אנייה ~
את מתנתקת מהכל. את מרגישה את החיבור בינך לבין השיחים, העצים והפרחים. זאת לא חוויה שחוית ומעולם לא חוית משהו בסגנון, אך אם היה ניתן לקשר את זה למשהו מציאותי אז זה הרגיש כמו להאזין לשיר ישן וטוב שמזכיר נשכחות מהעבר. העצים החלו לנוע וגפניהם השתלחו כנחשים לעבר בת הים המופתעת. אחד הגפנים חבט בה והשאר עטפו אותה. שיערותיה עדיין בידיך, מה שגורם לך להבין שהיא לא יכולה להשתחרר מהכבילה כל עוד את אוחזת בשיערותיה. לאחר עוד כמה חבטות היא נשמטת על הרצפה, מעולפת.
"זאת, זאת ההזדמנות שלך אנייה!" קרא סאם בהתלהבות. "עכשיו, הפכי אותה לכדור אנרגיה עכשיו!"
אנייה ~
את מתרכזת. ריכוז דורש ממך סבלנות ונכונות לשמור על שקט. את מרגישה את בת הים ומודעת לה כמו שמעולם לא היית. את מרגישה לפתע שאת אחראית לגורלה, שיש בידך את הכח לחרוץ את גזר דינה ובו בזמן לשנות אותה למשהו טוב יותר. אט אט, בת הים בוהקת באור בהיר והופכת לכדור אנרגיה בעל גוונים של כחול וסגול כהה. הכדור ריחף באוויר ואז נחת בידך. מהכדור הורגש משב חמים ונעים והרגשת שאת מוכנה. לאחר מכן, את מצווה לכדור לציית לך והכדור יורד אל הקרקע. הרגשה של חיבור ורגש נפגשים ודמעות עומדות בעיניך כשבת הים חוזרת לצורתה המקורית, שיערה הבלונדיני חלק מתמיד אך עיניה חומות דבש כשלך. היא מביטה בך ולפתע את כבר לא מרגישה ממנה וויב של עויינות. היא פשוט מחייכת.
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
וואו אתה באמת מגיב הרבה. אני אשתדל לעקוב אחריך כמה שאפשרי לי, פשוט קצת קשה כשאני יושן בערך חצי מהיום...
"we are not the droids you are looking for" אומר לה בקול עמוק ואצרף תנועת יד בניסיון להפנט אותה.מייקי ~
אתה עוקב אחרי הנחיותיו ומתרכז. אתה מתרכז והזנב נכנס. אתם עומדים לצאת מהמרפאה ואתם ניגשים לעבר השער לכניסה של בית הספר שלך. אתה ממש עומד לצאת בעקבות אחיך כשמנהלת בית הספר שרון עוצרת אותך במבט זועם. "לאן זה?" שואלת בקול הכי מורתי שקיים.
אם זה יצליח, אגיד לה שהיא תרנגולת ואשלח אותה לחדר של השרת לדגור על ביצים. אם זה לא יצליח אעסיק אותה, וברגע הנכון אסמן לאחי וביחד נברח ממנה, בתקווה שאחד מן הכוחות שלי הן במקרה הפנוט או מהירות-על.
אנייה ~
"אני לא יודע את שמה כי זאת את שמביאה לה שם. היא השותפה שלך." אמר סאם וליטף את שיערה הבלונדיני של בת הים. "אם את רוצה לשוחח איתה, פשוט תכווני אליה טלפתית. את יכולה פשוט לחשוב לכיוונה. היא כבר תענה לך..."
מייקל ~
"השוק נמצא בקומה השניה בקניון. ממש סמוך לחנויות." ענה האלף בקול עייף "כשתגיע לשם תחפש אלף בשם ויקטור, תגיד לו שהאמסטר שלח אותך ושאתה מחפש את החשופית הכסופה שלי..."
אנג'ל ~
אתה מושיט יד לאוויר ואכן זרמי אויר מתחברים יחדיו לכדי כדור מרוכס ובשניה פרץ אוויר נשלח לעבר הדמון הזועם. הוא פולט לעברך להביור אש עוצמתי ומפחיד ונוחתת בך ההכרה שבעוד כעשר שניות אתה הופך לשישקבב...
מייקי ~
"אני מה?" שאלה המורה בכעס אפילו מעבר למה שזה היה נשמע לפני שניה. "איש צעיר אני מאוד מקווה שיש לך חשק להישאר אחרי שעות הלימודים אנחנו הולכים להישאר יחד המון זמ.." קולה נגדע באחת. פיצוץ קל ליד ראשה והיא נפלה מעולפת.
"היפנוט?" צחק עליך אחיך, שהתברר שהוא עשה משהו לא ברור למורה. "עכשיו בוא נסתלק מפה מהר, למה זאתי עוד תתעורר לנו. תמיד שנאתי את המורות האנושיות..."
אתם מגיעים לשומר שניגש לדבר איתכם אך בתוך שניה הביתן שלו עלה בלהבות, מה שמסיח את דעתו וגורם לכם להסתלק מבית הספר. הוא מסמן לך להיכנס למכונית שלו ואתם נוסעים משם במנוסה. אחיך שולף סיגריה ומתחיל לעשן אותה בהנאה. "יש לך שאלות אח קטן? נראה לי שאתה לא ממש הבנת מה זה שליט אנרגיה, אנחנו לא ממש בעלי כוחות על או מהפנטים. אנחנו הרבה יותר מזה..."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)