אני מצדיק את התומכים שלך שיגידו בטח:"היטמן המלך!" כי אתה באמת מתנהג כמו אחד כזה.
לוקח מהנתינים שלו שלא מתחנפים אליו מיסים על ימין ועל שמאל ואח"כ מציע לו אותם תמורת תשלום, משתיק אנשים שלא תומכים במשפחת המלוכה,מוציא להורג את אלה שאומרים את האמת ונותן מתנות לאלה שמתחנפים אליו.
אם להיות הדיקטטור הבא של הפורום ולהרוס את הפורום הייתה המטרה שלך-כל הכבוד!השגת אותה!
אם לגרום למצב טוב יותר בפורום ושכל המשתמשים יהיו מאושרים היית המטרה-נכשלת.
בקשר לנעילת הנושא בהכרזות והתגובות שלך-אני לא ממורמר מכלום, פשוט מאוד מכעיס אותי שכפי שאמרתי קודם, אתה לוקח מיסים מהנתינים שלך ומציע להם אותם תמורת כסף.
דוגמא למצב הזה היא מאוד פשוטה-זכות אחת של אזרחי מדינת ישראל וגם כאלה שהם לא אזרחיה היא לנהוג בכבישי המדינה, כמובן כאשר יש להם אפשרות ורישיון נהיגה.
אם יום אחד יבוא שר התחבורה ישראל כץ ויגיד שהאפשרות לנהוג ניתנת מהיום והלאה רק לעובדי מדינה ונהגי התחבורה הציבורית(רק בתחבורה ציבורית), האם זה יכעיס אותך ואת שאר עם ישראל?כן, ואפילו מאוד.אבל-שר התחבורה לא יכעס, כי לו נשמרת הזכות לנהוג עקב היותו עובד מדינה.
אתה מבין את חומרת המצב?אם אתה רוצה תדמית של מנהל טוב ומנהל שיכול לעורר את הפורום במקום תדמית של דיקטטור שרק גונב וגונב ממשתמשיו אתה צריך לשנות את המצב לטובה במידי.
תודה על ההבנה וכנראה הבאן העתידי,
עמית.