Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    סיפור בהמשכים 2014!

איך משחקים?
    אז כולם יודעים איך לשחק סיפור בהמשכים, נכון?
    אנחנו הולכים לשחק סיפור בהמשכים אבל בגרסא קצת שונה.

עד עכשיו כל אחד היה כותב כמה משפטים והאדם שאחריו המשיך אותם, אך הפעם זה הולך להיות שונה!
    אני יתחיל את הפרק הראשון שידבר על נושא מסויים *Top secret*.

כל מי שרוצה בין אם הוא משתתף או לא יכול ומומלץ שיגיב תגובות כמו שהיה מגיב לכל סיפור אחר-תיקונים, הערות, מחמאות וכדומה. האדם שרוצה להמשיך כותב "עכשיו תורי" או "אני הבא", הראשון שכתב זאת הוא זה שיכתוב את הפרק הבא-פרק מלא ולא כמה שורות. לאחר שהוא יפרסם את הפרק גם לאדם הזה יגיבו וכך הלאה וכך הלאה עד שיווצר לנו סיפור!
    לדוגמא למהלך המשחק לחצו כאן

כמה חוקים...

*כל חוקי ספרות והחוקים הגלובאליים תקפים
    *בלי קללות
    *אין מגבלת משתתפים! (כפיים)
    *אם נותנים תגובה בונה אז שתהייה עניינית ומסודרת -לא פוגענית-.
    *והחוק הכי חשוב! ת-ה-נ-ו!

המטרה..?

כן,כן אני יודעת שזה מפתיע אבל יש מטרה לכל זה!

חוץ מכיף, גיבוש משתמשים, כיף וכיף יש עוד מטרה אחת חשובה!
    להראות לאחרים עד כמה זה כיף לכתוב סיפור!
    להרוויח ניסיון בכתיבה
    לקבל תגובות בונות וללמוד מהן!

פרסים

טוב אז אתם בטח שואלים את עצמכם... האם יש פרסים?!
    אז כמובן שכן!
    כל משתתף שיכתוב שלושה פרקים יקבל ווינר לשבוע!
    ומשתתף שיכתוב 10 פרקים יקבל ווינר לשבועיים! (14 יום)

מתי מתחילים?-ברגע שתכתבו שתרצו !
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אני אשמח להשתתף... (:

כמו תמיד. עמיטריד.

3. student of Gakuen Alice
    טוב כדי שתוכלו להתפרע אני רק עשיתי בשביל ההתחלה הקדמה לסיפור. אתם יכולים לקחת את זה לאיזה כיוון שתרצו-לשנות את הדמות שהסיפור מסופר מנקודת המבט שלה, להוסיף דמויות או לשנות אותן וכדומה, העיקר שתמשיכו את הפרק שהיה לפניכם ולא תסטו יותר מידי מקווי העלילה שהמציאו שאר המשתתפים.
    הקדמה

העולם שלי הוא עולם רגיל בסך הכל-פה ושם פורצות מלחמות, ילדים הולכים לבית הספר, מידי פעם מתרחשת תאונה, מבוגרים הולכים לעבודה וסך הכל רובינו חיים לא רע בכלל. אבל יש דבר אחד שמפריד בין העולם שלכם לעולם שלי-אנחנו מחולקים לפי גזעים, וכך גם המלחמות שלנו והסכמי השלום שלנו. אנחנו חמישה בסך הכל-המעורבים, השטנים, המלאכים, המכשפים ומשני הצורה.

המעורבים הם הגזע הרגוע ביותר מבין החמישה, אנשיו הם חצאי חיה ומקבלים את יכולות החיה הזאת. הם בשלום עם כל הגזעים חוץ מעם השטנים, אף אחד לא בשלום עם השטנים.
    למרות שמם המלאכים לא יתחמקו מקרב והם לא סלחנים במיוחד, הם צמודים למטרה שלהם ובדרך כלל לא יקבלו דעות של אחרים. היריבים שלהם הם השטנים והמכשפים.
    משני הצורה בדרך כלל נראים כמו בני אדם רגילים אך הם מסוגלים לשנות את צורתם לצורת איזה חיה שירצו, כמו המעורבים הם גם יחסית רגועים ונמצאים ביריבות רק עם השטנים.
    המכשפים הם המסתוריים מכל הגזעים, לא ידוע עליהם הרבה וישנן שמועות שיש יותר מסוג אחד שלהם. לא שומעים מהם בדרך כלל אך ידוע שהם ביריבות עם השטנים ועם המלאכים מסיבה לא ידועה.
    ולבסוף-השטנים. הם אוהבים מלחמות, הם גזע צמא דם. רובם הגדול ינסה לתקוף אותך בפעם הראשונה שיראו אותך, הם לא מוכנים לעשות הסכמי שלום עם אף אחד והכריזו מלחמה על כל השאר.
    למרות היריבויות האלו אנו חיים במדינות שאוכלוסייתם מכילה את כל חמשת הגזעים. בבתי הספר שלנו הכיתות גם כן מעורבות בגזעים במטרה "להוביל את העולם לתקופה חדשה שבא שטן, מעורב, מלאך, מכשף ומשנה צורה יוכלו לחיות יחד בשלום", לפחות זה מה שהמורים שלנו אומרים. דרך אגב-אני לוסי, מעורבת ואני לומדת בבית הספר סמי'ת היי בכיתה י שתיים. אנחנו עשרים וחמישה ילדים בכיתה, חמישה מכל גזע.
    למרות המאמצים של המורים והממשל לשלב את הגזעים יחד, בכיתה שלנו-ובעצם בכל הכיתות תלמידים מגזעים שונים מעולם לא דיברו זה עם זה, אלה אם כן הם היו צריכים להעתיק שיעורים או זרקו הערה מעליבה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. עמיטריד.
    תתחילי את...

כמה שורות צריך להיות פרק?

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    (מקווה שזה לא ספאם או משהו) אשמח להשתתף אבל אני בעד שתכתבו קודם פרק או שניים ואז אני ארשום אחד. (לא בטוח אם הכתיבה שלי משהו אז.. D: )

6. student of Gakuen Alice
    אני מקווה שיצא טוב, עבר קצת זמן מאז שכתבתי אז אני קצת חלודה
    זה יצא טיפה קצר אבל לא רציתי לתת מלא מידע על ההתחלה שגם אתם תוכללו לקחת את זה לאיזה כיוון שתרצו
    פרק 1

Spoiler ספוילר

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

7. עמיטריד.
    פרק מעולה!
    אני ממש אוהב איך תיארת כל דמות בנפרד וממש נתת חיים לדמויות

אני ממש אשמח לכתוב את הפרק הבא יש לי כבר חצי פרק כתוב בראש

כמו תמיד. עמיטריד.

8. student of Gakuen Alice
    תודה רבה.
    תפרסם שתסיים לכתוב

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

אשמח אם תשרייני לי את הפרק השלישי בסיפור

10. student of Gakuen Alice
    קיי משוריין

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    קיי משוריין
    תודה.
    טוב, רק עכשיו התיישבתי לקרוא לראשונה את מה שנכתב עד כה בסיפור, סליחה שלא נתתי את התייחסותי.
    הרעיון נחמד סה"כ. מקווה שנצליח לפתח אותו בצורה מעניינת.

לגבי הכתיבה שלך-
    את כותבת לא רע, יש מקום לשיפור בדרך הפיסוק שלך. לפעמים הוא חסר. מבחינת המבנה- אם תעשי רווחים בין השורות ואפילו חלוקה לפסקאות זה יהיה הרבה יותר ידידותי למשתמש ויותר מזמין לקרוא. כשזה נראה יפה ונוח ויזואלית. אבל זוהי רק דעתי כמובן.
    מעבר לזה, מבחינת הפרק הראשון: רובו היה מורכב מתיאורים של דמויות, והוא פחות התמקד בתהרקמות העלילה. אני מניח שמכאן זו העבודה של שאר הכותבים, ושלך, אם תמשיכי לקחת חלק בסיפור. יוזמה יפה סה"כ

חשבתי על זה; לא כדאי להעביר את האתגר לפורום דיבורים? אולי זה יביא לנו עוד משתתפים, וגם יותר פידבקים.

12. student of Gakuen Alice
    למה? עדיין אותה כמות אנשים תראה את הנושא לא?
    ובנוגע לפיסוק אני יודעת חחח הייתה לי בעיית פיסוק רצינית של כל דקה שמתי את הסימן - במשפט והתחלתי להיפטר מזה וזה טיפה תקע אותי מבחינת פיסוק, אני עובדת על זהח ח

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    למה? עדיין אותה כמות אנשים תראה את הנושא לא?
    ובנוגע לפיסוק אני יודעת חחח הייתה לי בעיית פיסוק רצינית של כל דקה שמתי את הסימן - במשפט והתחלתי להיפטר מזה וזה טיפה תקע אותי מבחינת פיסוק, אני עובדת על זהח ח
    אולי כן, אולי לא. הרי עם העיצוב החדש הנושאים החמים מופיעים בצד שמאל של העמוד בכל מקרה. באופן כללי נכנסים יותר לפורום דיבורים מאשר לפורום ספרות.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •