Mister blue sky please tell us why"
"You had to hide away for so long Mr. Blue Sky, Electric Light Orchestra- 3DS FC - 2895-9079-6176 Pokemon HG FC - 5071-4862-1878
ונצטט את המורה שלי למתמטיקה לשעבר-הלו?מה זה פה טלפון?
מורה ל*רשע
ספוילר
נחשו מי הפוקימון האהוב עלי? (הופה עכשיו זה מבלבל)
"You had to hide away for so long Mr. Blue Sky, Electric Light Orchestra- 3DS FC - 2895-9079-6176 Pokemon HG FC - 5071-4862-1878
אני כבר סיימתי עם מתמטיקה אז אין לי בעיה עם זה.
חוצמזה שהוא היה המורה הכי טוב שהיה לי בחיים והייתי מת שהוא יהיה המחנך שלי.
כיף לך.. אתה מה"בר-אילנים"? את האמת שזה לא כל כך נדיר מורים טובים למטמטיקה, נגיד מכתה ו' ועד עכשיו (חוץ מכיתה ז') היו לי מורים ממש טובים
ספוילר
כיף לך.. אתה מה"בר-אילנים"? את האמת שזה לא כל כך נדיר מורים טובים למטמטיקה, נגיד מכתה ו' ועד עכשיו (חוץ מכיתה ז') היו לי מורים ממש טובים
אני במופ"ת, זה מין כיתה שמתחילים ללמוד פיזיקה מכיתה ז', לומדים מתמטיקה ברמה גבוהה ומסיימים בי"א(פשוט במקום ללמוד סטטיסטיקה בכיתה ז', התחלנו ישר עם משוואות וככה יצא שאנחנו עוקפים בשנה את שאר השכבה)
אני במופ"ת, זה מין כיתה שמתחילים ללמוד פיזיקה מכיתה ז', לומדים מתמטיקה ברמה גבוהה ומסיימים בי"א(פשוט במקום ללמוד סטטיסטיקה בכיתה ז', התחלנו ישר עם משוואות וככה יצא שאנחנו עוקפים בשנה את שאר השכבה)
הו
אצלנו בבית ספר אין מופת, פשוט אנשים לומדים בהקבצות רגילות אבל יש את הכמה שהיכולת שלהם מעבר לחמש יחידות אז הם לומדים בבר אילן ומפסיקים בי"א (כאילו י' שנה אחרונה)
ספוילר