערות ניתן לשלוח לי ה"פ.
<u>הוובקינז שלי</u>
<u>והנה עוד תמונה שלו, הבובה-</u>
אני הולך לרפא אותו ואז הולך לחפש עוד פוקימונים ובדרך לאמן את הפוקימונים שלי (אני מרפא גם את טוטודייל).Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 09:12 PM
אתה זורק.....
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פאף!
יש לך שינקס!!!!
מה תעשה עכשיו?
חמוף
אוקיי!צא פיפלאפ!Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 09:10 PM
אתה נכנס ורואה גסטלי!
מה תעשה?
פיפלאפ שאגה כדי לערער אותו ואז חבטה!
עכשיו אזרוק עליו פוקדור
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
"כן למה לא" אני אומר לו.Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 08:16 PM
טריקו פזילה וחבטה!
הגיבל נופל! הוא לא יכול להילחם!!!
המנצח הוא טריקו!!!
קרב יפה... אומר המאמן. רוצה שנהיה חברים ונצא למסעות ביחד?
מה תעשה?
אוקיי אתם הולכים ומגיעים לג'ובי-לייף!Originally posted by kaka@Dec 4 2008, 09:18 PM
"כן למה לא" אני אומר לו.
מה תעשו?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
פיפלאפ נהימה!!!Originally posted by XלוקסרייX@Dec 4 2008, 09:18 PM
אוקיי!צא פיפלאפ!
פיפלאפ שאגה כדי לערער אותו ואז חבטה!
עכשיו אזרוק עליו פוקדור
האנטר מבולבל!
חבטה!!
צא פוקדור!!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פלאפפפפפפפפפפפפפ!!!
האנטר יצא! מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אתה מחפש ופתאום רואה קריקטוט פראי!Originally posted by yahav@Dec 4 2008, 09:18 PM
אני ממשיך לחפש פוקימונים
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אני אשאל אותו הזה פוקימונים יש לו.Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 09:20 PM
אוקיי אתם הולכים ומגיעים לג'ובי-לייף!
מה תעשו?
אני התעלם ממנו וימשיך לחפש פוקימונים
אוקייOriginally posted by Zapdos@Dec 4 2008, 09:14 PM
אני הולך לרפא אותו ואז הולך לחפש עוד פוקימונים ובדרך לאמן את הפוקימונים שלי (אני מרפא גם את טוטודייל).
אתם מתרפאים ופתאום אתה רואה סטארלי!
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
איזה פוקימונים יש לך?Originally posted by kaka@Dec 4 2008, 09:22 PM
אני אשאל אותו הזה פוקימונים יש לו.
יש לי גיבל, לוקסיו, סטארביה וביבארל.
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אתה מתעלם, אבל הוא תוקף אותך בדחיפה!Originally posted by yahav@Dec 4 2008, 09:23 PM
אני התעלם ממנו וימשיך לחפש פוקימונים
מה תעשה?
בברכה, א.ו.ה.ד
<u>הוובקינז שלי</u>
אגיד לו"תגיד האנטר......אתה רוצה לבוא איתי?"Originally posted by אוהד קליין@Dec 4 2008, 09:21 PM
פיפלאפ נהימה!!!
האנטר מבולבל!
חבטה!!
צא פוקדור!!
ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,ביפ-ביפ,פלאפפפפפפפפפפפפפ!!!
האנטר יצא! מה תעשה?
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)