להלן חוק מספר 7 בפורום משוב:
ההצעה שלי נובעת מתגובה של איתי שראיתי כאשר זיפזפתי בין דפי האתר:7.אז מה בעצם מותר לפתוח בפורום זה:
בקשת פתיחת פורום
בעיה טכנית
תלונות על פרסום פורומים (בלי לפרסם את הפורום)
ושאלות/בקשות נוספות שלא קשורות לנושאים שנאסר לפתוח עליהם נושאים כאן.
זה מאוד ברור שההנהלה תדון על זה לבדה, אבל בתכלס אתם לא מבינים הרבה מהחוק ומה הוא מונע..אני מקווה שלא אצטרך לחזור על זה פעם נוספת.. ההחלטה הזו הוחלטה אחרי הרבה דיונים בהנהלה וזה כרגע לא הולך להשתנות וזה צעד שעשוי לשנות את מה שהולך פה כרגע.
אם תרצה לשנות כינוי אני בטוח שתוכל להשקיע מעט ולהשיג ווינר, זו לא אמורה להיות בעיה עבורך.
1. אתם לא צריכים את הווינר הזה, כי אתם מנהלים. אני לא יודע אם זה תקף עליכם או לא, אבל לפי מה שזה נראה, או שאתם לא יכולים להשיג בכלל שינוי כינוי ואז זה לא פייר עבורכם [מנהל בווינר?], או שאתם יכולים לשנות חופשי כינוי.. אני צודק?
2. הדבר השני, הוא שלפי מה שאני מבין, פשוט יום אחד קם אחד המנהלים והחליט על החוק הזה. חשבתם על אולי לומר לפני זה? להציע שינוי כינוי פעם אחרונה לפני שלא נוכל לשנות אלא אך ע"י ווינר? זה מאוד לא פייר, זה כמו שאני עכשיו Mr. Avokado, והחלפתי לזה בידיעה שעוד חודש אוכל להחליף עוד הפעם. אבל זה השתנה, אז לפחות תאפסו לכולם את השינוי כינוי, ולאחר שמבזבזים את הראשון, לא יהיה ניתן לשנות שוב עד קבלת הווינר.
3. אני חושב שהבהרתי את עצמי, אתם לא הרבה מנהלים, ואף אחד לא אמר שאתם יותר חכמים ממנו, אפילו לא אתם, או מדברים ביותר הגיון ממנו. אני בעד שתשתפו אותנו במעשיכם ובהחלטותיכם. לפחות תהוו את הקול של הפורום כ20% מכלל ההצבעות שלכם שם במנהלים, זה פשוט לא הגיוני שתתעלמו ממנו כאילו בגלל שאנחנו משתמשים רגילים, אז כנראה הדעה שלנו לא הגיונית.. הדעה שלנו נועדה לנצל אתכם, הדעה שלנו מפגרת וכדומה. הרי הדעה שלכם לא שונה משלנו, וניהול הוא רק תפקיד, שלא מוסיף לך למשכל.
תקראו את זה ותחשבו שוב לגבי החוק, אתם לא חייבים לצאת נגדי, מכיוון שאני יוצא נגד החוק.
יש הרבה הגיון בדבריי
תודה, לילה טובה, צום קל ושבת שלום כולם.