ברוכים הבאים לדיון "השחקן הטוב בעולם! מסי או רונאלדו"
מי לדעתכם הוא השחקן הטוב בעולם? או יותר טוב אחד מהשני.
ותגידו למה לדעתכם, דיון מהנה!
אייי איך רואים שבאמת שאתם לא מבינים...
אוקי כרגע מסי בכושר הכי גרוע שהיה בו בשנתיים האחרונות והמספרים שרונאלדו נותן בחודש הזה מהגבוהים שנראו מזה כבר הרבה מאוד זמן 22 גולים 16 משחקים אני לא בטוח בדיוק אבל משהו בערך.
מבין שניהם רונאלדו יותר טוב.
אבל אני אישית חושב שהשחקן הכי טוב בעולם כרגע זה אוזיל 3> (לא תצליחו לשנות את דעתי, אולי זה בגלל שאני אוהד את ארסנל)
מדהים אותי עד כמה יש כאן ילדים קטנים עם הודעות כמו "מסי מלך העולם!!!!!!!!" , "רונאלדו אפסססססס!!!"
תרשו לי לחדש לכם, מסי הבקיע 90% מהשערים שלו מהאמצע, מתוך הרחבה ולא מחוצה לה או במבצע אישי שנגמר בבעיטה מהפינה, לעומת זאת רונאלדו שמשחק על הפינה כובש 95% מהשערים שלו מהפינה, מה שאומר שהשערים שרונאלדו מכניס הם פי 3 יותר קשים מהשערים שמסי מכניס.
רונאלדו טוב ממסי, רונאלדו הוביל את הליגה האנגלית עם יונטייד ולקח איתה את האלופות עם קבוצה פח, שלא נדבר על היכולת שלו בנבחרת (מי זה מסי בארגנטינה?)
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
הייתי בצחוק עם מסי מלך העולם! וגם אני ירדתי על האנשים ששנאו שהו נפצע ,אבל כמו שאמרתי לרונלדו יש טילים יותר חזקים הוא לא אפס אבל הוא לא כזה טוב והוא דיי אלים............כמו שהוא רצה להרביץ לשופט ההוא במשחק נגד ברסה (כן מסי בארגנטינה זה אפס)
אני לא רוצה להשוות אותו לרונלדו והסתיימו דיבוריי בדיון...........חוץ מזה דעתי זאת דעתי
אגב אינייסטה יותר טוב ממסי ומרונלדו
נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 11-19-2013 בשעה 06:32 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)