אתה מבזבז לי את הזמן,
אשלח אותך לתימן,
אם אתה חושב שאתה מצחיק,
אז תדע שאתה סתם מציק.
אתה מבזבז לי את הזמן,
אשלח אותך לתימן,
אם אתה חושב שאתה מצחיק,
אז תדע שאתה סתם מציק.
NYO HO HO BITCH
תאכלו את זה מעריכים בספרות שחשבו שאני לא טוב!
NYO HO HO BITCH
ייהההה....
אני מכיר את זה אישית כי זה קרה לחבר שלי.
גמרנו ביה"ס והלכנו הביתה ברגל.
הוא התקשר לאימא שלו להודיע שהוא סיים, ואחרי איזה שתי דקות הוא הרגיש את הרגל השמאלית שלו מתחממת.
אמרתי לו לבדוק מה קורה, אולי זה האייפון.
כשהוא הוציא את האייפון, מסתבר שהוא עלה באש{ האייפון, לא החבר} וחצי מהמסך כבר היה שחור מפוחם כזה.
אשכרה שמענו אותו מתקתק כמו פצצה. { אני רציני, זה היה כזה ביפ...ביפ...ביפ...ביפ..ביפ,ביפ,ביפ ביפ ביפ ביפ ביפ ביפביפביפביפביפביפביפביייייייייייייייייייבבבבבבבבב בב } בשלב הזה הוא כבר קלט שהלך על האייפון, וזרק אותו באוויר כדי שלא תלך לו גם היד. אני והוא התחלנו לדפוק ריצה, ואז חצי מטר מהקרקע, האייפון מתפוצץ למיליון רסיסים. אין לי מושג למה, אבל הם החליטו לעוף ישר עלינו. {יכולתי למות באותו רגע מהמהירות של הרסיסים שעפו באוויר עלינו, אבל זה היה פשוט מגניב כמו מטריקס כזה} . בנס יצאתי עם חתך קטן ברגל ועוד אחד בפנים שתפרתי.{ כאב אימים נוראי. סיוט.} הייתי יכול למות היום. ברגעים שכאלה אני חושב האם סטיב ג'ובס מת על ידי ההמצאה שלו בעצם.
זה פשוט סיוט....
תודה.
חבל שבמקום להתעסק בבעיות באייפון חמש שגורמות מוות, הם מתעסקות בלהוציא את אייפון שש...
ה' ישמור אתה רציני?!
זה ממש נשמע כמו איזה סרט!
איך לעזאזל האייפון נשרף? אולי הוא התחמם לחבר שלך בכיס יותר מדי?
איך דברים כאלה קורים אני לא מבין..
מזל שהחלפתי מאייפון לגלקסי..
אני מקווה שזה לא יקרה לגלקסי 4...
ומה שבטוח זה שאם יבנו את אייפון 6 עם מסך ספיר כמו שאומרים הוא לא יוכל להתנפץ (אני חושב)...
ככה לפחות נרד מהנזק של הרסיסים..
בדר"כ זה קורה כשמישהו משתמש בסוללה שלא באה ישירות מהחברה. (או שהם קנו אחת מזוייפת או שהחליפו להם למזוייפת במעבדת תיקון וכו')
יכול להיות שזה גם ממטען לא מקורי.
אני תמיד משתמש בThunderbolt ושקע מקוריים כדי שזה לא יקרה.
NYO HO HO BITCH
מהזה פלאפי בירד ואיך אייפון מתפוצץ?._.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)