Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    אז אני רוצה להתחיל להשתתף בקרבות וויפיי, ואני לא מבין בשישיות בשיט.
    אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי להכין שישייה, יש לי בסיס (פוקימון אחד ) אבל לא סתם לומר לי מה לשים - אלא למה. זה יעזור לי בטירוף.

אז הנה הבסיס שלי:

pinsir
    nature: adamant
    item: pinsirite
    EV: 252 atk / 252 speed / 4 hp
    moveset:
    sword dance
    thrash
    close combat
    earthquake/stone edge
    ability: moxie

galvantula
    nature: timid
    item: focus sash
    EV: 252 sp.atk / 252 speed / 4 hp
    moveset:
    sticky web
    thunder
    bug buzz
    energy ball / volt switch
    ability: Compoundeyes

noivern
    item: choice specs
    moveset:
    draco meteor
    hurricane
    boomburst
    u-turn
    ability: frisk

greninja
    item: expert belt
    moveset:
    scald/surf
    ice beam
    grass knot
    spikes
    ability: protean

aegislash
    nature: adamant
    item: life orb
    EV: 252 atk / 252 hp / 4 sp.def
    moveset:
    sword dance
    king's shield
    shadow sneak
    sacred sword
    ability: stance change

clawitzer
    nature: modest
    item: life orb
    EV: 252 sp.atk / 252 hp / 4 def
    moveset:
    water pulse
    ice beam
    sludgebomb / dark pulse
    aura sphere
    ability: megalauncher

אז זאת השישייה, חבר שלי עזר לי לבחור את הפוקימונים, ואני מצאתי באינטרנט מובסטס לכל אחד, אז אם יש הצעות לשיפור או שינוי תגידו לי

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    אם פינסיר כזה ,אין שישיה סביבו ,סוורד דנס ו 2 מוקסי ואתה קורע את כולם ,תוספת מהירות יעזור (אפילו שיש והרבה)
    תבנה שישיה רגילה ,עם פוקימונים שאתה אוהב ,אני אוכל לעזור בסטטים ובהתקפות אבל זה תלוי בך ובמה שאתה אוהב

3. הסבתא של הרגשות
    סבבה, אבל רק תזכור שהמוקסי די נעלם אחרי שהוא עושה mega evolve... הוא מקבל את האביליטי שאני לא זוכר איך קוראים לה והיא הופכת מתקפות נורמל למעופף.
    בתכלס, אני רוצה פוקימון טאנק (מים יהיה מעולה) טוב, וspecial attacker. ודברים שיכולים רק לעזור לפינסיר ולתוקף המיוחד שיהיה לי.

*עריכה: הטאנק לא חייב להיות מים, כל עוד יהיה לי מים אחר. אבל אני רוצה ממש שיסבירו לי איך לבנות שישייה טובה, ולא רק לפי type coverage וסטאטים.

**עריכה 2: בניתי עם חבר שלי שישייה, אבל שנינו לא הכי מבינים, אז אם יש מישהו שיכול לעזור לי לשפר את השישייה שלי, אני אכתוב אותה למעלה.

4. Kibō no chi
    אוקיי
    אז הסט שאני ממליץ לפינסיר (וזה שאני משתמש בו):
    CLOSE COMBAT
    X SCISSORS/EARTHQUAKE
    QUICK ATTACK
    RETURN

ת'ראש לא מתקפה טובה, ההבדל בינה לבין ריטורן מזערי, והעובדה שאתה לא יכול לשנות מתקפה והיא מבלבלת אותך בסוף בלי אפשרות לרפות את הבלבול מלבד החלפה (שתגרום לזה שתאבד את המוקסי בהנחה והצלחת עם זה) ממש יכולה לדפוק אותך

galvantula
    item: focus sash

אין סיבה לתת לו סאש כי הוא מהיר בטירוף גם ככה וסאש בד"כ נותנים לפוקימונים איטיים שיפסיקו לעשות משהו לפני שהם מתים, עדיף לתת לו לייף אורב בשביל האקסטרה דמג'
    אני חושב שגם לגרנינג'ה עדיף לייף אורב, הדמג' הנוסף הזה ממש מועיל לו. הסט סבבה, אני אישית נתתי לו UTURN וDARK PULSE במקום ספייקס וגראס נוט, אבל זה גם עובד חח

אגיסלאש סבבה אבל אני חושב שעדיף לו חפץ מרפא כלשהו כמו לפטאוברס או אייר בלון מאשר לייף אורב כי הוא גם ככה חזק בטירוף

קלאוויצר נראה לי עדיף עם צ'ויס סקארף כי הוא איטי יחסית, הסט סבבה

ועכשיו כשעברתי על הסטים ועל החפצים עצמם אני אתן ביקורת על השישיה עצמה
    אין לך הרבה סוגים בשישיה הזאת, הפוקימונים נורא חוזרים על עצמם
    יש לך שני חרקים, שני מעופפים, שני פוקימוני מים
    זה אומר שאתה חשוף לחולשות מסוימות יותר, עדיף לך להכניס פוקימונים מסוגים שונים לשישיה בשביל הגיוון

מבחינת המבנה של השישיה, היא כולה בנויה מפוקימונים התקפיים, אין לך כמעט למה להחליף אף פעם בשביל לספוג מכות מהיריבים
    יותר מזה - אין לך פוקימון שיודע RAPID SPIN או DEFOG, שזה נורא קריטי בשישייה שאתה משתמש בה בפוקימון כמו מגה פינסיר, שמאבד 50% מהחיים שלו בכל פעם שאתה מחליף אליו כשיש בזירה סטלט' רוק (רק בהנחה וכבר התפתחת, כל עוד אתה פינסיר רגיל אתה מאבד 25%, שזה עדיין יותר מדי בתכלס.)

ההמלצה שלי היא שתוציא את קלאוויצר כי גם ככה יש לך גרנינג'ה ותשים במקומו ספינר כלשהו או פוקימון עם DEFOG (אם אתה צריך ספינר, אז אקסקדריל מעולה. אם אתה רוצה עם DEFOG, קח מאנדיבאז. הגנות גבוהות וחיים סבבה+היכולת להתרפות ולא נפגעת ממזג אוויר או מתקפות אבקה כמו סליפ פאוודר וספור, רק קח בחשבון שהיא מעלימה את כל ההאזארדס מהזירה עם DEFOG. גם את הסטיקי ווב שאתה תשים עם הגלבנטולה שלך)

נוייברן אישית אני לא כזה אוהב, הייתי מחליף אותו ברוטום-W או משהו. פוקימון מעולה, הגנתי בטירוף והתקפה מיוחדת סבבה

Spoiler ספוילר

5. הסבתא של הרגשות
    ציטוט פורסם במקור על ידי pen draig צפה בהודעה
    אוקיי
    אז הסט שאני ממליץ לפינסיר (וזה שאני משתמש בו):
    Close combat
    x scissors/earthquake
    quick attack
    return

ת'ראש לא מתקפה טובה, ההבדל בינה לבין ריטורן מזערי, והעובדה שאתה לא יכול לשנות מתקפה והיא מבלבלת אותך בסוף בלי אפשרות לרפות את הבלבול מלבד החלפה (שתגרום לזה שתאבד את המוקסי בהנחה והצלחת עם זה) ממש יכולה לדפוק אותך

galvantula
    nature: Timid
    item: Focus sash

אין סיבה לתת לו סאש כי הוא מהיר בטירוף גם ככה וסאש בד"כ נותנים לפוקימונים איטיים שיפסיקו לעשות משהו לפני שהם מתים, עדיף לתת לו לייף אורב בשביל האקסטרה דמג'
    אני חושב שגם לגרנינג'ה עדיף לייף אורב, הדמג' הנוסף הזה ממש מועיל לו. הסט סבבה, אני אישית נתתי לו uturn וdark pulse במקום ספייקס וגראס נוט, אבל זה גם עובד חח

אגיסלאש סבבה אבל אני חושב שעדיף לו חפץ מרפא כלשהו כמו לפטאוברס או אייר בלון מאשר לייף אורב כי הוא גם ככה חזק בטירוף

קלאוויצר נראה לי עדיף עם צ'ויס סקארף כי הוא איטי יחסית, הסט סבבה

ועכשיו כשעברתי על הסטים ועל החפצים עצמם אני אתן ביקורת על השישיה עצמה
    אין לך הרבה סוגים בשישיה הזאת, הפוקימונים נורא חוזרים על עצמם
    יש לך שני חרקים, שני מעופפים, שני פוקימוני מים
    זה אומר שאתה חשוף לחולשות מסוימות יותר, עדיף לך להכניס פוקימונים מסוגים שונים לשישיה בשביל הגיוון

מבחינת המבנה של השישיה, היא כולה בנויה מפוקימונים התקפיים, אין לך כמעט למה להחליף אף פעם בשביל לספוג מכות מהיריבים
    יותר מזה - אין לך פוקימון שיודע rapid spin או defog, שזה נורא קריטי בשישייה שאתה משתמש בה בפוקימון כמו מגה פינסיר, שמאבד 50% מהחיים שלו בכל פעם שאתה מחליף אליו כשיש בזירה סטלט' רוק (רק בהנחה וכבר התפתחת, כל עוד אתה פינסיר רגיל אתה מאבד 25%, שזה עדיין יותר מדי בתכלס.)

ההמלצה שלי היא שתוציא את קלאוויצר כי גם ככה יש לך גרנינג'ה ותשים במקומו ספינר כלשהו או פוקימון עם defog (אם אתה צריך ספינר, אז אקסקדריל מעולה. אם אתה רוצה עם defog, קח מאנדיבאז. הגנות גבוהות וחיים סבבה+היכולת להתרפות ולא נפגעת ממזג אוויר או מתקפות אבקה כמו סליפ פאוודר וספור, רק קח בחשבון שהיא מעלימה את כל ההאזארדס מהזירה עם defog. גם את הסטיקי ווב שאתה תשים עם הגלבנטולה שלך)

נוייברן אישית אני לא כזה אוהב, הייתי מחליף אותו ברוטום-w או משהו. פוקימון מעולה, הגנתי בטירוף והתקפה מיוחדת סבבה
    תודה רבה על העצות, אני אחליף את קלוויצר באקסקדריל, ואני אשנה את הסטים. ואני אראה אם אני אוכל להחליף את נוייברן.
    שוב תודה רבה :d

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •