שלום לכולם!!!!
מתי יצאו המשחקים למחשב כולל האמולטור 3ds
הרי המשחקים יצאו כבר ב- 12.10.2013 ואין שום הורדה ובכלל אין אמולטור
ואם אני רוצה לשחק אני צריך לקנות ואין לי כסף לזה
שלום לכולם!!!!
מתי יצאו המשחקים למחשב כולל האמולטור 3ds
הרי המשחקים יצאו כבר ב- 12.10.2013 ואין שום הורדה ובכלל אין אמולטור
ואם אני רוצה לשחק אני צריך לקנות ואין לי כסף לזה
אתה רוצה לשחק? קנה את הקונסולה והמשחקים. אתה אומר שאין לך כסף לזה, אז במקום לשבת ולהספים בפורומים לך תעבוד ותרוויח את הכסף.
קודם כל בוא נתחיל בזה שלכתוב את המילה "דיון" בתחילת הנושא זה לא נקרא לתייג את הנושא כדיון.
דבר שני, כבר נפתחו אין ספור נושאים{ את רובם הנכבד אתה פתחת} ובהם נשאלו מתי המשחקים יעלו למחשב.
הנושאים ננעלו לאחר שהתוודע לכותב אותו נושא שהמשחקים לא הגיעו, לא מגיעים, וכנראה לא יגיעו למחשב.
אז תפסיק כבר עם הנושאים האלה. אני לא חושב שאתה יודע כמה משתמשים פה בפורום קיבלו באנים רק כי הם כבר התייאשו מלנסות לדבר איתך בהגיוניות. לכן, כאן אני מנסה לשמור על קור רוחי בצורה הכי יפה שאפשר. אנא, הפסק לפתוח את הנושאים הסתמיים הללו. אולי איזה באן ליום או שניים יעזרו לך ללמוד מה זה נושא ענייני, ומתי זה סתם ספאם.
כמהקודם כל בוא נתחיל בזה שלכתוב את המילה "דיון" בתחילת הנושא זה לא נקרא לתייג את הנושא כדיון.
דבר שני, כבר נפתחו אין ספור נושאים{ את רובם הנכבד אתה פתחת} ובהם נשאלו מתי המשחקים יעלו למחשב.
הנושאים ננעלו לאחר שהתוודע לכותב אותו נושא שהמשחקים לא הגיעו, לא מגיעים, וכנראה לא יגיעו למחשב.
אז תפסיק כבר עם הנושאים האלה. אני לא חושב שאתה יודע כמה משתמשים פה בפורום קיבלו באנים רק כי הם כבר התייאשו מלנסות לדבר איתך בהגיוניות. לכן, כאן אני מנסה לשמור על קור רוחי בצורה הכי יפה שאפשר. אנא, הפסק לפתוח את הנושאים הסתמיים הללו. אולי איזה באן ליום או שניים יעזרו לך ללמוד מה זה נושא ענייני, ומתי זה סתם ספאם.
?
אני לא רואה שום בעיה בלשאול אלה מהסוג הזה, וואלה אמרו לו לא פעמים קודמות והוא ממשיך לנסות
מה זה אכפת לך? אל תענה לו
כואב לך שהוא משיג הודעות על חשבונך? כי לפי מה שאמרת הוא בעצם רק מעיף אחורה את האשכולות של עצמו..
לפותח האשכול
המשחקים
לא מגיעים למחשב
עד הודעה חדשה
כשהם כן יעודכן כאן בפורום
להתראות ושבת שלום
ספוילר
אתה יודע, איתך אין לי בעיה עקרונית, אבל משום מה בדיונים עם הספאמר הזה, אני תמיד מוצא אותך, מעיר רק לי, אז יש לי חדשות בשבילך: אם אני רוצה להגיב פה ולהגיד לו שהוא חתיכת נודניק, זה מה שאני אעשה, וקוראים לזה "חופש הדיבור וההבעה" אם לא ידעת במקרה. אתה כנראה לא מכיר את הביטוי הזה, אז אני אסביר לך: יש כזה דבר, "זכות בסיסית" שלמזלי נותנת לי את האפשרות להביע את דעתי על כל נושא, כן גם על הספאמר הזה. לרוע מזלי, "חופש הדיבור וההבעה" נותן גם לסיביאון הזה את האפשרות לפתוח שוב ושוב נושאים כאלה, ללא הבחנה. שוב אני מדגיש, אני לא בא לריב איתך בכלל עכשיו, כי יכול להיות שאיתי הפקח יראה את מה שכתבתי פה ויחליט שאני צריך קצת "פסק זמן" מהפורום, אני בסך הכול בא להדגיש את העובדה שגם אני יכול להביע את דעתי בעניין הזה.
נ.ב:ספוילר
מה????אתה יודע, איתך אין לי בעיה עקרונית, אבל משום מה בדיונים עם הספאמר הזה, אני תמיד מוצא אותך, מעיר רק לי, אז יש לי חדשות בשבילך: אם אני רוצה להגיב פה ולהגיד לו שהוא חתיכת נודניק, זה מה שאני אעשה, וקוראים לזה "חופש הדיבור וההבעה" אם לא ידעת במקרה. אתה כנראה לא מכיר את הביטוי הזה, אז אני אסביר לך: יש כזה דבר, "זכות בסיסית" שלמזלי נותנת לי את האפשרות להביע את דעתי על כל נושא, כן גם על הספאמר הזה. לרוע מזלי, "חופש הדיבור וההבעה" נותן גם לסיביאון הזה את האפשרות לפתוח שוב ושוב נושאים כאלה, ללא הבחנה. שוב אני מדגיש, אני לא בא לריב איתך בכלל עכשיו, כי יכול להיות שאיתי הפקח יראה את מה שכתבתי פה ויחליט שאני צריך קצת "פסק זמן" מהפורום, אני בסך הכול בא להדגיש את העובדה שגם אני יכול להביע את דעתי בעניין הזה.
נ.ב:
מי מכיר אותך בכלל ילד
תעשה לי טובה זו פעם ראשונה שאני מדבר איתך נראלי, או שמגיב באשכול שלו
והחופש ביטוי דיבור והבעה אתה בעצמך לא מבין אותו
תאמר מה שתרצה, אל תנסה להחליט על מה העונש שלו או להעיר לו בצורה כזו
גם אני יכול לומר לך שאתה בן של ז ודברים כאלה ואינלי בעיה כי פנים מול פנים ממזמן היית רץ לבכות לאמא, אין בפורום הזה את חופש הביטוי, לא משנה מה אתה תגיד לא תוכל לשנות את זה, בדיוק מאותה סיבה שאני לא יכול לקלל אותך גם אם זה בצחוק או אפילו לא קללה
אתה סתם מחפש לריב איתי משום מה כי נעלבת, והקור טיפה השפיע עליך אה?
לך אל אמא, תבקש שוקו ותלך לישון למה אני לא באתי לריב איתך רק שלא תכתוב חיבור שלם על למה זה ספאם
ספוילר
סיבאון,פתחת המון אשכולות לגבי הנושא וכבר המון משתמשים כולל אני הגבנו ואמרנו לך כמה פעמים שאין הרבה סיכויים שהמשחק ייצא למחשב,אתה צריך להתמודד עם זה ולהפנים את זה.
אם יצא למחשב תהיה בטוח שיעדכנו פה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)