פורסם במקור על ידי
Odin Borson
הרעיון שלי לך הוא שחבורה של ילדים יתומים,עם כוחות מיוחדים,נלקחו על ידי סוכנות מיוחדת למין לימוד שככה ימנע מהם מלהפוך לפושעים בעתיד. ושיש להם כל מיני הרפתקאות ואויבים,זה בעיקר על רעיונות שהיו לי.
הרעיון שאני עושה הוא בעולם אחר,שהוא דומה לשלנו חוץ מהפרטים שאומר,יש ענקים וגם בני אדם באותו עולם. כמו כל עם שחי לצד עם אחר,הם נלחמו,הסיבה שבני האדם לא נמחצו,היא שאצלהם יש טכנולוגיה ברמה של מדע בדיוני מרשים מאוד,ואם הם היו מגיעים לעולם שלנו,אז הם היו כובשים אותו תוך שבוע או פחות. הסיפור הזה מתרחש אחרי הסכם שלום,כשמשפחה אחת שהכסף שלה בא מכך שהאב עבד במפעל לייצור נשק שזה מקצוע מאוד טוב בזמן מלחמה,מבינה שהיא הולכת להתרושש מאחר ובסוף השבוע הזה,המפעל ייסגר והמשכורת האחרונה תינתן. הילד שלהם שזייף את השינה שלו,שמע אותם והחליט לברוח מהבית כדי שתהיה להם נפש אחת פחות לפרנס. אבל בזמן הבריחה הוא חושב שהוא שמע מישהו מתעורר והוא מתבלבל,ובמקום להגיע למקום מאוכלס בבני אדם שהוא לא הבית שלו או קרוב לשם כמו בתכנון,הוא מגיע לאזור הענקים,חבול ומשאיר סימנים שנראים כמו סימני מאבק. בבוקר כשמגלים את זה כל הסימנים מצביעים על חטיפה,ואחרי דבר כזה אין יותר שלום,נכון? מה דעתך?