Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה

אתם לא מכירים אותי אבל בואו נגיד שאני כאן מ2008 ואני מכיר ממש טוב את stm

למי שלא יודע הוא ירד מניהול עדיין אחרי5 שנים שניהל את פורום משחקים ושנה ניהל את פורום סדרה וסרטים הבן אדם עשה מדריכים למשחקים ועזר כאן למאות משתמשים.

עכשיו המטרה של האשכול זה לא לגרום לו לחזור להיות מנהל כי באמת אחרי חמישה שנים זה כבר מצוי.

ראיתיב אשכול הכרזה בו מודיעים שהוא פורש אבל אני רוצה לפתוח כאן עצומה כדאי שכל אחד יכתוב שרוצים אותו כאן בפורום ולא חשוב באיזה דרגה ושימשיך להיות פעיל גם אם זה לא הרבה שלא יעזוב אותנו ושימשיך להיות כאן ולהגיב וכמובן לעזור לאחרים.

מי איתי בעניין?
    [

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אף אחד.
    זה החיים שלו,
    הוא יעשה מה שהוא רוצה
    הוא לא חפץ או כלב או חיה או כל דבר אחר ואתה לא יכול להכריח אותו, וגם אם יהיו פה 100000+ אנשים זה לא משהו שיוכלו לגרום לו, זו החלטה שלו, זה שלא שאם יהיו הצבעות אז אתה תגרום לזה בכפתור

ובינינו
    אתם באמת עושים את זה בשביל כלום
    אתם לא מכירים את הבן אדם
    אתם לא בעלי רגשות אליו, אתם לא מכירים אותו, ואתם רוצים שהוא יישאר ומבואסים שהוא עוזב רק בגלל ההשקעה
    כאילו מה זה הרגשות המזוייפים האלה, לפחות תאמרו חבל שלא יהיה מעדכן, לא חבל שלא יהיה בנאדם, כי אתם לא יכולים להגיד שהוא התנהג כמו אחד, הוא לא דיבר חוץ מעדכונים ומלא השקעה, אז לומר שאתם רוצים שהוא יחזור זה כמו לצעוק שאתם רוצים עוד השקעה
    זו חוצפה

Spoiler ספוילר

3. Just a prank bro
    שם: דור
    אני אסכם ואחדד את דבריו של אלון

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הוא פרש בגלל שאין לו זמן,שום עצומה לא תיתן לו זמן

5. Kibō no chi
    שמע, אין אחד בפורום הזה שחושב "יש, stm פרש! סופסוף!"
    כולנו היינו מרוצים ממנו בתפקיד והוא היה ללא ספק המנהל הכי טוב בפורום מהבחינה הזאת, אבל מה לעשות, הוא החליט לפרוש. לא הורידו אותו, הוא פרש מרצונו. אין מה לעשות, אי אפשר להגיד לו "יש עצומה נגד הפרישה שלך תחזור", זאת ההחלטה שלו, וצריך לכבד אותה.

מעבר לזה אני די בטוח שהנושא הזה לא חוקי/מתאים בכלל לפורום דיבורים, אז אני נועל.
    הנושא עצמו גם ככה חסר טעם, מהסיבה הפשוטה שאין אף אחד בפורום שכן בעד הפרישה של stm.

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •