Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 18 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 263

נושא: Glaria Soa

1. the bitch is back
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    אנייה ~
    הדמונית לא מספיקה לצלול אל מתחת לאדמה וכורעת תחת משקלך ומשתנקת. שיערותיה מתבלגנות ואת רואה שהיא כבולה לחלוטין ולא מצליחה לברוח כל עוד את מחזיקה בשיערותיה.
    "וואו אנייה! את מפחידה אותי חה חה!" קרא סאם בהתלהבות. "תנסי להשתמש באנרגיות של הטבע! תזמני אותם עם היד ותתרכזי! את שולטת בהכל!"
    "אני אנסה" אומר לסאם ואתרכז כמיטב יכולתי לשלוט בטבע מסביבי ולאגור אותו בכף ידי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אנייה ~
    את מושיטה יד בלי שאת מכוון למשהו ספציפי, מקווה שהטבע פשוט יעוף אלייך ושום דבר אימו מתרחש. ״אנייה, תנסי להשתמש בכוחות שלך, תתרכזי במשהו שאת רוצה לשלוט בו, תתרכזי בדבר הזה! בדיוק כמו שאני התרכזתי במים ואז בחול!״

3. the bitch is back
    אנייה ~
    את מושיטה יד בלי שאת מכוון למשהו ספציפי, מקווה שהטבע פשוט יעוף אלייך ושום דבר אימו מתרחש. ״אנייה, תנסי להשתמש בכוחות שלך, תתרכזי במשהו שאת רוצה לשלוט בו, תתרכזי בדבר הזה! בדיוק כמו שאני התרכזתי במים ואז בחול!״
    אעצום את עיניי ואתרכז בעצים סביבי ובגפנים שלהם נקשרים סביב הבת ים ומחזיקים אותה בחוזקה בעוד שאחר מצליף בה
    גיל! 3>

4. מנהל ראשי
    אנייה ~
    את מתנתקת מהכל. את מרגישה את החיבור בינך לבין השיחים, העצים והפרחים. זאת לא חוויה שחוית ומעולם לא חוית משהו בסגנון, אך אם היה ניתן לקשר את זה למשהו מציאותי אז זה הרגיש כמו להאזין לשיר ישן וטוב שמזכיר נשכחות מהעבר. העצים החלו לנוע וגפניהם השתלחו כנחשים לעבר בת הים המופתעת. אחד הגפנים חבט בה והשאר עטפו אותה. שיערותיה עדיין בידיך, מה שגורם לך להבין שהיא לא יכולה להשתחרר מהכבילה כל עוד את אוחזת בשיערותיה. לאחר עוד כמה חבטות היא נשמטת על הרצפה, מעולפת.
    "זאת, זאת ההזדמנות שלך אנייה!" קרא סאם בהתלהבות. "עכשיו, הפכי אותה לכדור אנרגיה עכשיו!"

5. the bitch is back
    אנייה ~
    את מתנתקת מהכל. את מרגישה את החיבור בינך לבין השיחים, העצים והפרחים. זאת לא חוויה שחוית ומעולם לא חוית משהו בסגנון, אך אם היה ניתן לקשר את זה למשהו מציאותי אז זה הרגיש כמו להאזין לשיר ישן וטוב שמזכיר נשכחות מהעבר. העצים החלו לנוע וגפניהם השתלחו כנחשים לעבר בת הים המופתעת. אחד הגפנים חבט בה והשאר עטפו אותה. שיערותיה עדיין בידיך, מה שגורם לך להבין שהיא לא יכולה להשתחרר מהכבילה כל עוד את אוחזת בשיערותיה. לאחר עוד כמה חבטות היא נשמטת על הרצפה, מעולפת.
    "זאת, זאת ההזדמנות שלך אנייה!" קרא סאם בהתלהבות. "עכשיו, הפכי אותה לכדור אנרגיה עכשיו!"
    אעצום את עיניי ואדמיין את בת הים הופכת לכדור אנרגיה ואנסה לחכות את סאם כשהפך את החזיר לכדור אנרגיה
    גיל! 3>

6. מנהל ראשי
    אנייה ~
    את מתרכזת. ריכוז דורש ממך סבלנות ונכונות לשמור על שקט. את מרגישה את בת הים ומודעת לה כמו שמעולם לא היית. את מרגישה לפתע שאת אחראית לגורלה, שיש בידך את הכח לחרוץ את גזר דינה ובו בזמן לשנות אותה למשהו טוב יותר. אט אט, בת הים בוהקת באור בהיר והופכת לכדור אנרגיה בעל גוונים של כחול וסגול כהה. הכדור ריחף באוויר ואז נחת בידך. מהכדור הורגש משב חמים ונעים והרגשת שאת מוכנה. לאחר מכן, את מצווה לכדור לציית לך והכדור יורד אל הקרקע. הרגשה של חיבור ורגש נפגשים ודמעות עומדות בעיניך כשבת הים חוזרת לצורתה המקורית, שיערה הבלונדיני חלק מתמיד אך עיניה חומות דבש כשלך. היא מביטה בך ולפתע את כבר לא מרגישה ממנה וויב של עויינות. היא פשוט מחייכת.

7. the bitch is back
    אנייה ~
    את מתרכזת. ריכוז דורש ממך סבלנות ונכונות לשמור על שקט. את מרגישה את בת הים ומודעת לה כמו שמעולם לא היית. את מרגישה לפתע שאת אחראית לגורלה, שיש בידך את הכח לחרוץ את גזר דינה ובו בזמן לשנות אותה למשהו טוב יותר. אט אט, בת הים בוהקת באור בהיר והופכת לכדור אנרגיה בעל גוונים של כחול וסגול כהה. הכדור ריחף באוויר ואז נחת בידך. מהכדור הורגש משב חמים ונעים והרגשת שאת מוכנה. לאחר מכן, את מצווה לכדור לציית לך והכדור יורד אל הקרקע. הרגשה של חיבור ורגש נפגשים ודמעות עומדות בעיניך כשבת הים חוזרת לצורתה המקורית, שיערה הבלונדיני חלק מתמיד אך עיניה חומות דבש כשלך. היא מביטה בך ולפתע את כבר לא מרגישה ממנה וויב של עויינות. היא פשוט מחייכת.
    אחייך אליה בחזרה ואז אסתכל על סאם "עשיתי את זה!" אומר לו בהתלהבות ואנפנף בידי "תראה היא ממש יפה! איך קוראים לה?" אשאל אותו
    גיל! 3>

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    [color="purple"][b]
    מייקל ~
    ״הלכת לאיבוד בקניון?״ שאל האלף בבילבול. הוריך לא הגיעו אחריך והדלת עצמה נעלמה. נראה שאתה די לבד שם. ״שמע, אני לא יכול להכניס אותך כי יש לי בעיה. אני צריך שתשיג לי ׳חשופית כסופה׳ מהאיסור של החנויות. אני איבדתי את זה באיזור השוק ואני לא יכול לפתוח את השער בלי זה!״
    "אשמח לעזור לך! " החייך ."פה השוק?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    [color=darkorange]אנג'ל ~
    סטף עדיין מביטה בסקרון בזנב הכסוף שלך, מה שהעיד שזה בהחלט מעורר את הסקרנות שלה. היא מובילה אותך במורד מדרגות שיש רחבות שבקצה הקניון. אתם יורדים מטה ואתה נדהם לגלות שלג בקצה המדרגות. השלג מתעבה בכל צעד שלקחתם ובסוף האולם הרחב מלא השלג ניצב אלף שמנמן בעל זנב קצרצר חום בעיניים בולטות, לראשו כובע שבקודקודו פונפון. "מה רצונכם?"
    "זאת אני אדיוט, סטף. אני אשלם, תן לאחי ולי להיכנס. אני נכנסת איתו." ירתה סטף והביטה בך. "מוכן להיכנס?"
    לפתע אתה מבחין בדלת אבן קרה וגסה נפתחת והדבר הראשון שאתה יודע זה שהכל מלא שלג. אתם נכנסים פנימה ואתה מגלה יצורים מרהיבים. לפתע נשמעת שאגה מאחוריך. לאימתך, סטף התיישבה מאחור וגירדה את המפשעה שלה. "אני רוצה שתחסל את הדבר הזה." היא התכוונה למה שנראה כאריה ים זועם כשלהבות חדות נראו במקום ניבים ועיניו היו אדומות.
    "איך לעזאזל אני אמור לנצח את הדבר ההזוי הזה ?"אשאל בעודי מתקדם קדימה. לאחר כמה שניות אזכר במילותיו של אבי, אלפים שולטים בטבע. אקח נשימה עמוקה אושיט יד קדימה ואדמיין את האוויר מסביבי נאסף מעל כף היד שלי.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    וואו אתה באמת מגיב הרבה. אני אשתדל לעקוב אחריך כמה שאפשרי לי, פשוט קצת קשה כשאני יושן בערך חצי מהיום...

מייקי ~
    אתה עוקב אחרי הנחיותיו ומתרכז. אתה מתרכז והזנב נכנס. אתם עומדים לצאת מהמרפאה ואתם ניגשים לעבר השער לכניסה של בית הספר שלך. אתה ממש עומד לצאת בעקבות אחיך כשמנהלת בית הספר שרון עוצרת אותך במבט זועם. "לאן זה?" שואלת בקול הכי מורתי שקיים.
    "we are not the droids you are looking for" אומר לה בקול עמוק ואצרף תנועת יד בניסיון להפנט אותה.
    אם זה יצליח, אגיד לה שהיא תרנגולת ואשלח אותה לחדר של השרת לדגור על ביצים. אם זה לא יצליח אעסיק אותה, וברגע הנכון אסמן לאחי וביחד נברח ממנה, בתקווה שאחד מן הכוחות שלי הן במקרה הפנוט או מהירות-על.

11. מנהל ראשי
    אנייה ~
    "אני לא יודע את שמה כי זאת את שמביאה לה שם. היא השותפה שלך." אמר סאם וליטף את שיערה הבלונדיני של בת הים. "אם את רוצה לשוחח איתה, פשוט תכווני אליה טלפתית. את יכולה פשוט לחשוב לכיוונה. היא כבר תענה לך..."

מייקל ~
    "השוק נמצא בקומה השניה בקניון. ממש סמוך לחנויות." ענה האלף בקול עייף "כשתגיע לשם תחפש אלף בשם ויקטור, תגיד לו שהאמסטר שלח אותך ושאתה מחפש את החשופית הכסופה שלי..."

אנג'ל ~
    אתה מושיט יד לאוויר ואכן זרמי אויר מתחברים יחדיו לכדי כדור מרוכס ובשניה פרץ אוויר נשלח לעבר הדמון הזועם. הוא פולט לעברך להביור אש עוצמתי ומפחיד ונוחתת בך ההכרה שבעוד כעשר שניות אתה הופך לשישקבב...

מייקי ~
    "אני מה?" שאלה המורה בכעס אפילו מעבר למה שזה היה נשמע לפני שניה. "איש צעיר אני מאוד מקווה שיש לך חשק להישאר אחרי שעות הלימודים אנחנו הולכים להישאר יחד המון זמ.." קולה נגדע באחת. פיצוץ קל ליד ראשה והיא נפלה מעולפת.
    "היפנוט?" צחק עליך אחיך, שהתברר שהוא עשה משהו לא ברור למורה. "עכשיו בוא נסתלק מפה מהר, למה זאתי עוד תתעורר לנו. תמיד שנאתי את המורות האנושיות..."
    אתם מגיעים לשומר שניגש לדבר איתכם אך בתוך שניה הביתן שלו עלה בלהבות, מה שמסיח את דעתו וגורם לכם להסתלק מבית הספר. הוא מסמן לך להיכנס למכונית שלו ואתם נוסעים משם במנוסה. אחיך שולף סיגריה ומתחיל לעשן אותה בהנאה. "יש לך שאלות אח קטן? נראה לי שאתה לא ממש הבנת מה זה שליט אנרגיה, אנחנו לא ממש בעלי כוחות על או מהפנטים. אנחנו הרבה יותר מזה..."

12. the bitch is back
    אנייה ~
    "אני לא יודע את שמה כי זאת את שמביאה לה שם. היא השותפה שלך." אמר סאם וליטף את שיערה הבלונדיני של בת הים. "אם את רוצה לשוחח איתה, פשוט תכווני אליה טלפתית. את יכולה פשוט לחשוב לכיוונה. היא כבר תענה לך..."

[/color][/b]

"אוקי" אומר לו בחיוך של הכרת תודה ואז אסתכל על הבית ים 'היי אני אניה' אשדר לה 'ואת?'
    גיל! 3>

13. מנהל ראשי
    אנייה ~
    'אנייה?' נשמע קול עדין של ילדה בתוך הראש שלך. היא לא הזיזה את פיה כלל אך את עבר ידעת שזה היא. 'אין לי שם. אני ידועה כטהורת בצע אבל אני לא הייתי רוצה שיקראו לי ככה, אם את מבינה למה אני מתכוונת...'

14. the bitch is back
    אנייה ~
    'אנייה?' נשמע קול עדין של ילדה בתוך הראש שלך. היא לא הזיזה את פיה כלל אך את עבר ידעת שזה היא. 'אין לי שם. אני ידועה כטהורת בצע אבל אני לא הייתי רוצה שיקראו לי ככה, אם את מבינה למה אני מתכוונת...'
    'מה דעתך על השם ווילו?' אשאל אותה במחשבותיי ' זה אומר עץ ערבה'
    גיל! 3>

15. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אנג'ל ~
    אתה מושיט יד לאוויר ואכן זרמי אויר מתחברים יחדיו לכדי כדור מרוכס ובשניה פרץ אוויר נשלח לעבר הדמון הזועם. הוא פולט לעברך להביור אש עוצמתי ומפחיד ונוחתת בך ההכרה שבעוד כעשר שניות אתה הופך לשישקבב...
    ][/b]
    "זמן לנסות דברים "אומר לעצמי בזמן שאני משאיר את היד קרוב ללהביור על מנת לשלוט באנרגיה ולהכין כדור נוסף. הפעם אנסה להשאיר את האנרגיה ככדור ולא לשלוח אותה קדימה.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

עמוד 6 מתוך 18 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •