Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
    היי מה קורה? האם כבר יצא לכם לשחק במשחקים? איך הם? האם שווים תקנייה?
    מעניין אותי לדעת מה יהיה מחיר טוב\ הוגן עבור משחק יד ראשונה מהארץ.

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    ציטוט פורסם במקור על ידי דברים יומיומיים כאלה צפה בהודעה
    היי מה קורה? האם כבר יצא לכם לשחק במשחקים? איך הם? האם שווים תקנייה?
    מעניין אותי לדעת מה יהיה מחיר טוב\ הוגן עבור משחק יד ראשונה מהארץ.
    זה תלוי אם בא לך תסתכל בזאפ השוואת מכירים ,ראיתי קונסולה ב 820 שזה דיי שווה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794914
    אבל! תראה את התגובות במחירים כנ''ל התגובה הזאת:
    לפני שאתם מתפתים מהמחיר - חכו רגע - הזמנתי מגיים סטיישן ומההתחלה היו בעיות :
    1. בהזמנה מובטח תיק לפלייסטיישן מתנה כאשר הזמנתי נאמר לי כי אזל המלאי אבל משום מה הם עדיין מפרסמים תיק מתנה (מוזר!!!)
    2. המשלוח הגיע והמכשיר היה תקול , התקשרתי לסניף הראשי ושם הבחור שענה בחביבות הבין שאני מלין על תקלה אמר לי להתקשר לסניף בבוד השרון לדניאל כי הוא האחראי - וסיים במילים "יאללה תתקדם".
    3. התקשרתי לדניאל שבדק איתי את התקלה הצטער והבטיח כי עוד באותו יום יגיע שליח עם מכשיר חלופי - נדהמתי מהשירות - אבל לא הגיע שום מכשיר.
    4. למחרת התקשרתי ודניאל אמר שהוא מצטער ועוד היום (חמישי) מגיע אליי שליח עם מכשיר ותעודת אחריות חדשה - הגיע?? ברור שלא. התקשרתי בערב ודניאל אמר שהוא מצטער ויום ראשון בין 9-16 מגיע שליח עד אליי 100%.
    5. לקחתי חופש מהעבודה וחיכיתי לשליח ב-12 בצהריים התקשרתי לוודא ואז הפתעה ענה לי נציג שאמר שדניאל חולה והוא לא יודע על מה אני מדבר ודניאל חולה והוא יתקשר אליו לברר ויחזור אליי. חזר????? ברור שלא
    6. לקראת 16 התקשרתי לסניף , ענה לי נציג , אמר שאין לו מושג מי אני ואמר שדניאל סתם "איש מכירות" שלא קובע כלום והוא יבדוק את זה ויחזור אליי.
    אני מחכה שמישהו יתקשר אליי וייתן שירות עם חיוך כמו בעת הרכישה - יקרה???? כנראה שלא .
    אז לפני שאתם רצים להזמין , קחו רגע ותחשבו אם שווה לכם לסבול ולהרגיש ששילמתם ואכלתם אותה . . . אני יודע שאני כן
    -----------------------------------------------------------------------------------
    זה על החברה של ה 820 שקל ,בקיצר תראה לבד
    אגב אני מכיר את החברה ,יותר כדי ללכת לשם (הוד השרון) מאשר לקבוע הזמנה לפי מה שהבנתי....
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 10-24-2013 בשעה 03:50 PM

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אני חושב שהוא התכוון למשחקים, לא לקונסולה...
    המשחקים אדירים, אני עכשיו בפוקימון Y ב-victory road, ועד עכשיו ממש אהבתי את המשחק, הוא יותר קשה ממשחקים אחרים (בקטע של הרמות במכונים ובליגה) אבל גם אפשר להתאמן יותר טוב.
    מאוד ממליץ לקנות, אני קניתי את זה מהאי שופ ב-40 אירו, אז אני מנחש שבארץ זה יהיה קצת יותר, ובין מאתיים לבין מאתיים חמישים נראה לי הוגן, אולי אפילו קצת יותר.

ציטוט פורסם במקור על ידי charmander 1 צפה בהודעה
    זה תלוי אם בא לך תסתכל בזאפ השוואת מכירים ,ראיתי קונסולה ב 820 שזה דיי שווה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=794914
    אבל! תראה את התגובות במחירים כנ''ל התגובה הזאת:
    לפני שאתם מתפתים מהמחיר - חכו רגע - הזמנתי מגיים סטיישן ומההתחלה היו בעיות :
    1. בהזמנה מובטח תיק לפלייסטיישן מתנה כאשר הזמנתי נאמר לי כי אזל המלאי אבל משום מה הם עדיין מפרסמים תיק מתנה (מוזר!!!)
    2. המשלוח הגיע והמכשיר היה תקול , התקשרתי לסניף הראשי ושם הבחור שענה בחביבות הבין שאני מלין על תקלה אמר לי להתקשר לסניף בבוד השרון לדניאל כי הוא האחראי - וסיים במילים "יאללה תתקדם".
    3. התקשרתי לדניאל שבדק איתי את התקלה הצטער והבטיח כי עוד באותו יום יגיע שליח עם מכשיר חלופי - נדהמתי מהשירות - אבל לא הגיע שום מכשיר.
    4. למחרת התקשרתי ודניאל אמר שהוא מצטער ועוד היום (חמישי) מגיע אליי שליח עם מכשיר ותעודת אחריות חדשה - הגיע?? ברור שלא. התקשרתי בערב ודניאל אמר שהוא מצטער ויום ראשון בין 9-16 מגיע שליח עד אליי 100%.
    5. לקחתי חופש מהעבודה וחיכיתי לשליח ב-12 בצהריים התקשרתי לוודא ואז הפתעה ענה לי נציג שאמר שדניאל חולה והוא לא יודע על מה אני מדבר ודניאל חולה והוא יתקשר אליו לברר ויחזור אליי. חזר????? ברור שלא
    6. לקראת 16 התקשרתי לסניף , ענה לי נציג , אמר שאין לו מושג מי אני ואמר שדניאל סתם "איש מכירות" שלא קובע כלום והוא יבדוק את זה ויחזור אליי.
    אני מחכה שמישהו יתקשר אליי וייתן שירות עם חיוך כמו בעת הרכישה - יקרה???? כנראה שלא .
    אז לפני שאתם רצים להזמין , קחו רגע ותחשבו אם שווה לכם לסבול ולהרגיש ששילמתם ואכלתם אותה . . . אני יודע שאני כן
    -----------------------------------------------------------------------------------
    זה על החברה של ה 820 שקל ,בקיצר תראה לבד
    אגב אני מכיר את החברה ,יותר כדי ללכת לשם (הוד השרון) מאשר לקבוע הזמנה לפי מה שהבנתי....
    זיו צדק אחי. דיברתי על המשחקים [את הקונסולה כבר יש לי יותר משנה. אמנם שילמתי עליה הון תועפות אז]
    אבל תודה בכלזאת!

ציטוט פורסם במקור על ידי pizzablaster צפה בהודעה
    אני חושב שהוא התכוון למשחקים, לא לקונסולה...
    המשחקים אדירים, אני עכשיו בפוקימון y ב-victory road, ועד עכשיו ממש אהבתי את המשחק, הוא יותר קשה ממשחקים אחרים (בקטע של הרמות במכונים ובליגה) אבל גם אפשר להתאמן יותר טוב.
    מאוד ממליץ לקנות, אני קניתי את זה מהאי שופ ב-40 אירו, אז אני מנחש שבארץ זה יהיה קצת יותר, ובין מאתיים לבין מאתיים חמישים נראה לי הוגן, אולי אפילו קצת יותר.
    וואלה. מגניב לשמוע. אתה גם פעיל בויפי?
    בינתיים הצעת המחיר היחידה למעשה שקיבלתי היא שלושמאות שקל.

5. Just a prank bro
    שם: דור
    שלוש מאות שקלים זה מחיר סביר בארץ, אני חושב שזה גם לא בדיוק 300 אלא משהו כמו 260 (אל תתפוס אותי במילה)
    התגעגעתי אליך ):

6. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אני אחרי הליגה אתחיל מצוד זוהרים, ואז אני אתחיל גם להיות פעיל בוואי פיי :d

ציטוט פורסם במקור על ידי horatio צפה בהודעה
    שלוש מאות שקלים זה מחיר סביר בארץ, אני חושב שזה גם לא בדיוק 300 אלא משהו כמו 260 (אל תתפוס אותי במילה)
    התגעגעתי אליך ):
    אח שלייייי. מ'ניינים איתך גדולצ'יק? גם אתה מתכנן לקנות אחד מהם\ או שאולי כבר יש לך?
    והלוואי וזה היה 260. כאן בת"א זה 300 עגוללללל.

ציטוט פורסם במקור על ידי pizzablaster צפה בהודעה
    אני אחרי הליגה אתחיל מצוד זוהרים, ואז אני אתחיל גם להיות פעיל בוואי פיי :d
    אז אני מאמין שנתראה בבוא הזמן! מקווה שאקנה בזמן הקרוב. אחרי שקניתי משחק במחיר סבבה!

8. Just a prank bro
    אח שלייייי. מ'ניינים איתך גדולצ'יק? גם אתה מתכנן לקנות אחד מהם\ או שאולי כבר יש לך?
    והלוואי וזה היה 260. כאן בת"א זה 300 עגוללללל.

אז אני מאמין שנתראה בבוא הזמן! מקווה שאקנה בזמן הקרוב. אחרי שקניתי משחק במחיר סבבה!
    בטח שמתכנן, אפילו כבר הזמנתי, אבל זה עוד לא הגיע לחנות.
    אני קונה ב290, נראלי מחיר דיי סביר אם אתה רוצה אוכל לשלוח לך קישור בפרטי לאתר של החנות.

9. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    יש לי חברה שגרה בארה"ב אז ויש לה מן עסק כזה של אנשים ששולחים לה בקשות של דברים והיא מזמינה בשבילם מחו"ל. הזמנתי ממנה לפני שבוע וזה אמור להגיע יום ראשון הזה,אם תמתין עד אז אני אשחק קצת ואז אני אכתוב בתת פורום אקס ו-וואי חוות דעת מקצועית על המשחק עם כוכבים והכול.

ציטוט פורסם במקור על ידי horatio צפה בהודעה
    בטח שמתכנן, אפילו כבר הזמנתי, אבל זה עוד לא הגיע לחנות.
    אני קונה ב290, נראלי מחיר דיי סביר אם אתה רוצה אוכל לשלוח לך קישור בפרטי לאתר של החנות.
    מתאים לי שתשלח!
    לפני כמה זמן הזמנת? מתי זה אמור להגיע בערך תיודע?

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    יש לי חברה שגרה בארה"ב אז ויש לה מן עסק כזה של אנשים ששולחים לה בקשות של דברים והיא מזמינה בשבילם מחו"ל. הזמנתי ממנה לפני שבוע וזה אמור להגיע יום ראשון הזה,אם תמתין עד אז אני אשחק קצת ואז אני אכתוב בתת פורום אקס ו-וואי חוות דעת מקצועית על המשחק עם כוכבים והכול.
    נשמע טוב! מחכה בקוצרוח!

11. Just a prank bro
    מתאים לי שתשלח!
    לפני כמה זמן הזמנת? מתי זה אמור להגיע בערך תיודע?

נשמע טוב! מחכה בקוצרוח!
    וואלה אין לי שמץ, אולי היום אני אתקשר לחנות לראות מה קורה
    שלחתי לך קישור בפרטי

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •