כמו שידוע לרובכם, זוהי התקופה העמוסה במבחנים במהלך שנת הלימודים.
לצערי, אצלי התקופה הזאת עדיין לא נגמרה, אבל אני עדיין אשתדל לפרסם לפחות פרק בשבוע מעכשיו, אולי אפילו שני פרקים בשבוע. אז מי שזה מפריע לו, אני חייב להגיד... סליחה.
ועכשיו, פרק 2!!!
פרק 2-אז מסתבר שאופל זה לא רק סוג
"וכעת... לקרב המרכזי... בפינה הימנית: טורי היקאריי!" השופט אמר בקול חזק. הקהל מריע בקול חזק עוד יותר, הבמה מוחשכת וספוטלייט ענקי מאיר פינה ימנית באולם. לוח עגול גדול עולה מן הרצפה ועליו נער מחייך ומרים את ידיו, מצביע על הרצפה שלפניו, וכעבור מספר שניות מועט יוצאים משם חמישה גפנים עבים ואדירים שמשתלבים ויוצרים צורת "לייק" גדולה. כעת הקהל מריע יותר חזק. "ובפינה השמאלית: סיינה מקו... רגע, מה זה אמור להביע?! אתה אפילו לא בת!" השופט מתלונן, ולאמיתות הקהל מתוך הפינה השמאלית עולה על לוח עגול נער זכר, ולא נערה כמו שהיה מצופה. "זה בסדר, קוראים לי ריי, אני באתי להחליף את אחותי סיינה, כרגע מצבה די... קשור." אומר הנער בחצי סיפוק, מחייך חיוך מסתורי ולא מובן. "אוקיי, לפי החוקים אני לא אמור לקבל את זה כל כך... אבל זה הקרב האחרון היום. מה דעתך, טורי? זה בסדר מבחינתך?" השופט שואל ומביט לעבר טורי המחייך. טורי חושב לשנייה ואז עונה. "זה בסדר מבחינתי. זה לא משנה את מי אני אנצח..." הוא אומר בגאווה גדולה. "אוקיי, אז זה מוכן! טורי וטרטוויג נגד ריי ו... מי השותף שלך?" השופט שואל את ריי. "גנגר." ריי אומר בקול. "אבל אתה יכול לקרוא לו מגה גנגר..." ריי לוחש בשקט, ומוודא שאף אחד לא שמע את דבריו. "אוקיי, אז טורי וטרטוויג נגד ריי וגנגר! 3...2...1... התחילו!!!" השופט אומר. ריי קופץ ממקומו בשיא המהירות, מתיר את טורי בפה פעור. "כדור צל!" ריי קורא ומשלב את ידיו. הוא פותח אותם שוב לאחר מספר שניות, ומהם יוצאים שני כדורים קטנים וסגולים. הם משתלבים ויורים כדור גדול יותר, ערפל מסתובב בתוכו. ברגע האחרון, טורי מוציא מגבו שני גפנים גדולים שמקפיצים אותו למעלה. "כדור אנרגיה!" טורי קורא ויוצר גם הוא שני כדורים שמשתלבים, הפעם בצבע ירוק-צהוב. "כדור צל!" קורא שוב ריי במהירות וצונח לקרקע. שני הכדורים מתנגשים אחד בשני, וההדף שנוצר הוא ענקי. "כדור צל!" ריי קורא בשלישית. "אני לא אצליח לקפוץ הפעם..." טורי אומר, וברגע אחרון נוסף מוציא שני גפנים מגבו. הגפנים תופסים את כדור הצל ומעיפים אותו לעבר ריי, שעף אחורה מהפיצוץ ונופל על הרצפה. "אז השמועות נכונות..." הוא אומר וקם. "הגיע הזמן להשלים את המשימה שלי כעת. " לפתע רשת לבנה נסגרת על הזירה. הקהל צועק בבהלה ובורח מהמקום, ביחד עם השופט. הוא חושף צמיד בידו. "מגה גנגר!" הוא לוחץ על כפתור, וזוהר באור סגול חזק. האור הסגול מופסק לאחר כמה שניות, וריי כבר לא נמצא שם. במקומו נמצא גנגר, אבל גנגר שונה. יש לו שני ידיים ארוכות, ועין צהובה גדולה על המצח. "אוי לא!!!" טורי וטרטוויג אומרים שניהם יחד. לפתע רוח מסתורית מורגשת משום מקום. "מה זה?" טורי אומר בבהלה. "רייז... חשבתי שהוא יגיע לעזור לך..." ריי/מגה גנגר אומר, ומסנן קללה בלתי מובנת. טורי בוהק באור אדום ואז נעלם. במקומו מופיע נער אחר. הוא נראה במעט מבוגר יותר, שיערו כסוף בהיר. " אז הצלחת להשתחרר, רייקו? לקח לך זמן..." הנער המבוגר אומר. "נשארת שנון כמו תמיד, רייזוקו? שנון ומעצבן... אתה יודע שיש לי יותר כוח בצורה זאת," ריי אומר ונוהם לעברו. " למה אתה בכל זאת מנסה?" הוא מוסיף בהתגרות. "אולי אתה חזק בצורה הזאת," רייז אומר ומוציא מכיסו אבן חומה-שחורה בוהקת. "אבל לא רק לצוות שלך יש טריקים נחמדים שכאלה... מגה לוקאריו!" הוא אומר ובוהק גם הוא באור סגול, בדומה למה שעשה ריי. לאחר כמה שניות, מופיעה במקומו דמות אחרת, לוקאריו. אבל לוקאריו שונה. נוצות מופיעות על כל גופו, וסרטי קרב אדומים מעטרים את ראשו. "קרב סגור!" רייז קרא וקיפץ לעבר רייקו. הוא הכה אותו כל כך מהר, שסימני השריטות והחבלות נהפכו לענקיים תוך שניות.
"היה לך מספיק, רייקו?" רייז שאל בלגלגנות. "בפעם הבאה, רייז! בפעם הבאה!" רייקו קרא בתבוסתנות. "ואל תחשוב ששכחתי אותך, ילד!" רייקו נהם לעבר טורי בבוז, והסתלק משם.
"מגה-מה?!" היה הדבר הראשון שאמר טורי בתדהמה. "זה היה כזה מגניב! אתה היית כזה בום! והוא כזה לא אל תעשה את זה!" רייז הסתכל לכיוון השמש. "אני חייב לעוף מפה, טורי. הם כבר גילו עליי יותר מידי... קח את זה..." רייז תחב משהו עגול וקשה לידו של טורי. "אל תפתח את זה עדיין. כשיגיע הזמן הנכון, אתה תדע מה לעשות עם זה. שמור על זה טוב. זה עשוי להיות הדבר שיפריד בין חייך ומוות." טורי לקח את הדבר המוזר עימו וקרא לעבר רייז בהפתעה. "יש עוד משהו שאני צריך לדעת עליך?" הוא קרא לעברו. "השם הוא רייז. תזכור את זה." הוא אמר במסתוריות והסתלק משם גם הוא. "טורי?" טרטוויג שאל בפחד. "אנחנו בטוחים עכשיו?" הוא הוסיף. "טרטוויג," הוא השיב. "אולי בסך הכול ראיתי יותר מדי תוכניות טלוויזיה, אבל יש לי הרגשה מוזרה שמכאן," הוא תהה לרגע. "אנחנו לא בטוחים יותר..."