Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander 1 צפה בהודעה
    הייתי בצחוק עם מסי מלך העולם! וגם אני ירדתי על האנשים ששנאו שהו נפצע ,אבל כמו שאמרתי לרונלדו יש טילים יותר חזקים הוא לא אפס אבל הוא לא כזה טוב והוא דיי אלים............כמו שהוא רצה להרביץ לשופט ההוא במשחק נגד ברסה (כן מסי בארגנטינה זה אפס)
    אני לא רוצה להשוות אותו לרונלדו והסתיימו דיבוריי בדיון...........חוץ מזה דעתי זאת דעתי
    אגב אינייסטה יותר טוב ממסי ומרונלדו
    למה הוא יותר טוב בגלל שהוא נתן גול אחד שניצח לספרד את אליפות העולם? שהכדור הזה יכל ליפול לרגל של כל מישהו אחר ואז היית אומר שהוא הכי טוב בעולם?
    לפי כל הסטטיסטיקות של החודשיים האחרונים אף אחד לא מגיע לרמה של רונאלדו אפילו לא קרוב...
    שלא תבין לא נכון, אני לא אוהב אותו וגם להפך אני לא שונא את מסי אלא אני חושב שהוא גאון אבל...

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~BarMaster~ צפה בהודעה
    למה הוא יותר טוב בגלל שהוא נתן גול אחד שניצח לספרד את אליפות העולם? שהכדור הזה יכל ליפול לרגל של כל מישהו אחר ואז היית אומר שהוא הכי טוב בעולם?
    לפי כל הסטטיסטיקות של החודשיים האחרונים אף אחד לא מגיע לרמה של רונאלדו אפילו לא קרוב...
    שלא תבין לא נכון, אני לא אוהב אותו וגם להפך אני לא שונא את מסי אלא אני חושב שהוא גאון אבל...
    בחודשים הקרובים רונלדו יותר טוב ממסי וגם אני נטרלי עם מסי אבל לא עם הקבוצה שלו ,אני אוהב את ברסה ,מחוץ לברצלונה מסי פחות מתפקד כנ''ל ובעיקר בארגנטינה ,אגב שיניתי את דעתי
    סופר עומר יותר טוב

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    גם אני שיניתי את דעתי!
    נמאס כבר מרונאלדו ומסי!
    מהיום בוחרים סופר עומר!!

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    לסופר עומר תמיד היה את התואר הזה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    בחודשים הקרובים רונלדו יותר טוב ממסי וגם אני נטרלי עם מסי אבל לא עם הקבוצה שלו ,אני אוהב את ברסה ,מחוץ לברצלונה מסי פחות מתפקד כנ''ל ובעיקר בארגנטינה ,אגב שיניתי את דעתי
    סופר עומר יותר טוב
    אתה משנה את הדעות שלך כלכך הרבה...
    בוא תבין משהו, רונאלדו עכשיו כבש גול נגד שווידה שלכאורה מעלה את פורטוגל למונדיאל, אתה יודע מזה אומר? הוא עשה את הצעד הכי גדול ששחקן יכול לעשות בקריירה שלו, ואם הוא יוביל אותה לרבע או חצי גמר בברזיל הוא יותר גדול ממסי, וגם עכשיו הוא יותר גדול ממסי, גם בעבר הוא יותר גדול ממסי וגם בעתיד הוא יהיה יותר גדול ממסי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי barney stinson צפה בהודעה
    אתה משנה את הדעות שלך כלכך הרבה...
    בוא תבין משהו, רונאלדו עכשיו כבש גול נגד שווידה שלכאורה מעלה את פורטוגל למונדיאל, אתה יודע מזה אומר? הוא עשה את הצעד הכי גדול ששחקן יכול לעשות בקריירה שלו, ואם הוא יוביל אותה לרבע או חצי גמר בברזיל הוא יותר גדול ממסי, וגם עכשיו הוא יותר גדול ממסי, גם בעבר הוא יותר גדול ממסי וגם בעתיד הוא יהיה יותר גדול ממסי
    א.סופר עומר יותר טוב
    ב.בזמנים של היום ,השנה ובשנתיים האלה רונלדו יותר טוב ממסי ,אני לא מבין מה הבעיה עכשיו................לך תדע את העתיד ,כיום הוא עדיף על מסי מכמה מובנים חוץ מהאגרסיביות........... חוץ מזה.....ואלדס נפצע ,עכשיו ברסה בבעיה...

7. משתמש מנוסה
    א.סופר עומר יותר טוב
    ב.בזמנים של היום ,השנה ובשנתיים האלה רונלדו יותר טוב ממסי ,אני לא מבין מה הבעיה עכשיו................לך תדע את העתיד ,כיום הוא עדיף על מסי מכמה מובנים חוץ מהאגרסיביות........... חוץ מזה.....ואלדס נפצע ,עכשיו ברסה בבעיה...
    מה הקשר בין זה שואלדס נפצע לזה שרונאלדו יותר טוב ממסי? רונאלדו תמיד היה יותר טוב ממסי, מסי לא אגרסבי וזה שרונאלדו אגרסיבי זה הופך אותו להרבה יותר טוב ממסי
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי barney stinson צפה בהודעה
    מה הקשר בין זה שואלדס נפצע לזה שרונאלדו יותר טוב ממסי? רונאלדו תמיד היה יותר טוב ממסי, מסי לא אגרסבי וזה שרונאלדו אגרסיבי זה הופך אותו להרבה יותר טוב ממסי
    בטח.......................שולדס נפצע זה נושא אחר! אני מסיים את הדיון כאן ,די לריב!

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •