Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. היכל התהילה
    בלוג היטמן - מנהל ראשי

תוכן עניינים:

יומן מנהל אתר - חלק א'.
    http://www.myforum.co.il/showthread....06#post1449206

יומן מנהל אתר - חלק ב'.
    http://www.myforum.co.il/showthread....47#post1452047

יומן מנהל אתר - חלק ג'.
    http://www.myforum.co.il/showthread....01#post1455901

יומן מנהל אתר - חלק ד'.
    http://www.myforum.co.il/showthread....11#post1457911

2. היכל התהילה

יומן מנהל אתר - חלק א'.

כעשרה ימים עברו מאז שמינו אותי להיות מנהל ראשי ואני עדיין לא התרגלתי למעמד. אני זוכר ימים שבהם מי שמילא את התפקיד הזה הפך את הפורום הזה מקצה לקצה ואנשים היו על קצות האצבעות שלהם על כל מהלך שהם עשו. העניין הוא שלא משנה כמה טוב הייתי, מעולם לא רציתי לראות את עצמי צבוע (דו משמעי) בצבע הזה. האמת שהיה לי יותר נוח (וכוח) בתור היכל תהילה. מהם לא מצפים כבר לשום דבר.

נקודת הפתיחה שלי היא כדלקמן: 20 משתמשים ו43 אורחים. את התמונה הזו צילמתי בהתחלת הדרך כשפרסמתי את הטופיקים הראשונים שלי בפורום. התכנון הוא להכפיל את המספר האלה פי 10 עד חנוכה.

אני זוכר שלמדתי קורס באוניברסיטה על ניהול עסקי והיה שם שיעור שלם על מה ההבדל בין מנהל לבין מנהיג. הרעיון המרכזי היה שמנהל עושה את הדברים הכי טובים שלו בצורה פסיבית. כלומר הוא מטפל במה שנקלע לדרכו. הוא אינו יוזם דרך חדשה, הוא אינו משתף אנשים אחרים ברעיון, והוא מפיל את ההחלטות שלו כלפי מטה לעובדים שלו.

מנהיג מצד שני לא מסתפק במה שיש לו ותמיד חותר לעוד. הוא אקטיבי יותר, הוא מפלס דרך חדשה, הוא נעזר באנשים וברעיונות שלהם על מנת ליצור את החזון החדש של מקום העבודה, ומכיוון שכך, אין לו צורך להפיל החלטות על אחרים, מאחר וההחלטות שנעשות הן של האנשים בעבור האנשים.

ראיתי המון מנהלים בחיים שלי. כאלה שטיפלו במה שקרה במסגרת העבודה שלהם בצורה הטובה ביותר שהם יכלו. אף פעם לא באמת יצא לי לראות מנהיג. אני הייתי רוצה לראות אחד כזה בפעולה (ולא, אפילו נפתלי בנט הוא לא מנהיג במלוא מובן המילה). לא יודע אם זה יקרה פה, קשה מאוד לבוא בטוב לקהילה של אנשים, הרי תמיד יהיה את האחד שלא יהיה מרוצה לא משנה במה מדובר.

כך שאם זה תלוי בי, אז עלינו לאמץ יותר את הצד של ההנהגה מאשר ניהול וזה למה אני הולך לשתף אתכם בכמה דברים ותרגישו חופשיים להביע את דעתכם בנושאים השונים: בערב חג סוכות אני הולך לפרסם את הספיישל של פוקימון "מיוטו - הפרולוג להתעוררות" בשפה העברית. מלבד זה, יש מחשבה לפתוח כבר את הפורומים של XY. ולבסוף, חשבתי לפתוח את הפורום לקהל בוגר יותר ולפתוח פורומים אשר יתאימו לטעמם של גולשים אלה. רעיון זה לא ממש עבר את סף הקבלה. איזה הצעות אתם הייתם רוצים לראות באתר?

[YOUTUBE]tlnMVb2XVVk[/YOUTUBE]

3. מנהל ראשי
    שם: אדם
    לנהל פירושו להשגיח ולהקפיד שכל מי שעובד תחתיך יהיה שמח ולא ליצור מצב של סתימת פיות... אני מקווה שאתה מבין את זה או שמא תמחוק גם את התגובה שלי...

4. Surgeon of Death
    פי 10 משתמשים זה קצת מוגזם
    אבל אם תעשה את זה...
    בכ"מ תמשיך כך אתה ממש הצלת את הפורום
    אני מציע ד"א לנסות לגרום לכל האורחים להרשם

5. משתמש מנוסה
    על כל דבר שאתה עושה על כל החלטה שאתה עושה יש מחיר...אחרי כל החלטה ופעולה שאתה עושה לא משנה אם זה טוב או רע,תמיד יהיה מישהו שיגיד שעשית משהו לא בסדר...עכשיו שאתה מנהל ראשי,אתה תרגיש את ההבדל.

על כל דבר שאתה עושה יבואו לבקר אותך,להתלונן עליך...עדיף שתהיה רק מנהל ולא מנהיג...כמנהיג אתה תיפול מאוד מהר...

אחלה בלוג היטמן בהצלחה =]
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

6. היכל התהילה
    תודה על הטיפ.

7. היכל התהילה

יומן מנהל אתר - חלק ב'.

יום ארוך עבר על כוחותינו. אני מבין שאנשים באים לפה כדי לפרוק מתחים ולהשתגע קצת, אבל לצד זה, יש כמה שמנצלים את הפירצה הזו לעשות דברים מתוך אינטרס של רוע, או לפחות מתוך מניע של לעשות בכוונה. אבל אני לא אשבר ואני לא אתן לדברים האלה במה. וכמה חוו את זה על בשרם.

כשקיבלתי את התפקיד, רותם שאל אותי, מה אתה רוצה לעשות? ואמרתי לו - שמע, הקהילה שיש בפורום כרגע היא ידועת מלחמות וריבים, ורוב מה שהם מכירים זה כתוצאה של הרגל שנמשך שנים. אם אני הייתי מנהל ראשי, הייתי מביא לפה קהילה חדשה וזו תלמד את הישנה דרכים חדשות.

אז לא התביישתי והבאתי את כל מי שאני מכיר. אני יכול למנות עשרה אנשים בתור התחלה וכולם באו בכוונות טובות. אני שוקל לתת להם את המפתחות ביד ולתת להם להכיר לקהילה הזו דברים חדשים, כגון: פעילויות, אינטראקציה בין חברים, עזרה לזולת, או אפילו דבר פשוט כמו לצאת מהפורום בחיוך.

אני מבין שזה יקח קצת זמן. אבל אני ערוך לריצה ארוכה. בהזדמנות זו, אני רוצה לומר שמה שהיה פה כשפלאפי קודם לניהול משוב הוא לא עניין נדיר. אפשר להנות ככה על בסיס קבוע. אני צריך שתקחו קצת אחריות ותראו לי שאתם מוכנים לזה. אם כל מה שתוכלו להעסיק אותי בו זה תלונות ומשובים, אז לא תהיה לי ברירה ואהיה יותר "משטרתי". אם תתנו לי להשקיע את הזמן והמאמצים האלה בדברים אחרים, אז "העיירה", המינויים האחרונים לניהול והכיף הם רק ההתחלה.

[YOUTUBE]WdYaGt_sm3Q[/YOUTUBE]

8. Kibō no chi
    בהצלחה עם זה, מקווה באמת לראות שינוי בפורום לטובה

Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה

בצבא שירתתי בנשר מוטס, בבסיס נבטים, בחיל האויר, שם תיקנתי מכשירי קשר של מטוסים. במחלקה הזו היה לנו כמה מסורות. האחת הייתה לקחת את החדשים ולעבוד עליהם. לדוגמה: להתקשר אליהם ב4 לפנות בוקר, להגיד להם להיות במחלקה ב5 וכשהם היו מבינים שהם התעוררו לחינם, זה כבר היה מאוחר מדי. היינו מגיעים ב7:30 וצוחקים עליהם. או לשלוח אנשים למחסן המוצרים עם בקשה לשלוף אבקת חשמל וכשהם היו חוזרים, מבוישים מהעובדה שהם למדו אלקטרוניקה, בקרה וחשמל במשך שנים ועדיין לא ידעו שאין דבר כזה אבקת חשמל, היינו צוחקים עליהם. מסורת אחרת הייתה הבעיטה המסורתית. כל מי שהיה מקבל את התפקיד "מבצע", כלומר אחד שיכול לעבוד על המטוס בכוחות עצמו, היה עומד עם הפנים אל הקיר וכל מי שבעל תפקיד מבצע ומעלה היה בועט לו בתחת הכי חזק שהוא יכול. אני עברתי את זה וכך גם אנשים שהגיעו אחרי וחוו בעיטות ממני.

הפורום הזה לא שונה מהצבא, והאירועים פה לא שונים מטקסי החניכה שקיימים שם. כל מי שנכנס לתפקיד, צריך לעבור סדרה של בדיקות מצד הקהילה. אני לא חושב שמה שBloodLad רשם הוא נכון. אף אחד פה לא רוצה לראות אותי יורד מהתפקיד הזה. אפילו מי ששונא אותי, יודע שיש ביכולתי להרים את הפורום הזה למקומות טובים יותר. אבל זה לא סותר שאפשר להעביר אותי את הטקסים האלה. הבעיה היחידה היא שיש מישהו מעלי (רותם) והוא לא ישלים עם דברים כאלה. אז לאחרונה נפתחו הרבה נושאי משוב, ניסו לבדוק אם אני בנוי מהחומר שאפשר ללחוץ עליו, או אם אני נחנח שאינו יודע לעמוד על שלו. אני חושב שלאור מה שקרה היום, פעלתי בצורה השקולה, החכמה והנכונה ביותר שאפשר לצפות ממישהו בתפקיד הזה. עכשיו שזה עבר מן הפרק, אני מצפה ממכם לאותה התנהגות שאתם מצפים ממני. אתם יודעים שאני יכול להיות גמיש וקשוב כשצריך, ואתם יכולים לשאול את נדב ועמית שקיבלו קיצור עונשים ברגע שהם הבינו שהם עשו משהו לא בסדר. ואני יכול להיות קשוח ותוקפני, ואתם יכולים לברר עם Alien שניסה להשוות אותי להיטלר (מי לעזאזל מגיע להשוואה כזו לבן אדם שסבא שלו היה ניצול שואה?)

בכל מקרה, זה רק משהו שהייתי חייב להוריד מהלב.

[YOUTUBE]Tz6d6E_3sV8[/YOUTUBE]

נ.ב - תפתחו גם אתם בלוג, זה נהדר!

10. מנהל ראשי
    שם: אדם
    היטלר היה ילדה רעה

ההשוואה בין הצבא לפורום קצת מוגזמת אבל נניח
    המחשת את תחושותיך היטב!

11. משתמש מנוסה
    פעלת בצורה טובה,הם סתם מחפשים אותך,אל תתיחס =]
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

12. היכל התהילה

יומן מנהל אתר - חלק ד'.

אז זה השלב שלורד אביזי היה מכנה "הסוף לפורום כפי שהכרתם אותו". הפעלתי את נשק יום הדין. שלחתי לכל מי שאי פעם נרשם לפורום מסר שבו קראתי לו לחזור לפורום. כל 23,000 המשתמשים. בהתחלה לא עשיתי עבודה טובה ומסתבר שחלק ניכר מהקהילה של הפורום פשוט לא קיבל את המייל שלי. אז ביקשתי מרותם אישור לנסות שוב, והוא לא הסכים לי להשתמש במערכת של הפורום. לרוע המזל, אחרי 5 מיילים שבהם שלחתי את המכתב שלי ל100 אנשים בכל פעם, הג'ימייל האישי שלי נחסם לשימוש, והחלטתי שאני הולך לקיים את ההבטחה הראשונה שלי אליו והיא לגרום לפורום הזה לשגשג. אז ניסיתי לשלוח את המכתב שוב, והפעם הצלחתי!

אני קיבלתי כמה מיילים בחזרה ואני רואה פה כמה תגובות חדשות של גולשים ישנים. אני בהחלט מצפה לראות את כל האנשים הותיקים שאהבו את הפורום בשלב כזה או אחר, חוזרים ומסיירים בו, מגיבים בו, אולי גם משקיעים בו קצת. זה יכול להיות נהדר. (מי פה זוכר את ניצן? עם הקללות הלא נשיות שלה? חחחחח)

הצעד הבא הוא מיתוג. צריך להפוך את הפורום הזה למקום שבו קורים דברים. את הרעיון הזה קיבלתי מעבודתו של ראש העיר של ירושלים, מר ניר ברקת. לפני שהוא הגיע לתפקיד, העיר הייתה מסריחה, לא היה בה תרבות, לא היה מקומות בילוי, הארנונה הייתה גבוהה והשכונות היו במצב גרוע. לאחר שהוא נכנס לתפקיד, השכונות עדיין נשארו במצב גרוע, העיר עדיין מסריחה והאנונה עדיין גבוהה. אז מה בדיוק אני מנסה לומר פה? הוא כן עבד על מיתוג העיר. הוא השלים את בניית הרכבת, הוא הקים מספר מקומות תרבות חדשים בעיר, הוא ארגן מספר שיא של הופעות, אירועים ופסטיבלים. כך שאי אפשר להתעלם מהעובדה שכאשר אנשים חשבו על ירושלים של פעם, אז חשבו על דתיים. כיום כאשר חושבים עליה, חושבים על דתיים ותרבות. זה שינוי מטורף. זה גם מה שאנחנו נעשה פה. אנשים ידעו שmyFORUM זה מקום שכדאי לגלוש בו.

המחשבה הראשונה שלי היא לבנות סיפור / משחק תפקידים / משהו גדול, שהפרסים הראשונים שלו יהיו מהכיס הפרטי שלי. חשבתי אולי על לחלק את המשחקים החדשים של "פוקימון X וY", אולי שובר של 100 שקל בסינמה סיטי, או אפילו ספר מתנה. אז בבקשה מכם, קצת סבלנות וגם לשם נגיע!

שיר העדכון: http://flix.tapuz.co.il/v/watch-4322486-.html

13. Kibō no chi
    אני די בטוח שהשלב השלישי בתכנית שלך היה "להביס את אדון האופל אביזי אחת ולתמיד" ולא באמת מה שכתבת במייל ):

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •