Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: stats

1. משתמש מנוסה
    שלום אני משחק בWHITE 2
    והייתי רוצה לדעת 4 מהלכים שיהיו לי בפוקימונים איתם אני מתכנן להגיע הכי רחוק שאפשר

Oshawott - הייתי רוצה בשבילו 4 מהלכים לטווח הרחוק - NATURE DOCILE
    RIOLU - גם כן 4 מהלכים לטווח הרחוק - BOLD NATURE
    עוד דבר אם אפשר איזה ITEM אני יכול לשים על כל אחד מהם
    בהמשך אני ישיג עוד פוקמונים ויעדכן את האשכול שלי
    נערך לאחרונה על ידי kesx, 11-29-2013 בשעה 10:42 AM

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    תוכל לתת להתחלתי Leftovers אם יש לך זה טוב ,או mystic water שטוב לפוקימוני מים ,לריאולו תתן fist flate שזה טוב להתקפות ולפוקימוני לחימה ,אבל אם אתה בהתחלה תתן להם משהו רגיל שדי טוב כמו oran berry
    לאושווט ולריאולו תתן התקפות טובות שילמדו תוך כדיי עליית רמות ,זה עדי כי אין בהתחלה tm's טובים ,אם יהיה לך התקפה טובה תוכל לתת לו אותה

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי charmander 1 צפה בהודעה
    תוכל לתת להתחלתי leftovers אם יש לך זה טוב ,או mystic water שטוב לפוקימוני מים ,לריאולו תתן fist flate שזה טוב להתקפות ולפוקימוני לחימה ,אבל אם אתה בהתחלה תתן להם משהו רגיל שדי טוב כמו oran berry
    לאושווט ולריאולו תתן התקפות טובות שילמדו תוך כדיי עליית רמות ,זה עדי כי אין בהתחלה tm's טובים ,אם יהיה לך התקפה טובה תוכל לתת לו אותה
    אחי אני לא מדבר על ההתחלה זה בדיוק הענין
    אני רוצה 4 מתקפות ל2 הפוקימונים האלה , לטווח הרחוק לבנתיים אין לי בעיה , אני רק רוצה לדעת שברגע שאני ישיג הכל מה אני הולך לשים על כל אחד.

דרך אגב תפסתי גם מגנמייט והייתי רוצה גם בשבילו 4 מתקפות טובות . ושוב לטווח הרחוק ,
    הייתי רוצה שמישהו ממש יבנה לי פה סטאטס לכל אחד אם זה אפשרי , תודה .
    אושהוט - סאמורוט
    ריאולו - לוקאריו
    מגנמייט - מגנזון

אני יתפוס עוד ויעדכן.

4. Kibō no chi
    בעיקרון שניהם יכולים לתפקד כאחלה תוקפי MIX

אם אתה צריך סטים לעלילה עצמה רק אז הייתי נותן לסאמורווט SURF, ICE BEAM, AQUA JET ו-MEGAHORN

ללוקאריו בד"כ הייתי לוקח סט פיזי (Close Combat, EXTREMESPEED, EARTHQUAKE ו-SWORDS DANCE), אבל הטבע שיש לך ממש גרוע ללוקאריו (הוא מוריד התקפה), אז אלא אם יש לך כוח לנסות ללכוד ריולו חדש עם טבע טוב, הייתי הולך על סט מיוחד איתו (שהוא בסדר בסה"כ, אבל להתקפי יש יותר פוטנציאל):
    Aura Sphere
    Shadow Ball
    Flash Cannon
    ומתקפה רביעית שתלויה בסגנון המשחק שלך (Calm Mind יכול להפוך את לוקאריו למטורף אם אתה מצליח לנצל את המתקפה כמו שצריך, היא מחזקת את ההתקפה המיוחדת וההגנה המיוחדת שלך. Hidden Power יכול להיות טוב, אבל זה בעיקר תלוי בסוג שיוצא לך עם המתקפה הזאת. Psychic אם אתה רוצה משהו נגד פוקימונים מסוג לוחם שלוקאריו חלש עליהם, ו-Dragon Pulse נגד פוקימוני הדרקון שפשוט מוצפים לאורך כל המשחק אם יש לך כוח ללכת לMOVE TUTOR)

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pen draig צפה בהודעה
    בעיקרון שניהם יכולים לתפקד כאחלה תוקפי mix

אם אתה צריך סטים לעלילה עצמה רק אז הייתי נותן לסאמורווט surf, ice beam, aqua jet ו-megahorn

ללוקאריו בד"כ הייתי לוקח סט פיזי (close combat, extremespeed, earthquake ו-swords dance), אבל הטבע שיש לך ממש גרוע ללוקאריו (הוא מוריד התקפה), אז אלא אם יש לך כוח לנסות ללכוד ריולו חדש עם טבע טוב, הייתי הולך על סט מיוחד איתו (שהוא בסדר בסה"כ, אבל להתקפי יש יותר פוטנציאל):
    Aura sphere
    shadow ball
    flash cannon
    ומתקפה רביעית שתלויה בסגנון המשחק שלך (calm mind יכול להפוך את לוקאריו למטורף אם אתה מצליח לנצל את המתקפה כמו שצריך, היא מחזקת את ההתקפה המיוחדת וההגנה המיוחדת שלך. Hidden power יכול להיות טוב, אבל זה בעיקר תלוי בסוג שיוצא לך עם המתקפה הזאת. Psychic אם אתה רוצה משהו נגד פוקימונים מסוג לוחם שלוקאריו חלש עליהם, ו-dragon pulse נגד פוקימוני הדרקון שפשוט מוצפים לאורך כל המשחק אם יש לך כוח ללכת לmove tutor)
    אחי אני יודע שטבע של ריאולו מוריד לו מההתקפה אבל שים לב שהספישל אטטק של ריאולו יותר חזר מהאטטק הרגיל שלו בגלל זה לא ניסיתי לתפוס אחד חדש.
    ולא הבנתי כל כך במה אתה מציע לי להשתמש לריאולו ?
    אשמח עם תביא לי סט למגנזון ולגראוליט' שגם אותו תספתי

6. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    לסמרוט הייתי נותן razor shel surf ice beam ועוד התקפה ,אגב אף פעם לא ישתמשתי בו אז אני לא ממש מכיר את ההתקפות שלו
    ללוקריו הייתי נותן extremspeed sword dance focus blast ו flash canon הכל תלוי במצב ואם יש לך התקפת לחימה טובה תעיף את פוקוס בלאסט
    למגנזון thunder flash canon gyro ball zap cannon אני אוהב את ההתקפה gyro ball אבל תוכל לשנות
    לארקניין crunch flamethrower flare blitz take down כדאי לך לפתח אותו ברמה 45
    נערך לאחרונה על ידי charmanderthe1, 11-29-2013 בשעה 06:29 PM

7. Kibō no chi
    ציטוט פורסם במקור על ידי kesx צפה בהודעה
    אחי אני יודע שטבע של ריאולו מוריד לו מההתקפה אבל שים לב שהספישל אטטק של ריאולו יותר חזר מהאטטק הרגיל שלו בגלל זה לא ניסיתי לתפוס אחד חדש.
    ולא הבנתי כל כך במה אתה מציע לי להשתמש לריאולו ?
    אשמח עם תביא לי סט למגנזון ולגראוליט' שגם אותו תספתי
    ההתקפה של לוקאריו באמת נמוכה מההתקפה המיוחדת, אבל ההפרש ממש לא קריטי. העניין הוא שלוקאריו לומד מהלכים פיזיים טובים יותר ממהלכים מיוחדים, בגלל זה לרוב מעדיפים לוקאריו כתוקף פיזי ולא מיוחד.
    בעיקרון ההצעה הכי טובה היא ללכוד אחד פיזי, אבל אם אתה רוצה להמשיך עם המיוחד (שזה גם בסדר בסה"כ), הייתי לוקח Aura sphere
    shadow ball
    flash cannon
    Calm mind

מגנזון:
    Volt Switch
    Flash Cannon
    Thunderbolt
    מהלך רביעי אין הרבה אפשרויות כי הוא לומד ממש קצת מהלכים (ורובם הם מסוג מתכת או חשמל), אז תלך על Hidden Power או Thunder Wave, מה שאתה מעדיף

גראולית':
    FLARE BLITZ (לומד ברמה 45 רק בתור גראולית', אז אל תפתח אותו עד אז)
    ExtremeSpeed (רק אחרי שהוא מתפתח עם מחזיר המתקפות)
    WILD CHARGE
    Crunch

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •