Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 35 מתוך 35
  1. משתמש מתקדם
    נקודת מחשבה: היא כאן כבר חודש לא שבועיים
    מה שלא נכון לא נכון וזה נכון!
    ---------------------------------------------------------
    קרדיט ל ellmik12

----------------------------------------------
    קרדיט ל Mr. Blue Sky

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי togfi צפה בהודעה
    נקודת מחשבה: היא כאן כבר חודש לא שבועיים
    זה ממש לא משנה חודש או שבועיים זה עדיין קצת.
    ומעניין אותו למה היא לא מגיבה כולם מנסים להגן עליה מעניין אותי לדעת מה היא חושבת

3. היכל התהילה
    חפש בהודעות שלי. מעולם לא רשמתי שהפורום הוא לא... (אני לא אשלים את המשפט כדי לחזק את זה מעולם לא רשמתי את המשפט).

נסטי לא עשתה הרבה בפורום, זה נכון, ולראייה: היא לא קיללה, לא עברה על החוקים, לא קיבלה באנים, לא יצרה אויבים ולא עשתה הרבה דברים שהרבה גולשים כן עשו. מה שהיא כן עשתה, היא עשתה במקומות אחרים, וכל זה היה תרומה נהדרת לקהילה הארצית.

אם תנסה להשיג ווינר ויהיו לך תלונות, נדבר. בינתיים כל הניסיונות שלך לעורר מחלוקת בנושא מבזבזים לי ולך את הזמן. אני לא באתי לנהל את פורום משוב. באתי לשקם את הפורום. עזור לי לעשות את זה.

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי hit man צפה בהודעה
    חפש בהודעות שלי. מעולם לא רשמתי שהפורום הוא לא... (אני לא אשלים את המשפט כדי לחזק את זה מעולם לא רשמתי את המשפט).

נסטי לא עשתה הרבה בפורום, זה נכון, ולראייה: היא לא קיללה, לא עברה על החוקים, לא קיבלה באנים, לא יצרה אויבים ולא עשתה הרבה דברים שהרבה גולשים כן עשו. מה שהיא כן עשתה, היא עשתה במקומות אחרים, וכל זה היה תרומה נהדרת לקהילה הארצית.

אם תנסה להשיג ווינר ויהיו לך תלונות, נדבר. בינתיים כל הניסיונות שלך לעורר מחלוקת בנושא מבזבזים לי ולך את הזמן. אני לא באתי לנהל את פורום משוב. באתי לשקם את הפורום. עזור לי לעשות את זה.
    טוב אתה עונה בעצמך.
    מקומות אחרים זה לא פה. אני חושב שזה לא פייר שבגלל שאתה מכיר אותה מגיע לה לנהל ולי לא...

5. היכל התהילה
    תפסיק להתמסכן, ביום הראשון שלי רשמתי שתיבת המסרים שלי פתוחה להצעות, רעיונות ובקשות ניהול.
    אם היית מוציא את הראש מהבור שהתחפרת בו, היית שם לב לזה.
    עכשיו אענה לבקשה שלך ואנעל את הנושא.

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •