Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מתקדם
    עם אני מאמן את בלסטוייס לsp def
    ומוריד לו למשל את הatk
    אז שלא יהיה atk הוא לא יוריד כלום?

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אתה יכול להוריד את ה-atk (או כל סטאט אחר) עד ל base stats של אותו הפוקימון, לדוגמא יש פוקימון שיש לו 30 base atk אז אם לא תאמן אותו בכלל בהתקפה, יהיה לו 30 התקפה (בלי להתחשב בטבעים של פוקימונים).

תקנו אותי אם אני טועה.

3. משתמש מתקדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי pizzablaster צפה בהודעה
    אתה יכול להוריד את ה-atk (או כל סטאט אחר) עד ל base stats של אותו הפוקימון, לדוגמא יש פוקימון שיש לו 30 base atk אז אם לא תאמן אותו בכלל בהתקפה, יהיה לו 30 התקפה (בלי להתחשב בטבעים של פוקימונים).

תקנו אותי אם אני טועה.
    כאילו עם הסטטים שהפוקימון מגיע?

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    לא בדיוק, אבל יש בסרבי על כל פוקימון מידע (הרבה מידע) וגם כתוב מה הסטאטים הבסיסיים של הפוקימון, אבל אני חושב שיש עוד כמה דברים שמשפיעים על זה.

ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    לא בדיוק, אבל יש בסרבי על כל פוקימון מידע (הרבה מידע) וגם כתוב מה הסטאטים הבסיסיים של הפוקימון, אבל אני חושב שיש עוד כמה דברים שמשפיעים על זה.
    קוראים לזה IVs חבוב.

ציטוט פורסם במקור על ידי nadavx1111 צפה בהודעה
    עם אני מאמן את בלסטוייס לsp def
    ומוריד לו למשל את הatk
    אז שלא יהיה atk הוא לא יוריד כלום?
    לא אחי. זה לא מה שזה אומר. מה שזה אומר זה שהוא יוריד פחות מבד"כ כשהוא יתקוף אוייב בעזרת התקפה פיסית. על מנת להמחיש לך את ההבדל בנזק שפחות-או-יותר ייעשה לאויביו בוא נסתכל בטבלה כאן:

http://serebii.net/pokedex-bw/009.shtml

רד למטה עד לטבלת הסטטים של הפוקימון במצבים שונים ברמות 50 ו100.
    אני תמיד אוהב להסתכל על רמה 50 כי זה מה לעשות- יותר קל להגיע לשם מבחינה של לחרוש ת'משחק. אז בוא 'סתכל איתי שם רגע.

יש לך שם שלוש אופציות: הינדרינג נייצ'ר, ניוטרל נייצ'ר, ובנפישל נייצ'ר. האופציה הראשונה היא כשהטבע שיש לפוקימון מוריד לו מהסטטוס הנוכחי [ואז כל טווחי המספרים שיופיעו שם לכל סטטוס של הפוקימון למעט HP שתמיד נשאר אותו דבר יהיו פחותים מהממוצע]. האופצייה האמצעית היא אומדן למספרים ממוצעים של כל סטט שלו, כלומר שהטבע שלו ניטרלי ביחס אליהם [וכאמור, עד היום קיימים חמישה סוגי טבע ניטרליים במשחק: בשפול, קווירקי, סיריוס, דוסייל והארדי], והאופצייה האחרונה מציגה טווחי מספרים בהם הטבע שלו מעודד ת'תכונה המדוברת.

לבלסטוייס שלך יש טבע CALM [+ס. דפנס - אטאק] לצורך העניין? הנה הבדלי הסטטים שיהיו לו ברמה 50 הודות השינוי הזהלצורך העניין:

הס. דפנס של בלסטוייס בלי טבע מעודד [נייטרלי]: 110 - 157
    הס. דפנס של בלסטוייס עם טבע מעודד: 121 - 172

~~~~~~

האטאק של בלסטוייס בלי טבע מעודד [נייטרלי]: 88 - 135
    האטאק של בלסטוייס עם טבע מדכא [מפחית]: 79 - 121

* מחשב מטומטם. קרא מימין לשמאל את המספרים.

אז זהו. אלו בגדול ההבדלים בסטטים עליהם חפרתי עכשיו במלא משפטים. מקווה שהבנת ת'עניין. כמובן שיש עוד משתנים שמשפיעים על הסטטים של הפוקימון [וכשהוא תוקף, כמו שמשנות גם ההגנות של היריב לחישוב הנזק], אבל אני לא אוסיף להרחיב בנושא כרגע כדי שלא יהיה לך סלט בראש. אם תרצה אני כמובן אשתף אותך בכל מה שאני יודע על העניין.

מקווה שעזרתי;)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •