Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sasu
    היי יש לי סקארמורי ברמה אחת וההגנה שלו ברמה 1 היא 8..
    הטבע שלו הוא impish
    והספיישל אטק שלו הוא 4..
    כמה הוא טוב?

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אמממ...
    כדאי שתאמן אותו, הרי כל פוקימון ברמה 1 לא כזה טוב...
    NYO HO HO BITCH

אממ... למה מעניינת אותך הספיישל אטאק של סקארמורי? מטבעו הוא לא פוקימון התקפי במיוחד, ובטח שלא התקפי מסוג ספיישל. הוא הגנתי על הצד הפיסי בצורה מטורפת. אם אתה בכל זאת מתעקש, יעזור אם תגיד מה משפט הIV שכתוב לו בתחתית הסמארי שלו ואני אדע בערך להגיד לך עד כמה הוא טוב מבחינת הIVs שלו.
    בכל מקרה, לא הייתי לוקח אותך לסטורי כי הוא לא מהיר ולא עושה הרבה נזק. ואם לא די באלה, גם לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות רמות.

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי דברים יומיומיים כאלה צפה בהודעה
    אממ... למה מעניינת אותך הספיישל אטאק של סקארמורי? מטבעו הוא לא פוקימון התקפי במיוחד, ובטח שלא התקפי מסוג ספיישל. הוא הגנתי על הצד הפיסי בצורה מטורפת. אם אתה בכל זאת מתעקש, יעזור אם תגיד מה משפט הiv שכתוב לו בתחתית הסמארי שלו ואני אדע בערך להגיד לך עד כמה הוא טוב מבחינת הivs שלו.
    בכל מקרה, לא הייתי לוקח אותך לסטורי כי הוא לא מהיר ולא עושה הרבה נזק. ואם לא די באלה, גם לוקח לו יחסית הרבה זמן לעלות רמות.
    יובייייי תעשה לי ילדדדדד (אבל אחד מאומן ev כע?*)

תקשיב לו^^
    הוא יודע על מה הוא מדבר, ותנסה לקחת סט מגניב ולאמן ev וסקארמורי תהיה נאצית

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: Sasu
    ציטוט פורסם במקור על ידי דברים יומיומיים כאלה צפה בהודעה
    אממ... למה מעניינת אותך הספיישל אטאק של סקארמורי? מטבעו הוא לא פוקימון התקפי במיוחד, ובטח שלא התקפי מסוג ספיישל. הוא הגנתי על הצד הפיסי בצורה מטורפת. אם אתה בכל זאת מתעקש, יעזור אם תגיד מה משפט הiv שכתוב לו בתחתית הסמארי שלו ואני אדע בערך להגיד לך עד כמה הוא טוב מבחינת הivs שלו.
    לא שאלתי על הספיישל xd
    רק ציינתי שהוא 4 לעומת ההגנה שלו שהיא 8!xd
    חשבתי שאולי חלק מספיישל הגיע להגנה חחחחח.
    בכל מקרה,אני סיימתי כבר ממזמן את הסטורי ואני סתם מחפש שילובים מגניבים לקרבות wifi.
    בנתיים יש לי רק פוקימון אחד וחשבתי על סאקרמורי או אגרון בתור פוקימון הגנתי(רק שאני לא מת על אגרון xd).

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •