Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47
  1. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנדי ~
    "חלומו של אדם היה ליצור מצב שבו בני אדם יוכלו לסייע לפוקימונים על ידי שימוש ביכולותיהם. אדם מצא דרך להחליש את חסרונותיהם של הפוקימונים על ידי חיכוך עם פוקימונים שחולקים את אותן יתרונות. זאת פריצת דרך מדעית אך היא גם רבת עוצמה ומסוכנת. פורץ מחשבים ממוצע מצא כי יש עדויות לחוסר איזון בין הפוקימונים כשהתהליך הזה קורה. אדם ניסה לשמור על הפרוייקט סודי אך ארגון מפוקפק מצא את הנוסחא אחרי שרצח אותו. עדיין חסר להם המרכיב העיקרי של המחקר ולכן הם מנסים לסחוט אותי. אדם זקוק לך אנדי! אני זקוק לך!"

גריי ~
    קרן הקרח הקפיאה את היטמונצ'אן אך לאחר כמה שניות הקרח נשבר לרסיסים והיטמונצ'אן זעם מכעס, הא זינק לעבר קלויסטר והכה בכל הכח בפניו של קלוייסטר המופתע, הכח הכה עצום נוצר מחמת זעמו של היטמונצ'אן שנגלה כבעל חמה בלתי מעורערת. קלוייסר התאושש ונראה שהוא השתלח לעבר היטמונצ'אן שוב במטרה לדחוף אותו.

דילן ~
    כמה כיף לראות אותך שוב!
    ~~~

אתה מזדרז לעבר התוקף אך הוא כר מזהה אותך ומכוון לעברך את אקדחו. "תסתובב ותלך מפה ילד. חבל, שלא יפלט לי איזה כדור בטעות."

2. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אנדי~
    "חלומו של אדם היה ליצור מצב שבו בני אדם יוכלו לסייע לפוקימונים על ידי שימוש ביכולותיהם. אדם מצא דרך להחליש את חסרונותיהם של הפוקימונים על ידי חיכוך עם פוקימונים שחולקים את אותן יתרונות. זאת פריצת דרך מדעית אך היא גם רבת עוצמה ומסוכנת. פורץ מחשבים ממוצע מצא כי יש עדויות לחוסר איזון בין הפוקימונים כשהתהליך הזה קורה. אדם ניסה לשמור על הפרוייקט סודי אך ארגון מפוקפק מצא את הנוסחא אחרי שרצח אותו. עדיין חסר להם המרכיב העיקרי של המחקר ולכן הם מנסים לסחוט אותי. אדם זקוק לך אנדי! אני זקוק לך!"
    ״מה אתה רוצה?״ אשאל ואסתובב אליו ״מה אתה רוצה ממני?״ אשאל אותו חוסם כל רגש ומפעיל שוב את חומת הרגשות שהגנה עלי כל כך הרבה זמן

כמו תמיד. עמיטריד.

3. מנהל ראשי
    אנדי ~
    "אני רוצה שיהיה לך טוב." ענה פרופסור אוק ודמעות עלו בעיניו. "כשאני רואה אותך אני נזכר באדם ואני תמיד ראיתי אותו כמו הבן שלי. מבחינתי אתה לא שונה ממנו. בוא נחזור למעבדה שלי, הגעת אליי כדי לקבל את הפוקימון שלך נכון? הרי חיכיתי לך, ידעתי שתבוא. היום, 7 שנים מאוחר יותר אתה פשוט נראה כמוהו. אני רוצה להעניק לך את חרותך, את הפוקימון ההתחלתי שלך, מה אתה אומר?"

4. עמיטריד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אנדי ~
    "אני רוצה שיהיה לך טוב." ענה פרופסור אוק ודמעות עלו בעיניו. "כשאני רואה אותך אני נזכר באדם ואני תמיד ראיתי אותו כמו הבן שלי. מבחינתי אתה לא שונה ממנו. בוא נחזור למעבדה שלי, הגעת אליי כדי לקבל את הפוקימון שלך נכון? הרי חיכיתי לך, ידעתי שתבוא. היום, 7 שנים מאוחר יותר אתה פשוט נראה כמוהו. אני רוצה להעניק לך את חרותך, את הפוקימון ההתחלתי שלך, מה אתה אומר?"
    לא אגיד מילה ואלך אחריו למעבדה ׳מה עוללת אדם?׳ אחשוב בדרך ׳למה הכנסת את עצמך?׳ אחשוב בפחד

כמו תמיד. עמיטריד.

5. משתמש מנוסה
    גריי ~
    קרן הקרח הקפיאה את היטמונצ'אן אך לאחר כמה שניות הקרח נשבר לרסיסים והיטמונצ'אן זעם מכעס, הא זינק לעבר קלויסטר והכה בכל הכח בפניו של קלוייסטר המופתע, הכח הכה עצום נוצר מחמת זעמו של היטמונצ'אן שנגלה כבעל חמה בלתי מעורערת. קלוייסר התאושש ונראה שהוא השתלח לעבר היטמונצ'אן שוב במטרה לדחוף אותו.
    "היטמונצ'אן זנק למעלה והתחמק מקלויסטר" אני אומר לו.
    במידה והוא מצליח לזנק ולהתחמק מקלויטסר ברגע שבו קלויסטר עובר אותו אני צועק.
    "עכשיו! הסתובב והשתמש בגל ווקום" במטרה לפגוע בקלויסטר ולרסק אותו על הקיר במעבדה.

6. מנהל ראשי
    אנדי ~
    אתם חוזרים למעבדה ונץ החמה מופיע מבעד להרים המקיפות את פאלט. אתה עוקב אחריו לחדר צדדי ומכשיר אדום נגלה מבעד לעיניך. "זהו הפוקיסטארט. הוא מיוצר ומפותח על ידי והוא חכם מאוד. הוא מתאם לך את הפוקימון ההתחלתי על פי התשובות שלך לשאלון שהוא יכין עבורך. תרצה למלא את השאלון?" שואל אותך אוק ומביא לך דף מלא בשאלות. אתה מביט בדף זה יקח לך לפחות שעה למלא את כל השאלות אבל אתה לא מתעצל. אתה ממלא את השאלון ואוק מכניס את הדף למכשיר שמהבהב מספר שניות ופוקדור בוהק יוצא מהפתח הראשי של המכשיר. אוק מעניק לך את הפוקדור. "אז, רוצה לגלות יחד איתי את השותף החדש?"

גריי ~
    ביטמונצ'אן חומק באלגנטיות וקלוייסר עובר לצד השני של החדר. לפני שהוא מספיק להסתובב הימונצ'אן מוסיף גל וואקום עוצמתי שאכן, מרסק את קלוייסר לקיר, שהספיק לירות אקדח מים לרכך את המכה. לאיש המיסתורי זה היה מספיק והוא הכניס את הפוקימון שלו חזרה לפוקדור, הביט בך מספר שניות והסתלק.
    "ילד! כל הכבוד! ממש רוח אמיצה של מאמן פוקימונים. יש לך יכולות גבוהות מאוד! אני חושב שצופן לך עתיד רב. בוא, ספר לי, מדוע הגעת אליי?"

7. משתמש מנוסה
    אנדי ~
    אתם חוזרים למעבדה ונץ החמה מופיע מבעד להרים המקיפות את פאלט. אתה עוקב אחריו לחדר צדדי ומכשיר אדום נגלה מבעד לעיניך. "זהו הפוקיסטארט. הוא מיוצר ומפותח על ידי והוא חכם מאוד. הוא מתאם לך את הפוקימון ההתחלתי על פי התשובות שלך לשאלון שהוא יכין עבורך. תרצה למלא את השאלון?" שואל אותך אוק ומביא לך דף מלא בשאלות. אתה מביט בדף זה יקח לך לפחות שעה למלא את כל השאלות אבל אתה לא מתעצל. אתה ממלא את השאלון ואוק מכניס את הדף למכשיר שמהבהב מספר שניות ופוקדור בוהק יוצא מהפתח הראשי של המכשיר. אוק מעניק לך את הפוקדור. "אז, רוצה לגלות יחד איתי את השותף החדש?"

גריי ~
    ביטמונצ'אן חומק באלגנטיות וקלוייסר עובר לצד השני של החדר. לפני שהוא מספיק להסתובב הימונצ'אן מוסיף גל וואקום עוצמתי שאכן, מרסק את קלוייסר לקיר, שהספיק לירות אקדח מים לרכך את המכה. לאיש המיסתורי זה היה מספיק והוא הכניס את הפוקימון שלו חזרה לפוקדור, הביט בך מספר שניות והסתלק.
    "ילד! כל הכבוד! ממש רוח אמיצה של מאמן פוקימונים. יש לך יכולות גבוהות מאוד! אני חושב שצופן לך עתיד רב. בוא, ספר לי, מדוע הגעת אליי?"
    השם הוא ריי, אשמח אם תתקן אותו (:
    - - -
    "תודה רבה פרופסור, קוראים לי ריי" אני אומר לו.
    "אני גר כאן בעיר פאלט" אני מוסיף בעוד ואני לוקח את הפוקדור של היטמונצ'אן.
    "תודה רבה לך על עזרתך, היטמנוצ'אן" אני אומר לו בחיוך לפני שאני מחזיר אותו לפוקדור.
    "אני חושב שזה שייך לך" אני אומר לפרופסור ומגיש לו את הפוקדור של היטמונצ'אן.
    "אני לא בטוח שאתה זוכר, אבל אני אחד מהנערים שבאו לקבל את הפוקימון הראשון שלהם היום" אני אומר לפרופסור.
    "אני מצטער שהקדמתי, פשוט לא יכולתי לחכות יותר להתחיל את המסע שלי" אני אומר בעודי מחייך חיוך רחב.

8. עמיטריד.
    אנדי~
    ״תודה אבל לא תודה״ אגיד לו ״אם אין לך שום דבר נוסף להביא לי אני אלך״ אגיד חסר רגש ואתכיל ללכת לכיוון הדלת שאגיע לדלת אעצור ואתן מבט אשמה אחרון כלפי הפרופסור ״שלום״ אגיד עם נימט כעס קטנה ואלך אל הצריף שלי לראות ולהכיר את השותף החדש שלי

כמו תמיד. עמיטריד.

9. מנהל ראשי
    ריי ~
    "אני ממש מתנצל ששכחתי! כן, כן! אני זוכר עכשיו. אין על מה להתנצל, גם אני הייתי נחפז בגילך. אני ממש מעריך את כל מה שעשית עבורי." אמר הפרופסור וצעד לעבר המעבדה. אתה הצטרפת אליו והבחנת במכשיר האדום שניצב שם מקודם. "מלא את השאלון הבא עבורי והפוקיסטארט יתאם לך פוקימון שיתאים לך. הפוקיסטארט הינו המצאה חדשה שלי."
    בזמן שאתה מתיישב למלא את השאלון אוק חוזר עם קופסא חדישה עם הסמל של חברת Apple חתום עליה. כשסיימת אוק ממהר להכניס את השאלון לפוקיסטארט ותוך דקות ספורות פוקדור חדש ונוצץ נחשף. אוק מיהר להגיש לך אותו, המרקם שלו היה קריר ומתכתי וריח חדש נדף ממנו. אוק גם מיהר להגיש לך את הקופסא, כשבפנים מתגל מכשיר האייפון 5s וחמישה פוקדורים מכווצים. "אני מאוד מקווה שתהנה במסע שלך. חשבת כבר על מה אתה הולך לעשות?"

אנדי ~
    אוק מהנן בראשו וממהר להגיש לך קופסא. "הקופסא הזאת מחולקת לכל מי שבא לקחת פוקימון התחלתי, בפנים תגלה את האייפון העדכני ביותר עם אפליקצית הפוקדע בגירסא המלאה וחמישה פוקדורים נוספים. יש לי רק בקשה אחת אנדי. אני מתחנן שתיגש לעיר פיוטר ותתייעץ עם אדם בשם ג'רמי. הוא היה החבר הכי טוב של אדם, והוא אולי יוכל לתת לך עצה טובה. אם ותחליט ליצור איתי קשר אי פעם בעתיד, אני מחכה לך. בהצלחה במסע שלך!"

10. עמיטריד.
    אנדי ~
    אוק מהנן בראשו וממהר להגיש לך קופסא. "הקופסא הזאת מחולקת לכל מי שבא לקחת פוקימון התחלתי, בפנים תגלה את האייפון העדכני ביותר עם אפליקצית הפוקדע בגירסא המלאה וחמישה פוקדורים נוספים. יש לי רק בקשה אחת אנדי. אני מתחנן שתיגש לעיר פיוטר ותתייעץ עם אדם בשם ג'רמי. הוא היה החבר הכי טוב של אדם, והוא אולי יוכל לתת לך עצה טובה. אם ותחליט ליצור איתי קשר אי פעם בעתיד, אני מחכה לך. בהצלחה במסע שלך!"
    אצה החוצה ואלך לצריף שלי שמאחורי החנות ״שלום״ אגיד לפוקדור שבידי ואתישב על המיטה ״בוא נראה מי אתה״ אגיד נרגש ואלחץ על הכפתור במרכז הכדור

כמו תמיד. עמיטריד.

11. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    כינוי:Pikachu 4 Ever
    שם: ג'ק בלאק
    ספרייט דמות:

חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,אייפון ו1000 ש"ח.
    פוקימון התחלתי:
    רקע:
    ג'ק נולד בעיר סרוליאן שבמחוז קנטו. לג'ק יש אבא מדען ואמא מגדלת פוקימונים בעלת שם עולמי, בנוסף לג'ק יש שני אחים קטנים ממנו בכמה שנים.
    מהיותו קטן ג'ק היה סקרן מאוד, הוא,כמו אביו, אהב מאוד לחקור דברים שלא ידע וזה לא מאת פעמים סיבך אותו בצרות כאלו ואחרות עם פוקימונים ואנשים כאחד.
    בגלל שאמו של ג'ק הייתה מגדלת פוקימונים ידוע היא הרבה פעמים לא הייתה בבית והלכה להרצות לאנשים במחוזות שונים ואפילו בטלויזיה לכן ג'ק גודל על ידי אביו ונקשר אליו מאוד.
    אביו של ג'ק הרבה להפגש עם אנשים רבים ולדבר על נושאים שלג'ק היה אסור להקשיב להם, אבל בגלל שג'ק היה ילד סקרן מאוד הוא ניסה לצוטט להם כל פעם מחדש כמה שיכל עד שהבינו שהוא מקשיב.
    מהשיחות השונות ששמע ג'ק הוא הבין שאבא שלו חוקר סוג של אבן מיוחדת אבל הוא לא הצליח לשמוע את שמה או למה היא כל כך מיוחדת.
    לילה אחד נכנס בסערה אחד מהאנשים שהיה נפגש עם אביו של ג'ק כל הזמן וזו השיחה שג'ק שמע:
    "ברנדון! קרה אסון!" צעק בסערה האיש שביקר את אבי םעמים רבות, "מה קרה?!" שאל אותו אבי בלחץ ובהיסוס, "האבן" לחש האיש בכניסה כשפניו מלאות בפחד "היא...היא נגנבה!" הוא צרך ובקולו נשמע כמה הוא מפוחד, 'אני לא יכולתי שלא להקשיב לשיחה הזו' חשבתי לעצמי אז 'יהיה פה משהו חשוב'.
    "מה זאת אומרת נגנבה?!" אבי שאל שעל פניו מבט מבוהת "היא פשוט נעלמה! והחיילים...הם כולם מתו!" האיש התחיל לבכות כמו ילד קטן מפוחד, ליבי התמלא בהלה אך גם סקרנות 'מה כל כך מיוחד באבן שאנשים ירצו לגנוב אותה? ועוד במחיר של מוות לאנשים אחרים?!' אחשוב לעצמי מפוחד.
    "אתה חייב לעשות משהו!" גהר האיש בכניסה באבי, "מה בדיוק?! יש לי שלושה בנים, אני לא יכול פשוט לעזוב אותם בזמן שאמם לא נמצאת פה כדי להשגיח עליהם!" אמר אבי לאיש בכניסה בעצבים.
    זה היה הרגע בו הפסקתי להקשיב לשיחה בגלל שהאחים שלי יתעוררו והבנתי שעליי למנוע מהם להקשיב לשיחה כי משהו טוב לא עומד לצאת ממנה.
    יום למחרת קם ג'ק בחדר של האחים שלו והלך לחדר של אביו אבל הוא לא היה שם, מופתע, ג'ק הלך לסלון במחשבה שאולי אביו נרדם שם אך לתדהמתו הרבה גילה ג'ק פתק ובו אביו כתב לו לדאוג לאחיו הקטנים עד שאמו תחזור כי עליו לצאת למסע בחיפוש אחר משהו חשוב מאוד שהוא אינו יכול לספר, אך ג'ק ידע שמדובר באבן המסתורית שעליה הוא שמע במהלך כל השיחות של אביו.
    עברו כמה שנים ואביו של ג'ק עדיין לא חזר הביתה ואפילו לא טלפן, אמו של ג'ק כבר כמעט איבדה תקווה שיחזור והאחים שלו אפילו לא יודעים איך הוא נראה כי הם היו קטנים מידי בזמן שהוא עזב כדי לזכור אותו.
    רק ג'ק, הבן שכל כך דומה לאביו בתכונותיו, לא איבד תקווה והחליט לצאת למסע חיפוש אחרי אביו ואחריי האבן המסתורית שסיקרנה אותו עוד מילדותו, הוא הבין שכנראה משהו קרה ולכן המשימה של אביו עכשיו מוטלת עליו.
    שותף: אפשר שיהיה מישהו שג'ק יפגוש בדרך או שאם מתחשק לך אתה יכול להפתיע אותי
    הערות/טענות/מענות/מרשמלו:
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    [b]ריי ~
    "אני ממש מתנצל ששכחתי! כן, כן! אני זוכר עכשיו. אין על מה להתנצל, גם אני הייתי נחפז בגילך. אני ממש מעריך את כל מה שעשית עבורי." אמר הפרופסור וצעד לעבר המעבדה. אתה הצטרפת אליו והבחנת במכשיר האדום שניצב שם מקודם. "מלא את השאלון הבא עבורי והפוקיסטארט יתאם לך פוקימון שיתאים לך. הפוקיסטארט הינו המצאה חדשה שלי."
    בזמן שאתה מתיישב למלא את השאלון אוק חוזר עם קופסא חדישה עם הסמל של חברת apple חתום עליה. כשסיימת אוק ממהר להכניס את השאלון לפוקיסטארט ותוך דקות ספורות פוקדור חדש ונוצץ נחשף. אוק מיהר להגיש לך אותו, המרקם שלו היה קריר ומתכתי וריח חדש נדף ממנו. אוק גם מיהר להגיש לך את הקופסא, כשבפנים מתגל מכשיר האייפון 5s וחמישה פוקדורים מכווצים. "אני מאוד מקווה שתהנה במסע שלך. חשבת כבר על מה אתה הולך לעשות?"
    "האמת שאני לא בטוח" אני אומר לפרופסור בכנות.
    "אני רוצה לנסות להשתתף בתחרויות סרט, אבל אני גם לא רוצה לוותר על להיות מאמן, כך שנראה איך דרכי תוביל אותי" אני אומר לפרופסור ולוקח את החפצים שהביא לי.
    "תודה רבה לך פרופסור" אני אומר לו בחיוך בעודי מכניס את הציוד לתיק שלי.
    אני מחזיק בפוקדור של הפוקימון שהוא נתן לי ומחייך.
    "שלום לך" אני אומר לפוקדור "בוא ניראה מי אתה עכשיו" אני מוסיף ופותח את הפוקדור בהתרגשות,
    מחכה לראות אם מי אני אזכה לחלוק את המסע שלי.

13. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    [QUOTE=The Charmander;1465029]
    [COLOR=Blue]ג'ייק ~
    אתה מנסה לנטרל את הפורץ שמבחין בך ודוחף אותך באלימות וגורם לך לברוח. הוא צועד בכעס לעברך ונראה שהוא ממש כועס עליך. הוא שולף פוקדור ומאיים עליך בו. "תסתלק מפה לפני שאני ממש אתעצבן עליך..."

אוי לא ,אפלוט , אלך אל הפרופסור ואשאל אותו בלחש מה לעשות ,מי זה האיש ואם יש לו פוקימון או חפץ שיכול לעזור לי.

14. משתמש מנוסה
    אנדי ~
    דילן ~
    כמה כיף לראות אותך שוב!
    ~~~

אתה מזדרז לעבר התוקף אך הוא כר מזהה אותך ומכוון לעברך את אקדחו. "תסתובב ותלך מפה ילד. חבל, שלא יפלט לי איזה כדור בטעות."

[/color]
    כנ״ל!!!!

״לא צריך למהר במעשים אתה לא חושב?״ אגיד לתוקף ואחשב את המצב שלי, אסמוך על הפרופסור שהוא חושב על משהו שהסבתי את תשומת הלב שלו אליי

15. משתמש מתקדם
    אתה מצליח להתגנב אל תוך החדר ולחמוק מהתוקף. אתה מביט סביבך ורואה ארון גדול עמוס פוקדורים ודלת שמלווה במדרגות רחבות. שולחן וכיסאות היו במרכז החדר וספת עור לבנה אחת. ישנם ספרים מקצה החדר ומכשיר אדום מוזר שהפיץ רעש שקט.
    "אתה לא תגיע לשם בזמן גם אם תהרוג אותי..." מילמל פרופסור אוק וקצה האוזן שלך שמעה אקדח נטען...
    /אוקיי,מה אני יכול לעשות עכשיו?/ חושב לעצמי.
    אני אנסה להתגנב בשקט לארון הפוכדורים ולקחת שלושה בתקווה שיש בהם פוקימונים שימושיים.אפתח את הפוכדורים ואם לא יהיו בהם דבר אנסה לקחת את הספרים ולזרוק אותם על האיש כדי להסיח את דעתו ואז להתנפל עליו.

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •