Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    גבר ירה למוות בגבר אחר בקולנוע בטמפה שבפלורידה, בגלל שהאחרון שלח הודעות סמס במהלך ההקרנה, וליתר הדיוק, רגע לפני תחילתה.

הנרצח ישב עם אשתו בשורה שלפני היורה ושלח הודעות טקסט. היורה ואשתו פנו אליו וביקשו ממנו לסגור את המכשיר, אך זה סירב לעשות כן והזוגות החלו לריב בקול.
    "ואז לפתע אחד מהם שלף אקדח וירה בזוג מולו". היורה זוהה מאוחר יותר כשוטר בדימוס בן 71 בשם קורטיס ריבס, והקורבנות, צ'אד אולסן בן 43 ואשתו ניקול, שניהם נפגעו מיריה אחת.

צ'אד, נפגע בחזה, ומת בבית החולים, אשתו ניקול, שנפגעה בידה, אחרי שניסתה לגונן על בעלה, נפגעה קל, לפחות מבחינה גופנית. עדי הראיה הוסיפו שהנרצח הסתמס עם בתו בת השלוש (סביר להניח שעם הבייביסיטר שלה).

לקריאת הכתבה המלאה:
    http://www.mako.co.il/nexter-cellula...&pId=757332771

מה דעתכם?
    אני פשוט מופתע ממה שהולך בעולם הזה,אם ללכת לבד בלילה זה מסוכן(הנער מפ''ת)
    אז עכשיו גם לשלוח אס אם אס לבת שלך מסכן את החיים שלך?
    אני מקווה שהשוטר לשעבר שניצל את האקדח שלו יכלא לשארית חייו ולא יראה אור יום.
    אני גם מאוד מאוכזב מהאבטחה של הקולנוע,בכלל לפי דעתי צריך לאסור החזקת אקדחים במקומות ציבוריים(שכן באמריקה לאסור אקדחים לגמרי לא ממש ילך...).

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: צ'רמנדר
    זה דבר כל כך שטותי.........הלוואי שהשוטר ילך לכלא ולא יצא ואם הוא יצא ,אז ללא הרובה ,המדים והכל.
    לבניי אדם כאלה לא מגיע שום דבר! האנשים מפתיעים אותי יום יום...........

3. משתמש מנוסה
    שם: טל
    בני אדם יכולים לפעמים להיות כל כך משונים..

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •