Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24
  1. משתמש מנוסה
    ראשית תראו את הסרטון הזה

https://www.youtube.com/watch?v=i6D5PtL6gxc

והנה הורדה

https://anonfiles.com/file/428be8360...4b05b7cfcc2a5c

התקנתי את האמלטור אצלי במחשב וזה אמלטור שנראה מעולה טוב יותר ממה שאנחנו מכירים מהשניים האחרים

רואים?אמרתי לכם ששווה ולא לקנות קונקסולה בשביל זה אשמח אם תגיבו ותורידו גם אתם ותגידו לי אם זה עובד גם לכם כמו שאצלי

מצאתי סרטון נוסף תראו איזה קטלני הוא משחק במחשב

https://www.youtube.com/watch?v=_8Mue3adpZc
    [

2. Kibō no chi
    הורדת ובדקת שxy עובדים על האימולטור הזה? כי הסרטונים נראה לי מזויפים, ואני אגיד למה:
    בסרטון הראשון ב0:41 רואים שהמשחק שוקל רק 200 מגה. חבר שלי שהוריד את המשחק ב3ds שלו דרך הeshop אומר שהוא שוקל בין 1.5 ל-2 ג'יגה בערך כי הוא תופס לו כמעט את כל כרטיס הזיכרון. בכלל, bw2 שקלו איזה 500 מגה, איך פתאום המשקל ירד אם כל מה שעשו בין bw2 לxy היה לשפר את הכל בצורה דרסטית מבחינה גרפית?

בסרטון השני נתחיל מזה ש0:38, המשחק מתחיל סתם ככה, במקום להריץ את הפתיח, התפריט בהתחלה וכו' וכו'
    ב1:34 המשחק "נכבה" בפתאומיות לפני שהסרטון בכלל נגמר.
    מה שאני חושב זה שה"אימולטור" הזה בעצם מפעיל סרטון כלשהו (לפחות בשני אני באמת בטוח שזה ככה)
    בסרטון הראשון הם בכלל לא מראים לך את האימולטור מריץ את המשחק, הם מראים לך איך לפתוח את הקובץ באימולטור (שים לב שהם אפילו לא עושים את זה שם) ואז מדביקים קליפ גזור שיכלו להעתיק מהטריילרים של המשחק ביוטיוב, במקום אשכרה להראות לך בנאדם משחק. כאילו, זה לא כזה קשה להוכיח שהאימולטור עובד, ואפילו את זה הם לא עושים, אז.. לא קונה את זה, מצטער.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי pen draig צפה בהודעה
    הורדת ובדקת שxy עובדים על האימולטור הזה? כי הסרטונים נראה לי מזויפים, ואני אגיד למה:
    בסרטון הראשון ב0:41 רואים שהמשחק שוקל רק 200 מגה. חבר שלי שהוריד את המשחק ב3ds שלו דרך הeshop אומר שהוא שוקל בין 1.5 ל-2 ג'יגה בערך כי הוא תופס לו כמעט את כל כרטיס הזיכרון. בכלל, bw2 שקלו איזה 500 מגה, איך פתאום המשקל ירד אם כל מה שעשו בין bw2 לxy היה לשפר את הכל בצורה דרסטית מבחינה גרפית?

בסרטון השני נתחיל מזה ש0:38, המשחק מתחיל סתם ככה, במקום להריץ את הפתיח, התפריט בהתחלה וכו' וכו'
    ב1:34 המשחק "נכבה" בפתאומיות לפני שהסרטון בכלל נגמר.
    מה שאני חושב זה שה"אימולטור" הזה בעצם מפעיל סרטון כלשהו (לפחות בשני אני באמת בטוח שזה ככה)
    בסרטון הראשון הם בכלל לא מראים לך את האימולטור מריץ את המשחק, הם מראים לך איך לפתוח את הקובץ באימולטור (שים לב שהם אפילו לא עושים את זה שם) ואז מדביקים קליפ גזור שיכלו להעתיק מהטריילרים של המשחק ביוטיוב, במקום אשכרה להראות לך בנאדם משחק. כאילו, זה לא כזה קשה להוכיח שהאימולטור עובד, ואפילו את זה הם לא עושים, אז.. לא קונה את זה, מצטער.
    אני ראיתי באיזה אתר לפני כמה שבועות הורדה של אחד מהמשחקים x וגם y אז ככה שמע האמלטור אצלי במחשב אפילו ראיתי הגדרות של הגדלת מסך סאונד מהירות והכל אני עדיין לומד את המקשים של האמלטור הבעיה היחידה היא עכשיו שאני צריך למצוא הורדה של אחד המשחקים שקשור לds3 לא חייב פוקימון אפשר כל משחק אחר אני הולך לאמלטור ואז עושה open games בהגדרות אתה יודע כמו באמלטור אחר אבל צריך משחקים עם תיקיה לזה אני מחר אחפש משחקים לds3 בטוח שאמצא תסמוך עליי

ואני רוצה לומר לכולם לא מדובר כאן בווירוס ולא כלום האנטי ווירוס שלי היה תקין ופעיל ליתר ביטחון תורידו את האמלטור והבטיחו לעצמיכם את המשחקים של דור 6 במחשב

אגב לוקח זמן לזה להגיע לאתרים רישמיים לכן מפרסמים כבר הורדות ביוטויוב
    [

4. משתמש מנוסה
    שם: טל
    אני לא יודע אם להאמין ואת האמת שאני ממש אשמח להאמין כי אני ממש רוצה לשחק במשחקים האלה.
    אם באמת האימולוטור עובד ויש הורדה למשחק y אז אני אוריד את זה אם תגיד לי שעדיין אין הורדה
    למשחקים אז לא.

5. משתמש מנוסה
    איך אני מוריד את האימלטור הזה אני לא מצליח אומרים שצריך קוד הצפנה?

6. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    קודם כל, אני מסכים עם נדב (אני מאוד מקווה שאתה נדב ואני לא מתבלבל ><).
    דבר שני, אמרת שכל מי שרץ לקנות את הקונסולה סתם עשה את זה, אז רק שתדע, לשחק בדי אס זה הרבה, אבל הרבה יותר מהנה וחוויתי מלשחק במחשב.
    מנסיון.
    וגם, לא קניתי את הקונסולה רק בשביל זה, יש לי משהו כמו 8 משחקים של 3ds...

7. משתמש מנוסה
    מישהו יכול לעזור לי איך אני מוריד את האימולטור

8. משתמש מנוסה
    מה הקוד של האימלטור?

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~shadow-ball~ צפה בהודעה
    אני לא יודע אם להאמין ואת האמת שאני ממש אשמח להאמין כי אני ממש רוצה לשחק במשחקים האלה.
    אם באמת האימולוטור עובד ויש הורדה למשחק y אז אני אוריד את זה אם תגיד לי שעדיין אין הורדה
    למשחקים אז לא.
    הבאתי הורדה אחי תוריד את האמלטור

יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד משחקים של ds3?לא של פוקימון אני רוצה לבדוק את האמלטור הזה

לגביי הקוד לי לא היה קוד אבל אם אתם לא יודעים את הקוד תחפשו סרטונים נוספים ביוטיוב יש עוד הורדות לאמלטור הזה
    [

10. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי word_ life צפה בהודעה
    הבאתי הורדה אחי תוריד את האמלטור

יש למישהו מושג איפה אפשר להוריד משחקים של ds3?לא של פוקימון אני רוצה לבדוק את האמלטור הזה

לגביי הקוד לי לא היה קוד אבל אם אתם לא יודעים את הקוד תחפשו סרטונים נוספים ביוטיוב יש עוד הורדות לאמלטור הזה
    ראיתי שהבאת הורדה לאימולוטור,התכוונתי אם יש הורדה למשחק y.

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אם אין הורדה למשחקים איך אתה יכול להיות בטוח באימולטור הזה? כאילו זה שהוא לא וירוס זה טוב וזה אבל השאלה היא אם הוא מפעיל את המשחקים...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

12. משתמש מנוסה
    כן תכנס לאתר הזה תחפש את המשחק שאתה רוצה ותוריד אותו http://thepiratebay.sx/search/%D7%97%D7%99/0/99/0

13. TBM
    שם: מתן

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אין שם הורדה לxy

עריכה: ההורדה הזאת עובדת? בדקת אותה?

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

15. TBM
    שם: מתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי cho'gath צפה בהודעה
    אין שם הורדה לxy

עריכה: ההורדה הזאת עובדת? בדקת אותה?
    אני לא יודע איך להוריד.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •