Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 18 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 263

נושא: Glaria Soa

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אנייה ~
    ״אז את חושבת שלדבר עם מקרר יעזור לך להיות פופולרית?״ נשמע קול גבוה וצייצני. ״את חושבת שמה שקורה פה הגיוני בכלל?״
    "לא. אני חושבת שזה מטופש ברמות.. אבל זה מה שדאדי אמר" אומר בספקנות ואחפש את מקור הקול
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~
    ״את אוהבת את דאדי?״ שאל הקול בקצרה. ״את כועסת עליו?״

3. the bitch is back
    אנייה ~
    ״את אוהבת את דאדי?״ שאל הקול בקצרה. ״את כועסת עליו?״
    "כן. הוא שיקר לי על מי שאני באמת" אומר בנחרצות
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    אנייה ~
    "הוא הסביר לך למה הוא לא סיפר לך דבר על מי שאת? לך או לאמך?" שאל הקול המסתורי. המקרר החל לעבוד וקור עדין החל להיות מורגש. "לא ענית לי, את אוהבת את אביך?"

5. the bitch is back
    אנייה ~
    "הוא הסביר לך למה הוא לא סיפר לך דבר על מי שאת? לך או לאמך?" שאל הקול המסתורי. המקרר החל לעבוד וקור עדין החל להיות מורגש. "לא ענית לי, את אוהבת את אביך?"
    "הוא הסביר. אבל עדין שיקר לי" אומר "וברור שאני אוהבת אותו" אומר בקצרה ואתחיל לאבד את סבלנותי "אפשר כבר להתקדם מפה?"
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    אנייה ~
    ״אני שמח שאת עדיין אוהבת אותו אבל את לא צריכה להיות גסת רוח.״ ענה המקרר מעט נעלב. ״את מוזמנת לעזוב אם אני מפריע לך. דאדי לא תמיד כאן כדי להציל את המצב, תזכרי את זה.״

7. the bitch is back
    אנייה ~
    ״אני שמח שאת עדיין אוהבת אותו אבל את לא צריכה להיות גסת רוח.״ ענה המקרר מעט נעלב. ״את מוזמנת לעזוב אם אני מפריע לך. דאדי לא תמיד כאן כדי להציל את המצב, תזכרי את זה.״
    "לא ידעתי שמכשירי חשמל יכולים להעלב ככה" אומר ואנסה להישמע כנה עד כמה שאפשר "עכשיו אני יכולה לצאת מכאן? מתחיל להיות כאן קר ומסריח מדגים"
    גיל! 3>

8. מנהל ראשי
    אנייה ~
    ״אני לא נעול.״ ענה המקרר בקצרה. ״את מוזמנת לעזוב. ועל הדרך, אני רק רוצה להביא לך מתנה. למרות שאני לא משוכנע שמגיע לך. אבל זה יעזור לך.״ לפתע פתאום כף ידך מכילה דבר מה קפוא. ״שלום לך!״

9. the bitch is back
    אנייה ~
    ״אני לא נעול.״ ענה המקרר בקצרה. ״את מוזמנת לעזוב. ועל הדרך, אני רק רוצה להביא לך מתנה. למרות שאני לא משוכנע שמגיע לך. אבל זה יעזור לך.״ לפתע פתאום כף ידך מכילה דבר מה קפוא. ״שלום לך!״
    "תודה" אומר לו בקצרה ואצא החוצה ואז אביט לראות מה יש בידי
    גיל! 3>

10. מנהל ראשי
    אנייה ~
    את יוצאת מהמקפיא כשבידך קוביית קרח גדולה ואת מביטה סביבך. את כבר לא היית בבית הזקנה יותר ודאדי לא נראה באופק. קוביית הקרח נמסה במהירות לא טבעית ואת נותרת עם כפית כסף פשוטה ומחלידה. בסריקה מהירה את מגלה שאת נמצאת מול מה שנראה כמו קניון רחב מימדים. אנשים מיהרו להיכנס ולצאת ממנו בין בהליכה אל הכניסה שמולך ובין (ואת משפשפת עיניים כדי לודא זאת ) בכניסה שהיתה כמה קומות מעלה, אנשים פשוט התעופפו פנימה בתעופה, בין בעזרת מטאטאים או אביזרים שונים ובין אם פשוט סתם כך, כאילו היו ציפורים. סביב הנוף היה נראה מדברי למדי ומזג האוויר החם היה שונה ממה שהורגלת אליו באסקס, אנגליה.

11. the bitch is back
    אנייה ~
    את יוצאת מהמקפיא כשבידך קוביית קרח גדולה ואת מביטה סביבך. את כבר לא היית בבית הזקנה יותר ודאדי לא נראה באופק. קוביית הקרח נמסה במהירות לא טבעית ואת נותרת עם כפית כסף פשוטה ומחלידה. בסריקה מהירה את מגלה שאת נמצאת מול מה שנראה כמו קניון רחב מימדים. אנשים מיהרו להיכנס ולצאת ממנו בין בהליכה אל הכניסה שמולך ובין (ואת משפשפת עיניים כדי לודא זאת ) בכניסה שהיתה כמה קומות מעלה, אנשים פשוט התעופפו פנימה בתעופה, בין בעזרת מטאטאים או אביזרים שונים ובין אם פשוט סתם כך, כאילו היו ציפורים. סביב הנוף היה נראה מדברי למדי ומזג האוויר החם היה שונה ממה שהורגלת אליו באסקס, אנגליה.
    "וואו" אומר בהתלהבות, אכניס את הכפית לכיס מכנסי ואתחיל להסתובב בקניון אסתכל בתצוגות של החלונות הראווה ומידי פעם אוציא את הכפית ואבחן אם יש משהו דומה לה בתצוגות
    גיל! 3>

12. מנהל ראשי
    אנייה ~
    את מביטה מחוץ לחנויות הרבות ומטיילת לך בהתרגשות. את כל כך עסוקה בכפית שבטעות את מרגישה שדרכת על משהו רך שניה לפני שהגיע שאגה מחרישת אוזניים. את מתנערת מהכפית ומגלה ארנב לבן ותמים למראה זינק בבהלה לאחר שדרכת עליו.

13. the bitch is back
    אנייה ~
    את מביטה מחוץ לחנויות הרבות ומטיילת לך בהתרגשות. את כל כך עסוקה בכפית שבטעות את מרגישה שדרכת על משהו רך שניה לפני שהגיע שאגה מחרישת אוזניים. את מתנערת מהכפית ומגלה ארנב לבן ותמים למראה זינק בבהלה לאחר שדרכת עליו.
    "אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!! " אצרח בבהלה ואתחיל לרוץ ממנו מבוהלת ברחבי הקניון עד שאהיה בטוחה שהצלחתי לברוח מהיצור הזדוני והרשע הזה
    גיל! 3>

14. מנהל ראשי
    אנייה ~
    את בורחת מהמקום בשיכרון חושים ומבלי משים נתקלת בחוזקה בילד שנפל על הרצפה. הוא שכב שם למספר שניות, לקח נשימה עמוקה וניקה את בגדיו מאבק. "אני ממש מצטער!" אמר בדאגה. הוא היה גבוה וחסון, בלונדיני בעל זרועות חזקות ונפוחות ועיניים תכולות. הוא חייך לעברך חיוך מלא שיניים לבנות צחורות מסודרות מסודרות. "אני ממש ממש מצטער" חזר על עצמו. "את בסדר?"

15. the bitch is back
    אנייה ~
    את בורחת מהמקום בשיכרון חושים ומבלי משים נתקלת בחוזקה בילד שנפל על הרצפה. הוא שכב שם למספר שניות, לקח נשימה עמוקה וניקה את בגדיו מאבק. "אני ממש מצטער!" אמר בדאגה. הוא היה גבוה וחסון, בלונדיני בעל זרועות חזקות ונפוחות ועיניים תכולות. הוא חייך לעברך חיוך מלא שיניים לבנות צחורות מסודרות מסודרות. "אני ממש ממש מצטער" חזר על עצמו. "את בסדר?"
    אסתכל עליו המומה "לא זאת אשמתי" אומר בהיסח דעת ואנקה את בגדי "פשוט היה שם יצור רשע והוא הלחיץ אותי" אומר ואבדוק שהוא לא אחרי "אניה" אומר בחיוך
    גיל! 3>

עמוד 4 מתוך 18 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •