שלום,
אני רוצה להתחיל לשחק במשחק הזה אבל אני צריך הסבר מפורט מה העלילה במשחק ומה המטרה במשחק וגם הורדה אם אפשר ואם מישהו יוכל ללמד אותי לשחק זה יהיה נפלא!![]()
זה משחק ללא עלילה, יש מבחר של למעלה מ-120 דמויות שאפשר לבחור ולשחק נגד אנשים אחרים ברשת.תוך כדי המשחק לומדים אסטרטגיות ושימוש נכון יותר בדמויות וחפצים וכך משתפרים.
משחק ללא עלילה? אתה רציני? המשחק הוא לגמרי עלילתי. לכל דמות יש עלילה משלה וכולן מתקשרות בכך שהן הצטרפו למוסד לשלום שהוקם במדינה- ליגת האגדות. אתה משחק מזמן, שובכן, מזמן גיבורים שונים לשדה הקרב. נכון שהעלילה לא ממש משפיעה על המשחק, אבל יש פעמים שכן בצורות נחמדות. למשל- רנגר וקאזיקס (שתי דמויות כמובן) הם אויבים, ולאחר שהם עוברים תנאי מסוים, אם הם הורגים אחד את השני הם מקבלים בונוס מיוחד.
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
אם יש לך סקייפ אז תוסיף אותי mtk-magaltheking ואני אשחק איתך נגד בוטים/אנשים ואסביר לך כל מיני דברים. ד"א אני ממליץ לך לשחק בעיקר עם אנשים שאתה מכיר (פרימייד), כי כשאתה הולך עם אנשים רנדומלים לפעמים יש כאלה שעושים טרול- יענו עושים דברים רק כדי להרוס את המשחק.
STM= system to manage
ד"א יש איזה בונוסים ש ashe/lissandra/sejuani kill ashe/lissandra/sejuani
וגם שמתי לב שברגע שקייטלין יורה ULT על vi/jinx הם אומרות כזה משפט בזילזול על זה שהיא לא הרגה אותם.
ולנושא:
שמע אני ממליץ לך להירשם לwest
ככה:
בwest כמות הישראלים קטנה יותר מהeast (יש הרבה אבל לא כמו בEAST) אבל הרמה פי כמה וכמה יותר טובה שתגיע לרמה 30 אתה תבין.
east : יש הרבה ישראלים אך הרמה ממש נמוכה
(אתה בטח אומר לעצמך:"אני רמה אחד אני צריך ללכת לסרבר עם רמה נמוכה יותר" לא! אתה תצטער על זה שתבין יותר במשחק מניסיון, אני אחרי ששיחקתי והבנתי והגעתי לרמה 30 עברתי ל WEST זה עולה הרבה כסף אמיתי)
STM= system to manage
המשחק עצמו הוא ללא עלילה, אתם לא יכולים להתכחש לזה.זה כמו לשחק מורטל קומבט 4... אין עלילה אבל יש סיפור מאחור.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)