Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3240414243445292 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 1490
  1. מנהל ראשי
    תודה

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    מת"מ זה משחק תפקידים?
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי D.Teach צפה בהודעה
    מת"מ זה משחק תפקידים?
    מ"ת - משחק תפקידים

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    חח בטעות נוספה לי אות.
    קיצרר מי בעד? אני יכולה לחדש את אחד הישנים שלי (אתם תבחרו)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Alice צפה בהודעה
    חח בטעות נוספה לי אות.
    קיצרר מי בעד? אני יכולה לחדש את אחד הישנים שלי (אתם תבחרו)
    כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    התגעגתי ))))):

כמו תמיד. עמיטריד.

6. מנהל ראשי
    בעד ;)

7. היכל התהילה
    משחק תפקידים זו אחריות די גדולה לדעתי. כשמישהו לוקח על עצמו פרויקט כזה עליו לדעת את יכולותיו ולבנות משחק שהוא יהנה לנהל, לא לפתוח. רוב האנשים נהנים לפתוח, לתכנן, לעצב, אבל הניהול עצמו? עבודה שחורה. לכן כדאי לעצב משחק שיהיה מהנה למנהל, ולהשתמש בטריקים. למשל, אם מדובר בפוקימון, הנה רעיון שרשמתי פעם:

"
    אם יש לכם 5 רשומים, תצטרכו להילחם בתור מאמן המכון 5 פעמים עם כל אחד? כמה אפשר לזמן את אותו האוניקס? לכן - החלפת מאמנים. עשו כך, ה3 שחקנים הראשונים שיגיעו למכון 1 יילחמו כנגד עשב, ה2 האחרים כנגד מים. כך כמעט בכל מכון, כך שהקרבות האלו לא ייעשו עול עליכם.
    עצות נוספות בתוך הטיפים הבאים."
    היו עוד רעיונות כמובן כמו 5-6 מכונים במקום 8 כדי לקצר וכו'. זה כמובן אמ ודבר בפוקימון.
    אביב

8. student of Gakuen Alice
    חח אני יודעת יצא לי לנהל "כמה" מ"ת ואפילו סיימתי איזה אחד-או שניים. אני נהנתי מכל המ"ת עד עכשיו אז לא מפריע לי שיבחרו (חוץ מפייסבוק-וירוס אין לי עצבים אליווו תבחרו אחד שקשור לפוקימון או משו).
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. היכל התהילה
    סיימת אחד? אפשר קישור אליו להתרשם? כי זה כמעט לא קרה מעולם
    אביב

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    טל!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו תמיד. עמיטריד.

11. student of Gakuen Alice
    אמממממממממ וואי זה היה מלפני איזה שנתיים אין לי כח לחפש;;;;;;;;;;;;; קוראים לו לפי דעתי משו בסגנון של עולם הפוקימונים בסכנה משו כזה (יש כמה כי חידשתי)
    אין לי כח עכשיו אם תזכיר לי אני ינסה למצא לך.
    חחח אתה לא תתרשם הוא התחיל להיות הזוי לקראת הסוףxd
    הוא "קצת" יצא מהקווים אבל בקטנה עדיין היה כיף לעשות אותו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    טוב לפחות סיימת זה מרשים
    אביב

13. מנהל ראשי
    ברצלונה נגד ריאל מדריד 3-4 לברצלונה
    קלאסיקו מדהים היה

14. היכל התהילה
    אתה יודע איך אומרים שקארמה היא ביץ'? אני הולך בכל קלאסיקו לחבר שלי לראות תמשחקים, בפעמים האחרונות היה כל כך גרוע שכבר וויתרתי הפעם, וכל כך ברור שדווקא הפעם יהיה 4-3. KARMA IS A BITCH.

האמת שאם אני הייתי פותח משחק זה היה בשיטה שאני מאמין בה שיוצרת לפי דעתי את המשחקים הכי טובים שיש - כתיבת ספר. לא ממש לכתוב ספר, אבל לכתוב עלילה, לתכנן סאגות ורעיונות, דמויות ודברים כך שרוב הרגעים במשחק הם בשליטת המנהל והאיכות של המשחק היא גבוהה כי לא כל שינוי בעלילה הוא מאולתר. אני מדבר על תכנון ברמה באמת עמוקה וטובה.
    הייתי יוצר משחק בסגנון ימי הביניים, בדומה לסקיירים ומשחקי הכס, עולם שבו קיימיות כמה ממלכות שמאוחדות על ידי מלך אחד, או שלא. לכל ממלכה היה סמל משלה, אפיון, נתונים מיוחדים כמו המיקום באזור הררי, מושלג, וכו', וגם דמויות חשובות ומיוחדות שנמצאות בהן. לכל ממלכה הייתה סמל כמו:

או אם תרצו משהו גדול ויותר מרשים:

במשחק יהיו מיליון אפשרויות עבור השחקן, בנוסף לממש סאגות שיתכנן המנהל, שבהן יקרו דברים מתוכננים כמו מלחמה מסויימת. תהיה גם שיטת ענישה. מצד אחד לא נעניש כל שחקן שעשה טעות בבחירתו, נהרוג אותו ונוציא אותו מהמשחק, אבל לא נרשה נוחות במחשבה שכל צעד יסתיים במקסימום בחוסר הצלחה.
    לדוגמה: השחקן הוא לוחם פשוט ביחידת שמירה שמסתובבת ביערות, אליה רק הצטרף, ולפתע חבורת בנדיטים מפתיעה אותם! כמה מקשתיהם פוגעים בחציהם בראשי הלוחמים, והאחרים מסתערים בעוצמה. המצב לא נראה טוב, והשחקן צריך לבחור: האם לברוח אולי ממוות ודאי, או להישאר ולהילחם?
    אם יברח, יקבל את חייו הבטוחים, אך יסתכן בכך שאחד מהלוחמים יחיה לספר על מעשיו ויהרוס לו את המוניטין בצורה קטלנית. יצטרך גם לחזור לבדו מאין שהגיע.
    אם יישאר, יהיה מוכרח לכתוב על אסטרטגיה מיוחדת שבה יביא לשינוי בקרב! כמו... "כמו אתעלם מהזירה שורצת הלוחמים בה אני נמצא, וארוץ לעבר הקשתים המרוחקים, שכן יכולתם להילחם מטווח-קרוב הוא אפסי, ואולי יכולותיהם בחרב אפסיות גם הן. אפתיע אותם, ואכה בהם בעוצמה, בלה בלה." כאן למעשה השחקן הוכיח מיומנות וחשיבה, שכן הוא בחר לעצמו אויבים שלא מיומנים בחרב כמוהו, ככל הנראה, ובכלל כל הרעיון הכללי ייתן לו נקודות. אך אם סתם יצא לקרב ללא אסטרטגיה אמיתית? כאן נכנס הקטע של ענישה - הוא לא ימות, אבל ייאבד משהו, אם זה כל הכסף שייפול לו מהכיס כשחרב תחורר אותו, או פציעה באזור שתקשה עליו לאורך זמן ותעשה את המסעות הבאים מתישים, או אפילו... ירידת נקודות קסם, לא משנה מה.

אני לא מדבר על סתם משחק, אלא על משחק שיכול להיות הטוב ביותר שנפתח אי פעם XD למרות שגם השחקנים הם אלו שיקבעו אם הוא יהיה טוב או לא... יש להם 50% מהחשיבות. אבל לא אפתח עוד משחק לעולמי עולמים... אני רק נהנה לחשוב על כך.

---
    אגב, הפורום נמצא במצב נוראי, אבל לא סתם אמרתי שזו חזרה לעבר שאני מכיר מ2007-2008. זו גם קהילה דומה, אנשים שאוהבים אחד את השני וכאן כדי לתת! אני מניח שהלכו כל המעצבנים המציקים ומבזבזי הזמן למיניהם. כעת נותרתם אנשים איכותיים. מכאן יכול להתפתח תור זהב חדש לפורום. או אבדון ^^
    אביב

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    עשית לי חשק לנהל משחק,
    אך איני יודע כיצד,
    זה נראה לי מורכב,
    ואני לא בטוח שהצליח עכשיו

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 42 מתוך 100 ראשוןראשון ... 3240414243445292 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •