Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    אייל המנהל התותח שלכם ביקש שאני אפרסם את המדריך הזה, אשמח אם תכינו אותו או תקראו אותו עבדתי על זה קשה.

המדריך הזה הוא ארוך במיוחד אבל בואו נתחיל
    שלב 1 : קחו תמונה מהאתר הרשמי של פוקימון X Y שבה יש פוקימון שמבחינת הגודל דומה לפוקימון שלכם, סמנו ריבוע שמקיף את הפוקימון תוציאו את הריבוע ותנקו אותו.
    שלב 2 ציירו את קווי המתאר של הפוקימון שלכם, נסו שהוא יהיה בזווית או בתנוה שדומה לתנוחה בה היה הפוקימון שממנו לקחתם את הגודל.
    שלב 3 יוצרים את צבע ההצללה הבסיסי של הגוף וצובעים את הפוקימון.
    שלב 4 יוצרים את צבע ההצללה הכהה ומצלילים, בהצללה את צריכים להצליל במן צורה מעוגלת שכזו זה נותן עומק.
    שלב 5 - יוצרים את צבע ההצללה הבהיר ומצלילים גם, גם פה זה צריך להיות בצורה מעוגלת.
    שלב 6 - עכשיו בין כל הצבעים ניצור עוד שני שורות לצבעים חדשים, אילו הצבעים שיצרו לנו אתה ההחלקה בין כל הצבעים, וניצור את צבע ההחלקה בין הצבע ההצללה הכהה לצבע הבסיס, זה צריך להיות צבע בייניים שיעזור לחבר בניהם, ואז מצלילים בעזרת צבעי הצללת הביניים האלה במקומות שצבע ההצללה הכהה וצבע הבסיס נפגשים, צריך זה יהיה מורגש שקיים צבע הביניים הזה.
    שלב 7 - עכשיו ניצור את צבע הביניים שיהיה בין צבע הבסיס לצבע ההצלה הבהיר, גם איתו נצליל בחיבורים שבין ההצללה בהירה להצללת הבסיס.
    שלב 8 - בשלב שמונה רק צבעתי לו את העיניים
    שלב 9 - זה שלב טיפה מסובך ממליץ לכם להביט בזכוכית המגדלת כדי להבין, דבר ראשון יצרים צבע קווי מתאר וצובעים הפעם את כל קווי המתאר של הפוקימון, ואז עושים משהו חדש, יוצרים צבעי ביניים שמחברים בין קווי המתאר לצבע לפוקימון עצמו, בצבע הביניים שמחבר בין צבע קווי המתאר לצבעים של הפוקימון משתמשים רק במקומות בתוך הפוקימון שמחברים בין שני צבעים שונים, כמו לדוגמא בקונכייה יש קווי מתאר בין הצבע האדום ככה לאפור שם צריך להשתמש בצבע הביניים, בין החיבור של הקונכייה לגוף של החילזון, ובין החלק התחתון לחלק העליון של החילזון, זה מסובך מאוד אבל אני מאמין שתתפסו את זה.
    שלב 10 - בשלב הזה צריך לראות איך הצבעים יושבים אני שמתי לב בהצללה הבהירה היא יותר מדי בהירה אז עשיתי אותה טיפה יותר כהה ככה שזה ממש יחליק ויראה תלת מימדי.
    שלב 11 - זהו זה מוכן אני הכנסתי את זה עכשיו לרקע של המשחק מה שאני אישית לא ממליץ לכם ואם אתם רוצים אז תביאו לי את הפוקימון אותו בחרתם בהתחלה לעשות על פיו ואז אני אנקה לכם אתה רקע כדי שתוכלו להכניס את שלכם לשם, כן זה מסובך אבל זה אפשרי, אני מאמין שתצליחו, בבקשה תנסו.

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אחלה רעיון, משהו מפריע לי בפייק עצמו.
    כל הכבוד. קבל ח"ח.

~סתם שמתי לב שלא הגיבו פה אז..

Spoiler ספוילר

3. Surgeon of Death
    מדריך מצויין כל הכבוד

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    למה הוא נעוץ ולא בלינקייה פשוט?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי cho'gath צפה בהודעה
    למה הוא נעוץ ולא בלינקייה פשוט?
    כי המנהל עצלן מדי! סתם,זה כי הוא קשור למשהו בתכנון
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •