Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    אני מחכה שיצא המשחקים למחשב לכן לא שחקתי בהם בכל מקרה האם הם טובים יותר מהמשחקים הקודמים?

שחור 2 לבן 2 לב זהב נשמת כסף וכל השאר?

לא מבחינת הגרפיקה אלה מבחינת העלילה האם העלילה זהה או שהשקיעו יותר?

ובקשר לליגה ואחרי הליגה יש דברים חדשים שלא ראינו במשחקים הקודמים או שזה כמו תמיד?מסיימים את הליגה והולכים להלחם במאמנים אחרים במפה שבאזורים מסויימים היו סגורים.

יש חזית קרב או משהו של קרבות במשחקים האלה?
    [

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    מבחינה גרפית כן ,והפוקימונים גם לא רעים
    אבל אם תשאל אותי ,יש יור טובים............

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander 1 צפה בהודעה
    מבחינה גרפית כן ,והפוקימונים גם לא רעים
    אבל אם תשאל אותי ,יש יור טובים............
    לאן הגעת במשחק?עברת את הליגה?
    [

4. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    עברתי את כל המשחק. יש את הbatle maison בעיר שמגיעים אליה אחרי הליגה (העיר היחידה של אחרי הליגה) שהוא כמו הbattle tower, ויש את הbattle chateau בדרך 7 שהוא בית עם קרבות רגילים שנותנים ניסיון ברמות נמוכת שעולות עם הזמן, וצריך להתקדם בדרגות שנותנים לך. יש את הfriend safari, שהוא עניין מסובך יחסית ותוכל לקרוא עליו פה.
    מבחינה גרפית ומבחינת מוזיקה, המשחק עוקף בכל הפינות את כל המשחקים הקודמים. שחור ולבן 2 נראים לעומת x ו y לעומת אדום וכחול מול שחור ולב 2. לדעתי העלילה במשחק הזה היא הטובה ביותר עד עכשיו. אמנם הצוות הרע קצת מוזר אבל הבוס שלהם באמת רשע (סוף סוף, אחרי 15 שנה) והאנימציות שקשורות לשיא של העלילה יפות מאוד ומושקעות מאוד. אני אישית גם ממליץ לך לשחק את המשחק בתלת מימד בגלל שזה בולט בכל האנימציות וכמעט כל הקרבות הם גם בתלת מימד. יש גם איזור במערת מכרה בדרך 18 שנפתח ואפשר למצוא בו את האגדי Z. יש מערה שנפתחת בכפר פוקימונים (המקום עם המל פרחים ליד המכון קרח) שבה נמצא מיוטו והאבן מגה שלו ויש גם אחד משלושת הציפורים האגדיות של קנטו שאתה מוצא בהתאם להתחלתי שלך 12 פעמים במקומות שונים במחוז ואז אפשר להילחם מולו במערה במפרץ הימי הגדול ליד העיר של המכון עשב (רביעי).
    הליגה ממש ממש קלה, חוץ משניים או שלושה פוקימונים של כולם ביחד. דבר אחד כן קצת מאכזב הוא שאין ליגה מחוקת. הסט שלהם בפעם הראשונה שאתה נלחם מולם נשאר אותו דבר גם בכל הפעמים אחרי זה בערך כל הדברים החדשים. וגם יתר קל למצוא זוהרים במשחקים האלה כי צמצמו את הסיכויים בחצי (מאחד ל8,000 וקצת לאחד ל4,000 וקצת).
    זה בערך הכל.
    ובעצם המחק הזה הרבה יותר טוב מכל שאר המשחקים האחרים בכל המובנים לדעתי, חוץ מהעובדה שההעברה של פוקימונים מדורות קודמים עולה כסף
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי word_ life צפה בהודעה
    לאן הגעת במשחק?עברת את הליגה?
    לא שיחקתי אבל ראיתי מדריך של 85 פרקים שכל אחד מהם חצי שעה ,אם זה לא חרישה אז תגיד לי מה כן

6. היזהרו מחיקויים!
    ברגע שתשחק את כל המשחק בעצמך תראה שהוא הרבה יותר כיף ממה שראית במדריך (אם תשחק)
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    הליוליסק פירט מצויין רק כמה דברים שאני רוצה לומר אישית .
    המשחק קל נורא...... העלילה זורמת וזה קליל ברמות מה שטיפה מאכזב,
    ששיחקתי לא הרגשתי שמשהו אתגר אותי אפילו האלופה הייתה קלה מדי,
    בכל אופן הגרפיקה מעולה וככה גם המוזיקה ,
    אבל מה שהכי מפריע זה שאין פוסטגיים מעניין ,כל מה שיש זה את לוקר (הבלש מפלטינום) ואת הקווסטים שלו
    ועוד כמה דברים לא משמעותיים כל כך.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי the heliolisk צפה בהודעה
    ברגע שתשחק את כל המשחק בעצמך תראה שהוא הרבה יותר כיף ממה שראית במדריך (אם תשחק)
    נכון ,בא לי ממש!

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ובעצם המחק הזה הרבה יותר טוב מכל שאר המשחקים האחרים בכל המובנים לדעתי, חוץ מהעובדה שההעברה של פוקימונים מדורות קודמים עולה כסף
    רציני?! החלפה עולה כסף? ובקשר לנושא המשחקים החדשים בהרבה אבל בהרבה יותר טובים מהקודמים..

10. היזהרו מחיקויים!
    העברה בין דור חמש לשש עולה תשלום שנתי של בערך 3 דולר אבל יש trial של חודש אחד אם מורידים אותו לפני ינואר
    Spoiler ספוילר

11. Kibō no chi
    זה מעבר להחלפות - נינטנדו מוציאים תוכנה שנקראת "פוקימון בנק". אתה יכול לאחסן פוקימונים בלי הגבלה ברשת של נינטנדו מכל המשחקים ולהעביר ממשחק למשחק ככה.
    מעבר לזה שזה עוזר לך בהחלפות עם עצמך (יש אנשים שאשכרה קונים קונסולה שנייה בשביל להעביר פוקימונים ממשחק למשחק), זה גם פותר את בעיית ההגבלה של הפוקימונים שאפשר ללכוד ולאחסן בpc
    אתה משלם תשלום שנתי נורא מזערי (4 דולר זה בערך מה, 14-15 שקל?) והתמורה גדולה לשחקני הארדקור של פוקימון

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    עברתי את כל המשחק. יש את הbatle maison בעיר שמגיעים אליה אחרי הליגה (העיר היחידה של אחרי הליגה) שהוא כמו הbattle tower, ויש את הbattle chateau בדרך 7 שהוא בית עם קרבות רגילים שנותנים ניסיון ברמות נמוכת שעולות עם הזמן, וצריך להתקדם בדרגות שנותנים לך. יש את הfriend safari, שהוא עניין מסובך יחסית ותוכל לקרוא עליו פה.
    מבחינה גרפית ומבחינת מוזיקה, המשחק עוקף בכל הפינות את כל המשחקים הקודמים. שחור ולבן 2 נראים לעומת x ו y לעומת אדום וכחול מול שחור ולב 2. לדעתי העלילה במשחק הזה היא הטובה ביותר עד עכשיו. אמנם הצוות הרע קצת מוזר אבל הבוס שלהם באמת רשע (סוף סוף, אחרי 15 שנה) והאנימציות שקשורות לשיא של העלילה יפות מאוד ומושקעות מאוד. אני אישית גם ממליץ לך לשחק את המשחק בתלת מימד בגלל שזה בולט בכל האנימציות וכמעט כל הקרבות הם גם בתלת מימד. יש גם איזור במערת מכרה בדרך 18 שנפתח ואפשר למצוא בו את האגדי z. יש מערה שנפתחת בכפר פוקימונים (המקום עם המל פרחים ליד המכון קרח) שבה נמצא מיוטו והאבן מגה שלו ויש גם אחד משלושת הציפורים האגדיות של קנטו שאתה מוצא בהתאם להתחלתי שלך 12 פעמים במקומות שונים במחוז ואז אפשר להילחם מולו במערה במפרץ הימי הגדול ליד העיר של המכון עשב (רביעי).
    הליגה ממש ממש קלה, חוץ משניים או שלושה פוקימונים של כולם ביחד. דבר אחד כן קצת מאכזב הוא שאין ליגה מחוקת. הסט שלהם בפעם הראשונה שאתה נלחם מולם נשאר אותו דבר גם בכל הפעמים אחרי זה בערך כל הדברים החדשים. וגם יתר קל למצוא זוהרים במשחקים האלה כי צמצמו את הסיכויים בחצי (מאחד ל8,000 וקצת לאחד ל4,000 וקצת).
    זה בערך הכל.
    סחטיין על התגובה אחי אגב אני רוצה לקנות sony 4 לכן אני לא רוצה נינטדו ds השאלה אם יצאו משחקים למחשב אז יהיה אפשר לשחק בהם אפילו בלי תלת מימד

ויצא משחק המשך או צלע שלישית למשחקים האלה ששם יעשו ליגה מחוזקת ועוד כמה דברים
    [

13. משתמש מנוסה
    המשחק טוב רק הסטים למכון ולליגה קצת חלשים

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •