Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    להלן חוק מספר 7 בפורום משוב:

7.אז מה בעצם מותר לפתוח בפורום זה:
    בקשת פתיחת פורום
    בעיה טכנית
    תלונות על פרסום פורומים (בלי לפרסם את הפורום)
    ושאלות/בקשות נוספות שלא קשורות לנושאים שנאסר לפתוח עליהם נושאים כאן.
    ההצעה שלי נובעת מתגובה של איתי שראיתי כאשר זיפזפתי בין דפי האתר:
    אני מקווה שלא אצטרך לחזור על זה פעם נוספת.. ההחלטה הזו הוחלטה אחרי הרבה דיונים בהנהלה וזה כרגע לא הולך להשתנות וזה צעד שעשוי לשנות את מה שהולך פה כרגע.
    אם תרצה לשנות כינוי אני בטוח שתוכל להשקיע מעט ולהשיג ווינר, זו לא אמורה להיות בעיה עבורך.
    זה מאוד ברור שההנהלה תדון על זה לבדה, אבל בתכלס אתם לא מבינים הרבה מהחוק ומה הוא מונע..
    1. אתם לא צריכים את הווינר הזה, כי אתם מנהלים. אני לא יודע אם זה תקף עליכם או לא, אבל לפי מה שזה נראה, או שאתם לא יכולים להשיג בכלל שינוי כינוי ואז זה לא פייר עבורכם [מנהל בווינר?], או שאתם יכולים לשנות חופשי כינוי.. אני צודק?
    2. הדבר השני, הוא שלפי מה שאני מבין, פשוט יום אחד קם אחד המנהלים והחליט על החוק הזה. חשבתם על אולי לומר לפני זה? להציע שינוי כינוי פעם אחרונה לפני שלא נוכל לשנות אלא אך ע"י ווינר? זה מאוד לא פייר, זה כמו שאני עכשיו Mr. Avokado, והחלפתי לזה בידיעה שעוד חודש אוכל להחליף עוד הפעם. אבל זה השתנה, אז לפחות תאפסו לכולם את השינוי כינוי, ולאחר שמבזבזים את הראשון, לא יהיה ניתן לשנות שוב עד קבלת הווינר.
    3. אני חושב שהבהרתי את עצמי, אתם לא הרבה מנהלים, ואף אחד לא אמר שאתם יותר חכמים ממנו, אפילו לא אתם, או מדברים ביותר הגיון ממנו. אני בעד שתשתפו אותנו במעשיכם ובהחלטותיכם. לפחות תהוו את הקול של הפורום כ20% מכלל ההצבעות שלכם שם במנהלים, זה פשוט לא הגיוני שתתעלמו ממנו כאילו בגלל שאנחנו משתמשים רגילים, אז כנראה הדעה שלנו לא הגיונית.. הדעה שלנו נועדה לנצל אתכם, הדעה שלנו מפגרת וכדומה. הרי הדעה שלכם לא שונה משלנו, וניהול הוא רק תפקיד, שלא מוסיף לך למשכל.

תקראו את זה ותחשבו שוב לגבי החוק, אתם לא חייבים לצאת נגדי, מכיוון שאני יוצא נגד החוק.
    יש הרבה הגיון בדבריי
    תודה, לילה טובה, צום קל ושבת שלום כולם.

Spoiler ספוילר

2. Just a prank bro
    שם: דור
    וואהו אלון י'גבר
    אני מוכן ל"פשרה" שלו
    רק חבל שהאשכול ינעל בעוד 3...2...1..

3. לא ברור בכלל
    לפי חוק מספר 7, אין שום סיבה שאשכולי יינעל..
    אני מצטער לאכזב אותך נערי

Spoiler ספוילר

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אני חושב שאם למעבר לפורום כללי הוצע "משאל עם" למה לא להחלטה כזאת לערב את הפורום?
    אני חושב שזה הכל בגלל שאדון היטמן היקר רצה לעשות מוניטין של בעל עוצמה, שזה עובד, אבל בדרך הלא-נכונה.
    עצה בשביל איתי ואדם-אם אתם רוצים להישאר כראשיים ולא לעבור את עלילות היטמן בעיר הגדולה, תעבירו את ההחלטה הזאת, כי מי יודע-אולי זה יעשה לכם מוניטין טוב ברחבי הפורום.(פסס-אם תורידו את הקטע של הווינר והכינוי זה יעשה לכם עוד יותר מוניטין טוב)
    NYO HO HO BITCH

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    קראתי בעיון את הצעתך ואני לא רואה מה היא שונה מההצעה של עמית שבוע שעבר...
    ראה להלן http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=55138

אנחנו כהנהלה לא מתעלמים מהדעה שלכם, אם כי היא אינה ששוקללת עם ההחלטה. שזה בערך כמו שאתה מציע "כ20%". אין כל קשר לעובדה שאנחנו כמנהלים לא צריכים ווינר, אנחנו כמנהלים בוחרים מה לעשות עם הווינר הזה.
    קם לו היטמן והחליט שזה ביזבוז לחלק שינוי כינוי ללא כל סיבה כששינוי כינוי יכול להיחשב כפרס למשתתפי הפורום.
    אני אישית מסכים איתו, כך גם איתי ורותם ועל כן, על אף שהפורום עצמו לא שמח על כך במיוחד (לא כל הפורום אגב, ראיתי כמה שנגד החזרת שינוי הכינוי...) אנו עדיין משאירים את המצב כמות שהוא.

שוב, הגולשים הרגילים ובמיוחד היכל התהילה חשובים לנו מאוד ואנו מעריכים אתכם. אך זה מה שאנחנו חושבים שטוב עבורכם ועבורנו, כקהילה אחת. אנחנו צריכים לעבוד יחד. אך עדיין כמנהלים, לנו יש את היכולת להכריע מה הולך ומה מוחלט.

6. לא ברור בכלל
    הבנתי אותך לגבי מעורבות הפורום, אך לגבי כל הקטע של הפרסים.
    לא היה עדיף לעשות את מה שציינתי בסיבה השנייה? הייתם מאפשרים לנו להחליף כינוי, לאפס מחדש, ולציין שזו פעם אחרונה לפני שנהיה חייבים להשיג ווינר.
    כי כרגע לדוגמה, יש משתמשים שלא ידעו שלא יוכלו להחליף יותר, ונתקעו עם כינוי מסוים, בידיעה שעוד שבועיים שלושה יוכלו להחליפו.

Spoiler ספוילר

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני אשקול את זה. באופן כללי אני לא רואה למה לא, אחזיר לך תשובה עוד הערב.

8. !"NO TOTTI NO PARTY"
    שם: משה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Mr. Avokado צפה בהודעה
    הבנתי אותך לגבי מעורבות הפורום, אך לגבי כל הקטע של הפרסים.
    לא היה עדיף לעשות את מה שציינתי בסיבה השנייה? הייתם מאפשרים לנו להחליף כינוי, לאפס מחדש, ולציין שזו פעם אחרונה לפני שנהיה חייבים להשיג ווינר.
    כי כרגע לדוגמה, יש משתמשים שלא ידעו שלא יוכלו להחליף יותר, ונתקעו עם כינוי מסוים, בידיעה שעוד שבועיים שלושה יוכלו להחליפו.
    מסכים לגבי הסיבה של השינוי כינוי אני לדוגמא לא ידעתי בכלל מזה עד הלילה

9. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    תקשיב,להנהלה לא היה חלק ממשי בזה,רק לפקחים ולמנהלים הראשיים ולרותם. ואני מסכים,ההנהלה כולה ידעה ימים שבהם ווינר הקפיץ את העם והיום זה לא שווה,אז החליטו לעשות שינוי. נכון,אני כועס בעצמי עם הכינוי,אבל התרגלתי והסתדרתי. ובנימה זו,אני אצטט צ'ארמנדר כוכבי חכם מאוד,מי שיפרוש בגלל שינוי כינוי,מעולם לא היה משתמש ששווה להחזיק. שיניתי אותו קצת.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

10. !"NO TOTTI NO PARTY"
    שם: משה
    ציטוט פורסם במקור על ידי odin borson צפה בהודעה
    תקשיב,להנהלה לא היה חלק ממשי בזה,רק לפקחים ולמנהלים הראשיים ולרותם. ואני מסכים,ההנהלה כולה ידעה ימים שבהם ווינר הקפיץ את העם והיום זה לא שווה,אז החליטו לעשות שינוי. נכון,אני כועס בעצמי עם הכינוי,אבל התרגלתי והסתדרתי. ובנימה זו,אני אצטט צ'ארמנדר כוכבי חכם מאוד,מי שיפרוש בגלל שינוי כינוי,מעולם לא היה משתמש ששווה להחזיק. שיניתי אותו קצת.
    עדיין זה מבאס תסכים איתי..

11. Retired
    שם: Ashar
    בניתי על זה שלשנות כינוי היום הרסתם לי את החודש
    פרישה

12. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avenger צפה בהודעה
    בניתי על זה שלשנות כינוי היום הרסתם לי את החודש
    תרגע

13. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי horatio צפה בהודעה
    תרגע
    לא יכול....
    אני רוצה את הכינוי הזה
    פרישה

14. Just a prank bro
    ציטוט פורסם במקור על ידי Avenger צפה בהודעה
    לא יכול....
    אני רוצה את הכינוי הזה
    תשנו לשחר את הכינוי, הוא נראה ככה

15. Kibō no chi
    בלי ספאם חבר'ה, תהיו רציניים.

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •