Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    מה יש לעשות אחרי הליגה? אשמח לקבל תשובה על האם יש עלילה כלשהי, איזה אגדיים אפשר לתפוס ואיך להשלים את כרטיס המאמן.
    ה fc שלי:

פלטינום:4641-7736-1273
    יהלום:2881-1656-5648
    פנינה:4985-1092-2693

2. היזהרו מחיקויים!
    שם: דור
    אגדיים: אגדי Z: במערת המכרה בחדר אחורי
    מיוטו ואבן מגה שלו: במערה בפוקמון ווילג' שהיה איש שחסם אותה
    מולטרס/ארטיקונו/זאפדוס: תלוי בהתחלתי שלך. כמו אגדיים נודדים, אתה צריך לפגוש אותם 12 פעמים בטבע והם יברחו אוטומטית ואז אחד מהם יופיע בתוך מערה במפרץ הימי שליד המכון הרביעי ותוכל לתפוס אותו.
    מקומות חדשים:
    העיר קילאוד- תגיע לתחנת רכבת של לומיוס והפרופסור יביא לך כרטיס לרכבת שמובילה לעיר. יש שם משהו כמו הbattle tower שאתה חייב להתאמן בו לפחות פעם אחת ואז אתה מדבר עם היריבה שלך והיא תפנה אותך לעיר עם המכון על-חושי ששם ליד השעון שמש אתה תפגוש את הפרופסור והוא ישדרג לך את הצמיד מגה ככה שתוכל להתחיל לחפש אבני מגה בין השעות 8 ל-9 בערב. אני אולי יעשה בהמשך מדריך על איך להשיג את כל האבני מגה. אחרי שהפרופסור ישדרג לך את הצמיד מגה אתה תוכל להילחם בעיר החדשה הזאת נגד היריבה שלך בנקודה הצפונית של העיר ליד הבריכה, פעם ביום. בנוסף בעיר הזאת יש אתהfriend safari שזה מקום שכל חבר שלך ב3ds שמשחק בפוקימון X/Y מופיע לך בספארי בתור אופציה של סוג מסוים. כשאתה נכנס לספארי של חבר מסוים אתה תמצא שמה 2 פוקימונים ואת השלישי תוכל למצוא רק אם שניכם מחוברים לאינטרנט והשני עבר את הליגה. בנוסף בעיר הזאת יש TM או שניים חדשים למצוא
    ליגה- אתה יכול לאתגר את הליגה והאלוףשוב פעם אבל הם לא יתחזקו מאז הפעם הראשונה שנלחמת בהם.
    וזהו בערך. המשחק הזה לא בדיוק מצטיין בדברים שיש לעשות בו אחרי הליגה
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה!
    ה fc שלי:

פלטינום:4641-7736-1273
    יהלום:2881-1656-5648
    פנינה:4985-1092-2693

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •