Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    השבוע יצא גרסה חדשה לno gba כלומר winds pro היא נקראת ככה

no gba mod גרסה 2.7.a

צריך לנסות להפעיל את המשחקים דרך האמלטור הזה הבעיה היחידה היא עכשיו צריך למצוא הורדה ישירה לאחד מהמשחקים ולנסות את זה על האמלטור עצמו
    [

2. Kibō no chi
    מהאתר הרשמי של NO$GBA
    No$gba v2.7a fullscreen, fixes/details, started DSi research
    אלה השדרוגים של האימולטור בגרסא החדשה, ככה שאין שום סיבה שהוא יוכל להפעיל משחקי 3DS. מעבר לזה, אין הורדות למשחקי 3DS מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימת פריצה לקונסולה שמאפשרת לשחק במשחקים של 3D, ככה שהתשובה היא... לא, זה לא יעבוד. /:

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pen draig צפה בהודעה
    מהאתר הרשמי של no$gba
    no$gba v2.7a fullscreen, fixes/details, started dsi research
    אלה השדרוגים של האימולטור בגרסא החדשה, ככה שאין שום סיבה שהוא יוכל להפעיל משחקי 3ds. מעבר לזה, אין הורדות למשחקי 3ds מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימת פריצה לקונסולה שמאפשרת לשחק במשחקים של 3d, ככה שהתשובה היא... לא, זה לא יעבוד. /:
    אחי בוא נהיה אופטימיים אני מוכן לבדוק את זה בעצמי יש הורדה של קובץ לאחד מהמשחקים?לא הורדה לאמלטור לds3
    [

4. Kibō no chi
    לא, זה מה שאני אומר..
    אין הורדות למשחקי 3ds כי עוד לא פרצו בכלל את הקונסולה אז אין בהורדות למשחקים טעם
    אין מה להיות אופטימיים, אם זה היה שדרוג שמאפשר לשחק במשחקי 3ds הם היו מציינים את זה וכל האינטרנט היה מוצף בהודעות על זה, אין להם שום סיבה לא לכתוב מה השדרוג הכי גדול באימולטור...

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    לא, זה מה שאני אומר..
    אין הורדות למשחקי 3ds כי עוד לא פרצו בכלל את הקונסולה אז אין בהורדות למשחקים טעם
    אין מה להיות אופטימיים, אם זה היה שדרוג שמאפשר לשחק במשחקי 3ds הם היו מציינים את זה וכל האינטרנט היה מוצף בהודעות על זה, אין להם שום סיבה לא לכתוב מה השדרוג הכי גדול באימולטור...
    מכיוון שבדקת באתר no gba אז אתה ידע פרטים על הגרסה החדשה אתה יכול להגיד לי מה שדרגו בה בקשה?
    [

6. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי word_ life צפה בהודעה
    מכיוון שבדקת באתר no gba אז אתה ידע פרטים על הגרסה החדשה אתה יכול להגיד לי מה שדרגו בה בקשה?
    פרסמתי קודם
    מהאתר הרשמי של no$gba
    no$gba v2.7a fullscreen, fixes/details, started dsi research
    אלה השדרוגים של האימולטור בגרסא החדשה
    ברמת העיקרון זה בדיוק כמו הגרסאות הקודמות רק עם אפשרות להגדלת המסך של המשחק
    תיקנו כל מיני באגים ושטויות כאלה שהיו בגרסאות הקודמות שה האימולטור, לא הרבה מעבר
    הנה הלוג-עבודה של השינויים בפירוט יותר נרחב:
    - flash: Nds games with 8mbit flash memory are kept unsupported, please identify
    that chips! Tools are at http://forum.gbadev.org/viewtopic.php?p=178032#178032
    - nds/infrared: Fake response aah to ntr-ixxx cart spi cmd 08h (thanks normatt)
    - nds/cartloader: Forces rune factory to use eeprom 64kbyte (thanks binaryslave)
    - cpu/gba: Fixed sram mirror fxxxxxxh to e00xxxxh (for croket 2, thanks normatt)
    - cartloader: Auto-encrypt secure_area (for unencrypted nds games with firmware)
    - nds/snd: Tweaks bias=200h (instead 0) on coldboot; avoid firmware boot scratch
    - nds/reset: Initialization zerofills more ram regions and internal registers
    - nds/help: Added info on nds/dsi gamecodes (ds cartridge header chapter)
    - nds/help: Added some more newly discovered rom chip ids (thanks normatt)
    - nds/help: Added notes on cartridges with uncommon save memory (nand, microsd)
    - bugfix: Adjust_addr_edi_gba/poc: Removed silly/buggy bit27=0 (thanks kingcom)
    - nds/boot: Init [27ffc40]=0001 (for newer games) (thanks exophase and drwhojan)
    - nds/boot: Init [27ff808,27ff80a,27ff810,27ff860,27ff874,27ff880,27 ff884]
    - xboo: Init [27ff860,27ff868,27ff874,27ff880,27ff884,27ff890,27 ffc40,380f980]
    - nds/cart: Mirrors [romsize*n+0..7fffh] to [8000h..81ffh] (thanks cheryl)
    - dsi/help: Started adding basic dsi specs (still far away from completion)
    - nds/bios/help: Added note on special temp buffer used by huffman swi function
    - cheats: Added cheat function also to debug version (as in gaming version)
    - menubar: Added recent_files list also to gaming version (as in debug version)
    - video: Added fullscreen mode in gaming version (black border/without menubar)
    - bugfix: Fixed arm7 stm writeback for rb=r13..r14 (thanks flubba and dwedit)
    - help: Added note on texcoord sign+integer+fraction for parameters and result
    - soft-detail: Clips texcoord transformation results to 16bit (thanks smealum)
    - soft-renderer: Bugfixed front/back-check for clipped polygons (thanks smealum)
    אגב, ה2.7A לא יצא השבוע כמו שאתה אומר, הוא יצא ב17 לאוגוסט
    17 Aug 2013 - version 2.7a
    ככה שבאמת שאין סיבה שהוא יתמוך בXY

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    פרסמתי קודם

ברמת העיקרון זה בדיוק כמו הגרסאות הקודמות רק עם אפשרות להגדלת המסך של המשחק
    תיקנו כל מיני באגים ושטויות כאלה שהיו בגרסאות הקודמות שה האימולטור, לא הרבה מעבר
    הנה הלוג-עבודה של השינויים בפירוט יותר נרחב:

אגב, ה2.7a לא יצא השבוע כמו שאתה אומר, הוא יצא ב17 לאוגוסט
    17 aug 2013 - version 2.7a
    ככה שבאמת שאין סיבה שהוא יתמוך בxy
    קודם כל שתדע שאני מעריך את זה שהגבת לי באשכול וענית לי על הכל והיית איתי סבלני אני לא יודע אייך להודות לך על העזרה שלך מה אגיד לך אשרך

בקשר ל17 לאוגסט אני רק היום ראיתי את הגרסה הזאת ואני מאושר שמצאתי אותה היא היחידה שמפעילה לי את המשחקים של דור 4 ודור 5 במחשב בלי ללכת למחשב השני ולשחק שם

הייתי בטוח שיהיה אפשר לשחק בx או y מה גם שאני מבולבל לגמרי

אם ארצה לשחק במשחקים האלה אצטרך לקנות את הנטינטו ds3 מקורי אבל עוד חודש יוצא סוני פלייסטשן 4 אז זה נותן לי חומר למחשבה אני שחקתי במשחקים של פוקימון עוד שהיה אדום כחול צהוב וזה אצלי מסורת.
    [

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •