Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: אבא שלך
    אז ככה ראיתי סוף סוף את הסרט החדש של מיוטו וג'נסקט ושמתי לב שאש לא מזהה את מיוטו ולהפך, פלוס זה שלמיוטו יש קול של בחורה.
    אז השאלה שלי היא אם יש עוד מיוטואים חוץ ממיוטו האורגינל (ולא מיוטו לא מחק לאש את הזיכרון כי היה את הספיישל של מיוטו חוזר ושם רק אש נשאר עם הזיכרון)
    ε(●̮̮̃•̃)з

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי wolfman צפה בהודעה
    אז ככה ראיתי סוף סוף את הסרט החדש של מיוטו וג'נסקט ושמתי לב שאש לא מזהה את מיוטו ולהפך, פלוס זה שלמיוטו יש קול של בחורה.
    אז השאלה שלי היא אם יש עוד מיוטואים חוץ ממיוטו האורגינל (ולא מיוטו לא מחק לאש את הזיכרון כי היה את הספיישל של מיוטו חוזר ושם רק אש נשאר עם הזיכרון)
    בראיונות עם יוצרי הסרט נאמר שמיוטו בסרט ה-16 הוא לא אותו מיוטו מהסרט הראשון
    אבל שיש להם רקע דומה

אז מבחינת האנימה מסתבר שיש לפחות 2 מיוטו
    לא לגמריי ברור איך מיוטו של הסרט ה-16 נוצר אבל כנראה שגם הוא נוצר ע"י מדענים מה-dna של מיו
    רק לא מדענים של צוות רוקט כמו מיוטו המקורי..

לא ברור לי למה הם לא השתמשו באותו מיוטו אבל ליוצרים יש לא מעט החלטות מוזרות

3. משתמש מנוסה
    אני חושב שעשו את זה כי רצו אחד יותר חלש שישימו לב שהמגה באמת עוזר לו. בסרט מיוטו יותר חלש לפי מה שהיה בסרט הראשון ואז המגה עזרה לו. כי בתכלס המיוטו שראינו בסרט הראשון היה הרבה יותר חזק, בין הפוקימונים הכי חזקים שנראו, פתאום קשה לו לחסל כמה פוקימונים מסכנים? זה מיוטו אחר שיצרו כדי להראות את המשמעות של המגה, ההבדל הענק בין הצורה הרגילה לצורת המגה.

4. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    ציטוט פורסם במקור על ידי nightwing צפה בהודעה
    אני חושב שעשו את זה כי רצו אחד יותר חלש שישימו לב שהמגה באמת עוזר לו. בסרט מיוטו יותר חלש לפי מה שהיה בסרט הראשון ואז המגה עזרה לו. כי בתכלס המיוטו שראינו בסרט הראשון היה הרבה יותר חזק, בין הפוקימונים הכי חזקים שנראו, פתאום קשה לו לחסל כמה פוקימונים מסכנים? זה מיוטו אחר שיצרו כדי להראות את המשמעות של המגה, ההבדל הענק בין הצורה הרגילה לצורת המגה.
    נכון ,באמת אחלה מחשבה שאף אחד לא היה חושב עליה חוץ מיוצרי נינטדו המתחכמים האלה ,כל כך מתאים לי להתחכם שם במקומם.................

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •