אני יודעת שהיא די ריקה ניסיתי לשלב עוד דברים ותאמינו לי עדיף אותה ריקה מאשר מכוערת ת"ב+ציון לדעתי חמודה שיפור:
And If You Don't Know, Now You Know
אחלה חתימה אבל קצת ריק הניק משתלב די טוב עם הרקע והרקע גם די יפה 9/10 אהבתי ת'חתימה
קרדיט ליוסי על החתימה המגניבה!
תודה כמו שאמרתי ניסיתי לשלב תמונה נוספת או משהו אבל זה יצא מכוער אז היה עדיף ככה
אהבתי אבל הבעיה שזה ריק. 9/10
תודה יש שיפור
*עכשיו אני יגיב על השיפור* האפקט בשיפור עושה את זה די יותר טוב וזה גורם לפחות תשומת לב לריקנות הניק יותר משתלב בחתימה השניה(בשיפור) השיפור בהחלט שיפר את זה.........אז עכשיו- 10/10 הרבה יותר טוב עכשיו-אהבתי
תודה D:
נכון השיפור יותר טוב כי לוקח את הצומת לב הריקנות. 10\10
תודה
כמו שאמרתי לניר אני אגיד גם לך לא שמים באמבל אנד אמבוס בניקים או בכללי החתימה ריקה,תנסי להוסיף מברשות הקרדיט+צבע לא מתאימים החתימה חשוכה מדיי ואין אפקטים על הדמות בשיפור; האפקט רק הרס,הצבעים לא הכי מציאותיים
יוסי, מנכ"ל לשעבר. ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
ספוילר הלינקייה האישית שלי בפורום חתימות ולוגואים - לחץ לכניסה!
מוזר אמרו שהשיפור יותר טוב אז רגע איך אפשר לשפר מהחתימה הראשונה (לא השיפור)
Originally posted by the phenomenal@Dec 3 2008, 06:07 PM מוזר אמרו שהשיפור יותר טוב אז רגע איך אפשר לשפר מהחתימה הראשונה (לא השיפור) מברשות,פאטרנים ודימיון... תנסי לעשות משו שיהיה לא רגיל,מיוחד כזה כי כל החתימות שלך אותו דבר...וזה כולל תמונות...
אוקיי
מאוד יפה! האמת אהבתי יותר את הראשון... לראשון 9/10 בגלל שהדמות קצת שקופה =X 7/10 לשני =X
או שאתם זוכרים אותי כ: Ranger Evil-metal Devil_Cage Best Songs in THE WORLD Breaking Benjamin-Blow Me Away Metallica-The day that never come System of a Down-BYOB
זה בכוונה שהיא שקופה ותודה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום