אז זהו,התוכנית הגדולה שלי מאז שעליתי לניהול כמעט פה,הפעילויות הבאות שיהיו פה הן הקדמות קטנות. שתדעו,בזמן האחרון השתמשתי בתבניות במדריכים,שזה שיטה קלה למתחילים ולא דורשת הרבה מאמץ,אבל אני רוצה ללמד פיקסל ארט אז אני נפטרתי מהתבניות כרגע.

זה הגודל שבו מציירים את הספרייט.

בשלב הזה אנחנו מתחילים בלצייר קווים מעוגלים עד כמה שאנחנו יכולים(עם העיפרון). הראשון חייב להיות יחסית גדול והשניים האחרים שלצידו חייבים להיות גבוה יותר ממנו.

בשלב הזה אנחנו יוצרים קווים מעוגלים עדו פעם,הפעם כלפי מעלה,רוב הזמן אבל כשאנחנו עושים קווים כאלו,הם יותר מדי חלקים ומעוגלים,אז כשאתם מרגישים ששלכם ככה,תוסיפו קו קטן ישר במחצית הקו המעוגל ותמחקו את קווי המתאר שמתחת לקו ששרטתם עכשיו.

הנתיב הראשון

בחלק הזה אנחנו מתפצלים. אחת מהצורות של מנורות הג'ק אולנטרן של ליל כל הקדושים היא זו,אנחנו ממשיכים את הקו המעוגל קצת למעלה ואז אנחנו יוצרים זוג בליטות מעוגלות אבל שלא סוגרות את הצורה.

השלב האחרון בקווי המתאר החיצוניים. ופה גם נסיים את הדרך הראשונה. מציירים מקל מעוגל וחד קצת בסוף בין הבליטות.

הנתיב השני

פה אחרי שציירנו את הקווים המעוגלים נעשה את אותם עיגולים בערך שעשינו למטה(לא לעשות העתק הדבק) חוץ מזה שהאמצעי יהיה כמו הבליטות בנתיב האחר.

אותו מקל כמו בנתיב האחר. עכשיו הגיע הזמן לתיקון קווי המתאר.

הסבר על התיקון בשני הנתיבים
תיקון קווי מתאר הוא דבר חשוב מאוד. הנה מה שצריך לעשות בו,אם יש קו כפול איפשהו אז פשוט תמחקו אותו. אם הוא קטן מדי תשתמשו בעיפרון או במברשת(שניהם בצבע לבן כשתשתמשו בהם).
צריך גם למחוק את הקווים המיותרים,ולכן כל קצה חד מוחקים את החלק השחור בו שלא יעשה שום שינוי בעובדה שהצורה שלנו סגורה או יהפוך אותה לצורה אחרת.

הנתיב השני אחרי תיקון.

הנתיב הראשון אחרי תיקון.

קווי מתאר פנימיים

קווי המתאר בפנים זהים בשני הנתיבים,מציירים שני משולשים בשביל עיניים וקו זיגזג בתור פה. הקווים המעוגלים מבחוץ צריכים להיכנס קצת בפנים.

צביעה
כדי לצבוע כמו שצריך אתה צריך להצליל. הצללה היא בעצם להראות איך האור פוגע בדמות שלך ונועד לתת תחושה תלת מימדית. מתחילים בלבנות סולם צבעים. סולם צבעים זה בעצם לקחת צבעים קרובים זה לזה שמתאימים ליצירה שלכם וללחוץ על המקש שפותח חלון אפשרויות,אחרי זה הצבע שעליו היה העכבר כשלחצת על המקש הזה יהפוך להיות הצבע של המחק. תעשו את זה שלוש פעמים,פעם אחת עם כל צבע שבחרתם לסולם,ותסדרו שהכי בהיר מהם יהיה למעלה,האמצעי באמצע והכי כהה מביניהם שיהיה למטה.

יש עוד צבעים מכיוון שהמקל והעיניים הם בעלי צבע שונה. צובעים את האזורים שלהם בצבע הביניים של כל אחד מהם.

עכשיו נתחיל בהצללה,נצבע את החלקים הכהים בצבעים שמתאימים להם. הדלעת עגולה ואני רוצה להראות את זה והקווים שנכנסים לבפנים הם שקועים,בעזרת הצבע הכהה אני מראה את זה(בתנועה מעוגלת). המקל הוא כהה בצד ההוא כי הוא עקום וצריך להראות את הכהות שלו ולא כדי להראות עד כמה הוא עגול. בעיניים יש מרחב עבודה קטן אז צריך לנצל אותו בחוכמה,השורה התחתונה תהיה בצבע כהה.

את הצבע הבהיר שמים איפה שלמעלה תמיד כי שם תפגע השמש הכי טוב. עכשיו לכאורה גמרנו,צבענו עם כל השלושה,אבל לא. במקום של קווי המתאר של איפה שבהיר,אנחנו נצבע אותם בצבע הביניים. ואסור לערבב בין הצבע הכהה לצבע הבהיר,לעולם.

עכשיו באמת גמרנו.

התוצאה
נתיב א':

נתיב ב':